Popcorn készítő gép

POPCORN PATTOGTATÓK

Rajong a frissen készült, meleg és vajas popcornért? Szeret otthon filmet nézni egy nagy tál popcornnal az oldaladon? Ha igen, akkor szüksége van egy popcornpattogtatóra! Üzletünkben pedig minden igényt és pénztárcát kielégítő popcornpattogtatók és -gépek széles választékát kínáljuk.

A popcornpattogtatók választékában klasszikus tűzhelyes modellek és modern elektromos gépek egyaránt megtalálhatóak, amelyek percek alatt képesek nagy adag popcornt készíteni. Pattogatott kukoricapattogtatóink különböző méretekben, színekben és kivitelben kaphatók, így Ön kiválaszthatja az Ön konyhai berendezéséhez és személyes preferenciáihoz illőt.


 

Legnépszerűbb termékek

popcorn keszito
 
11 310 Ft
összesen 1 termék

Ár

11310 Ft11311 Ft
11131011311
popcorn keszito
11 310 Ft

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű popcornkészítőt, amellyel pillanatok alatt elkészítheti a legegészségesebb és legfinomabb popcornt elképzelése szerint. A popcornkészítő...

DS16088994

A piac legmegbízhatóbb márkáinak popcornpattogtatóit kínáljuk. Ezek a gépek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és úgy tervezték őket, hogy évekig kitartsanak. Számos funkcióval is fel vannak szerelve, például tapadásmentes felülettel, beépített keverőrendszerrel és állítható popcornsebességgel, hogy a popcornkészítés még élvezetesebbé és könnyebbé váljon.

Popcornpattogtatóink és gépeink ideálisak mind személyes, mind kereskedelmi használatra. Akár egy családi mozi estére szeretne popcornt készíteni, akár egy koncessziós standon szeretne popcornt árulni, nálunk megtalálja a megfelelő gépet. A popcornkészítéshez olyan kiegészítőket is kínálunk, mint a popcorn fűszerezés, a popcorntasakok és a popcornkanalak, amelyekkel fokozhatja a popcornozás élményét.