Citrusprések

A TÖKÉLETES KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK

Ha kiváló minőségű citrusprést keres, tekintse meg citrusprés kínálatunkat. Kínálatunkban olyan csúcsmodelleket talál, amelyeket úgy terveztünk, hogy minden eddiginél egyszerűbbé és hatékonyabbá tegyék a citrusfélék levesezését.

Akár profi séf, akár otthoni szakács, citruspréseink tökéletes kiegészítői konyhájának. A kiváló minőségű anyagokból készült és hosszú élettartamra tervezett prések tartósak, könnyen kezelhetők és minimális erőfeszítéssel finom, friss gyümölcslevet készítenek.


 

Legnépszerűbb termékek

egyedi kézi citrusprés
Egyedi kézi citrusprés
Raktáron (>5 db)
DS90204982
 
10 420 Ft
gyumolcspres
 
38 880 Ft
összesen 2 termék

Ár

10420 Ft38880 Ft
11042038880
egyedi kézi citrusprés
Egyedi kézi citrusprés
Raktáron (>5 db)
10 420 Ft

  Fedezze fel ezt az egyedülálló kézi citrusprést, amellyel pillanatok alatt, gyorsan, kényelmesen és hatékonyan készíthet egészséges gyümölcsleveket. Mindent megtehet...

DS90204982
gyumolcspres
38 880 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedülálló kézi citrusprést, amellyel pillanatok alatt, gyorsan, kényelmesen és hatékonyan készíthet egyedülállóan egészséges gyümölcsleveket. Mindent...

DS63810337

Préseink többféle méretben és kivitelben állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, a kézi modellektől kezdve a citrom és lime facsarására ideális kézi modellekig, egészen a nagyobb asztali présekig, amelyek nagyobb gyümölcsök, például narancs és grapefruit préseléséhez is alkalmasak.

A praktikus előnyök mellett présgépeink stílusosak és vonzóak, így bármelyik konyha nagyszerű kiegészítői lehetnek. Ha tehát egy kiváló minőségű citrusprést keres, amellyel a legtöbbet hozhatja ki a gyümölcsökből, nézze meg kínálatunkat még ma!