Mokkafőzők és francia prések

A KÁVÉ SZERELMESEINEK

A kávé tökéletes elkészítési módját keresi? Ne keressen tovább, és nézze át kotyogósaink és francia presszóinkk gyűjteményét! Akár a kotyogós gazdag, erős ízét, akár a francia presszó lágy, testes ízét kedveli, nálunk mindent megtalál, ami a tökéletes kávé elkészítéséhez minden alkalommal szükséges.

Kávékészítőink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és úgy terveztük őket, hogy ízletes, testes eszpresszót adjanak, amely még a legigényesebb kávérajongóknak is biztosan megfelel. Méretek és stílusok széles választékából biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő tökéletes vízforralót.


 

Legnépszerűbb termékek

Kiváló mokka kávéfőző – kotyogós kávéskanna
 
6 820 Ft-tól
összesen 1 termék

Ár

6820 Ft6821 Ft
168206821
Kiváló mokka kávéfőző – kotyogós kávéskanna
6 820 Ft-tól

Próbálja ki a kiváló mokka kávéfőzőt, és élvezze a finom mokka kávét, mint egy kávézóban. Nincs szükség különleges alkalomra ahhoz, hogy élvezze. Ezzel az egyedi kávéfőzővel...

DS73483366

Ha a kávéfőzés hagyományosabb megközelítését kedveli, akkor a francia presszók ideális választásnak bizonyulnak. A legkiválóbb anyagokból készült, sima és gazdag ízt biztosító francia presszók ideálisak ahhoz, hogy minden alkalommal tökéletes kávét fogyasszon.

Miért várjon? Böngésszen még ma kotyogósaink és francia presszók kínálatában, és fedezze fel a tökéletes módját annak, hogy otthon is élvezhesse kedvenc kávéját. A gyors szállítással és a nagyszerű árakkal megkönnyítjük, hogy mindent beszerezzen, amire szüksége van a tökéletes kávé elkészítéséhez minden alkalommal.