Scart HDMI átalakító

Kód: DS23098443
14 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű eszközt, amely lehetővé teszi, hogy a scart bemenettel rendelkező régi készülékek analóg videó- és hangjeleit digitális jellé konvertálja a HDMI-vel rendelkező készülékek számára.

Ezenkívül ez az adapter segít a felbontás növelésében, és így jobb és szebb képet ad. Alkalmas videólejátszókhoz, DVD-lejátszókhoz, PS2-hez és más TV-kiegészítőkhöz.

A legmagasabb minőségű anyagok és a prémium gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ÁTALAKÍTÓ SCART HDMI

Szeretné használni a régebbi DVD-lejátszóját? Van PS2-je, és nem működik az új tévéjén? Ez a nagy teljesítményű SCART-HDMI átalakító segít ebben, lehetővé téve a régebbi SCART bemenettel rendelkező készülékek analóg jelének (kép és hang) átalakítását HDMI bemenettel rendelkező készülékek (HDMI bemenettel rendelkező vevőkészülékek) digitális jelévé.

 Scart HDMI átalakító

 

A FELBONTÁS JAVÍTÁSA

Ez az átalakító segít abban, hogy a tévéjét teljes mértékben kihasználhassa. A felbontást 720p-ről 1080p-re tudja változtatni. Így teljes mértékben élvezheti a kép- és hangminőséget.

 

KIS MÉRET ÉS KÖNNYŰ SÚLY

Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően ezt az átalakítót bárhová magával viheti. Használat közben nem foglal sok helyet, és könnyen tárolható és hordozható.

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Az átalakító rendkívül könnyen használható. Plug & Play funkcióval rendelkezik az egyszerű csatlakoztatás érdekében. Egyszerűen csatlakoztassa a készülék scart kábelét az átalakítóhoz, a HDMI-kábelt pedig a tévéhez. Ezután csatlakoztassa az átalakítót a hálózathoz, és kapcsolja be. Azonnal átalakítja a képet és a hangot. A készlet tartalmaz egy praktikus tápegységet, így a megfelelő kábelek és eszközök csatlakoztatása után azonnal használatra kész.

 Egyedi scart HDMI átalakító

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A SCART-HDMI átalakító gyártása során a legmagasabb minőségű anyagokat és a legmodernebb gyártási technológiát használták, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy az átalakító tartós lesz.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • tápegység: DC 5V
  • Cél: analóg SCART jel átalakítása digitális HDMI jellé
  • Támogatott TV-formátumok: PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M, PAL/N
  • Plug & Play: igen
  • Egyirányú: SCART a HDMI-re
  • Bemenet: SCART
  • Kimenet: HDMI
  • Teljesítmény: 3W
  • Felbontás: 720p, 1080p
  • Méretek: 9/2,5/6 cm

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: