Micro USB - HDMI átalakító

Kód: DS27562785
10 420 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű eszközt, amely lehetővé teszi a legtöbb okostelefonról származó videó és hang digitális jellé történő átalakítását HDMI kompatibilis eszközök számára.

Ez az adapter jobb és szebb képet ad. A legjobb minőségű anyagok és a prémium gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MICRO USB - HDMI ADAPTER

Szeretné csatlakoztatni okostelefonját vagy táblagépét a tévéhez vagy monitorhoz? Ez a nagy teljesítményű micro usb - hdmi átalakító segít ebben, mivel lehetővé teszi a mobil eszközéről származó fájlok (kép és hang) digitális jellé történő átalakítását HDMI bemenettel rendelkező eszközök számára (HDMI bemenettel rendelkező vevőkészülékek).

 

konvertor micro usb - hdmi

 

A FELBONTÁS JAVÍTÁSA

Ez az átalakító segít abban, hogy a tévéjét teljes mértékben kihasználhassa. A kapcsolatnak köszönhetően a képet maximum 1080p HD felbontásban lehet nézni, valamint a tévén keresztül mobil tartalmakhoz lehet hozzáférni és a tévé távirányítójával vezérelni. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezhesse a kép- és hangminőséget.

 

MAGAS SZÍNVONALÚ MHL

Az MHL-szabvány a legtöbb mobilkészülék audio-video interfész szabványa. Egyesíti a HDMI és a micro USB csatlakozók jellemzőit. Lehetővé teszi, hogy videót és hangot küldjön okostelefonokról képernyőkre, TV-kre és más HDMI-csatlakozóval felszerelt eszközökre. Ennek eredményeként a kapott kép kiváló minőségű.

KIS MÉRET ÉS KÖNNYŰ SÚLY

Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően ezt az átalakítót bárhová magával viheti. Használat közben nem foglal sok helyet, és könnyen tárolható és szállítható.

 

praktikus micro usb hdmi atalakito

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Az átalakító rendkívül könnyen használható. Plug & Play funkcióval rendelkezik az egyszerű csatlakoztatás érdekében. Csak csatlakoztassa mobilkészülékét az átalakítóhoz, a mikro-USB töltőt az átalakítóhoz, a HDMI kábelt pedig a tévéhez. Az adapter ezután azonnal átalakítja a képet és a hangot.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A micro USB - HDMI átalakító gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy az átalakító sokáig kitart.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • HDCP-kompatibilis, Csatlakozók: MHL bemenet, HDMI kimenet, USB micro kimenet
  • Lehetővé teszi a hangjelek továbbítását - (7.2.0 technológia) 3D kompatibilis
  • A csatlakoztatás után a telefon az adapterben található további tápcsatlakozón (micro USB) keresztül tölthető. Ez kényelmes megoldás, különösen az olyan energiaigényes eszközöknél, mint az okostelefonok.
  • PIN-kódok száma: 5
  • Fekete szín

Használati útmutató:   Micro USB - HDMI átalakító

 

HDMI 1.0 OSZTÁLYÚ ÁTVITELI TÁMOGATÁS: HDMI 1.3a, 1.3b, 1.4a + 1.4b Nagysebességű Ethernet-el, HDMI 1.3b 2560x1600p - HDMI 1.3 (szintén cat2) - HDMI 1, 2 /1.2a - HDMI 1.1 hdcp - HDMI 1.0


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: