HDMI - C típusú USB kábel MHL adapterrel

Kód: DS27562785
10 820 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a HDMI - USB Type C kábelt MHL adapterrel. Lehetővé teszi, hogy telefonját vagy táblagépét egy szabványos HDMI-csatlakozón keresztül csatlakoztassa TV-hez vagy monitorhoz.

Ez az adapter jobb és szebb képet ad. A legjobb minőségű anyagok és a prémium gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

HDMI KÁBEL - C TÍPUSÚ USB MHL ADAPTERREL

Szeretné csatlakoztatni okostelefonját vagy táblagépét a tévéhez vagy monitorhoz? Ez a nagy teljesítményű HDMI - USB típusú C kábel MHL adapterrel, segít ebben, mivel lehetővé teszi a mobil eszközéről származó fájlok (kép és hang) digitális jellé történő átalakítását HDMI bemenettel rendelkező eszközök számára (HDMI bemenettel rendelkező vevőkészülékek).

 

praktikus HDMI - USB Type C kábel MHL adapterrel

 

A FELBONTÁS JAVÍTÁSA

Ez az átalakító segít abban, hogy a tévéjét teljes mértékben kihasználhassa. A kapcsolatnak köszönhetően a képet maximum 4K (2160P) felbontásban lehet nézni, valamint a tévén keresztül mobil tartalmakhoz lehet hozzáférni és a tévé távirányítójával vezérelni. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezhesse a kép- és hangminőséget.

 

MAGAS SZÍNVONALÚ MHL

Az MHL-szabvány a legtöbb mobilkészülék audio-video interfész szabványa. Egyesíti a HDMI és a micro USB csatlakozók jellemzőit. Lehetővé teszi, hogy videót és hangot küldjön okostelefonokról képernyőkre, TV-kre és más HDMI-csatlakozóval felszerelt eszközökre. Ennek eredményeként a kapott kép kiváló minőségű.

KIS MÉRET ÉS KÖNNYŰ SÚLY

Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően ezt az átalakítót bárhová magával viheti. Használat közben nem foglal sok helyet, és könnyen tárolható és szállítható.

 

megbízható HDMI - USB Type C kábel MHL adapterrel

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Az átalakító rendkívül könnyen használható. Plug & Play funkcióval rendelkezik az egyszerű csatlakoztatás érdekében. Az eszköz vezérléséhez egyszerűen csatlakoztassa a telefont (USB-C port) a TV-adapteren (HDMI-porton) keresztül.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A HDMI - C típusú USB kábel MHL adapterrel gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy az átalakító sokáig kitart.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • 1. csatlakozó: HDMI 2.0/1.4
 • 2. csatlakozó: USB-C 3.1
 • Árnyékolt kábel (zajcsökkentés)
 • Tartós PVC szigetelés
 • Színmélység (akár 48 bit)
 • 3D technológia támogatása
 • Sávszélesség: akár 10,2 Gbps
 • Maximális felbontás: 4K (2160P)
 • Kábel hossza: 200 cm
 • 1. csatlakozó (dugó): A típusú HDMI (19 tűs)
 • 2. csatlakozó (dugasz): USB Type-C

*Ne feledje, hogy mobileszközének támogatnia kell az MHL technológiát!

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: