Rozsdamentes acélszappan - fémszappan a szagok ellen

Kód: DS77312107
Akció Tipp
4 640 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Itt talál egy kedvezményes dupla csomag rozsdamentes acél szappant akciós áron.

Egyedülálló rozsdamentes acél fémszappan a kellemetlen szagok tökéletes, gyors és hatékony eltávolításához. Nem számít, hogy főzés, fokhagyma, hal, izzadtság vagy más szagok, ez a szappan játékosan megbirkózik bármilyen szaggal.

Ez nem varázslat, hanem tudomány. A rozsdamentes acélszappan valóban működik. Katalizátorként működik, amely képes a szagmolekulákat oxigénmolekulákká alakítani, és így megszabadítani a szagtól. Még a nehezen eltávolítható szagok, például a gázolaj szaga is eltűnik.

Nem kopik mosás közben, ezért mindig működik. Használata tisztán ökológiai és teljesen biztonságos. Ideális a műhelyben, a konyhában, a fürdőszobában, útközben és bárhol.  A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy ez a szappan segíteni fog.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy csomagot, amely 25 db melamin szivacsot tartalmaz, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Próbálja ki a speciális Metal profi szivacsokat edényekhez, lábasokhoz, rozsdamentes acélhoz, odaégett zsírokhoz és egyebekhez.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI SZAPPAN A KÉZ KELLEMETLEN SZAGA ELLEN

Bizonyára tudja, milyen nehéz eltávolítani az étel-, olaj-, gázolaj-, kenőanyag- vagy különböző vegyszerszagokat a kezéről. Még néhány mosás után is megmarad a szaga. Ezért kínáljuk ezt az egyedülálló szappant, amely gyorsan, alaposan és hatékonyan kezeli a szagokat.


egyedi rozsdamentes acelszappan

 

A KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS

Ez a szappan a legkörnyezetbarátabb megoldás a büdös kezek ellen. Más termékekkel összehasonlítva, amelyek csak elfedik a szagokat, ez a szappan tökéletesen semlegesíti azokat további kémiai termékek használata nélkül. Tökéletesen biztonságos az Ön és gyermekei számára.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A ROZSDAMENTES ACÉLSZAPPAN

Ez nem varázslat, hanem tudomány. A titok a rozsdamentes acél vízzel és szagokkal szembeni reakciójában rejlik. Ennek a kombinációnak köszönhetően a szappan képes lebontani a molekulákat, majd semlegesíteni azokat.  Ahogy a szappan a kezét dörzsöli, az acélból fémionok szabadulnak fel, amelyek a szagmolekulákkal egyesülve eltávolítják a nem kívánt szagokat.

 

praktikus rozsdamentes acelszappan

 

MILYEN SZAGOKAT TUD ELTÜNTETNI A SZAPPAN

A szappant használhatja a fürdőszobában vagy a konyhában, hogy megszabaduljon a szagoktól. Nem számít, hogy aromás ételek, például hagyma, fokhagyma, hal szaga, vagy a dízel, kenőanyagok és mások szaga okozza a bűzt. Ezzel a szappannal biztos lehet benne, hogy a keze mindig friss lesz. A szappan nem csak a kezekre alkalmas, hanem a lábakra, hónaljra és az egész testre is használhatja. Olyan emberek számára is alkalmas, akik nem tolerálják a hagyományos dezodorokat.

 

LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A szabadalmaztatott rozsdamentes acélnak és a speciális gyártási technológiának köszönhetően ez a szappan nem kopik el, és korlátlan ideig teljesen működőképes marad. Így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig szolgálni fogja Önt.

 

TÖKÉLETES DESIGN ÉS FUNKCIONALITÁS

Ez a tökéletes szappan a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készül, ami garantálja a tökéletes eredményt. Az egyedi kialakítás biztosítja, hogy a szappan esztétikus kiegészítője legyen minden fürdőszobának és konyhának. A tartó, amelyben a szappant tárolják, szintén dekoratív.


szageltavolito rozsdamentes acelszappan

 

HOGYAN HASZNÁLJA A ROZSDAMENTES ACÉL SZAPPANT

Először is mosson kezet rendes szappannal. Ezután mosson kezet folyó víz alatt rozsdamentes acélszappannal. Körülbelül 30 másodperc múlva a keze már tökéletesen tiszta és friss. Ne felejtse el az ujjai közötti területeket is megmosni a szappannal. Ezután öblítse le és szárítsa meg a szappant.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: