Felakasztható páramentesítő szekrénybe - nedvességelszívó tasakok

Kód: DS26836309
4 150 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyedülálló függő nedvességelnyelő - nedvszívó tasakot úgy tervezték, hogy eltávolítsa a nedvességet, megakadályozza a penész, a vízgőz kicsapódását és a ruházat dohosságát. Használhatja szekrényekben, ruhásszekrényekben, autókban és bárhol, ahol el kell távolítani a felesleges nedvességet.

A párátlanító egy speciális akasztóval rendelkezik, így kényelmesen felakaszthatja. Nincs szükség elektromos áramra, szagtalan és nem mérgező.

A lógó nedvességelnyelő bármilyen szekrénybe, gardróbba és egyéb helyiségben elfér. Használhatja autójában, lakókocsijában, egyszóval bárhol, ahol szükség van rá. Kompakt méretének és áttetsző kialakításának köszönhetően láthatja, hogyan távolítja el otthonából a felesleges nedvességet.

A legjobb minőségű anyagok rendkívül erőssé és funkcionálissá teszik. Segít megvédeni ruháit, táskáit, cipőit és egyéb tárgyait a penészedéstől, a nedvességtől és a károsodásról.


 

TIPPÜNK

Nálunk akciós áron találsz 5 db-os nedvességelnyelőt vagy 10 db-os nedvességelnyelőt.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NINCS TÖBBÉ PENÉSZ ÉS NEDVESSÉG

Bemutatjuk ezt az egyedülálló párátlanítót, amely a legjobb megoldás a szekrények nedvességének szabályozására. Tökéletesen elnyeli a levegőből a felesleges nedvességet, hogy egészséges klímát teremtsen. A speciális szemcsék rendkívüli abszorpciós kapacitással rendelkeznek a nagyobb teljesítmény érdekében.

Ezzel a nedvességelnyelővel:

  • Csökkenti a penész kialakulásának kockázatát - megakadályozza a penész kialakulását, amely a légúti és egyéb gyulladásos betegségek leggyakoribb oka
  • Költségmegtakarítás - a nedvességtől tönkrement ruhák, cipők, táskák és egyebek miatt
  • Kellemes klímát teremt

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A PÁRÁTLANÍTÓT

Helyezze a páramentesítő tasakokat a kívánt szekrénybe, ruhásszekrénybe vagy autóba. Az akasztó segítségével akassza fel a kívánt helyre. Ezután csak figyelje, ahogyan a csomagolásban csapdába ejti a nedvességet.

 

GYORS ÉS HOSSZAN TARTÓ HATÁS

A speciális gél szemcséknek köszönhetően a párátlanító gyorsan és hatékonyan elnyeli a felesleges nedvességet, és hozzájárul a lakás egészséges klímájához. Az abszorbert hosszú ideig a helyiségben hagyhatja. Csak a felesleges nedvességet távolítja el, így nem kell aggódnia, hogy a levegő túl száraz lesz.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS STÍLUSOS DESIGN

A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, a termék hosszú élettartamára és maximális teljesítményére helyezve a hangsúlyt. Ezen kívül a termék kialakítása időtálló és stílusos.

 

MI OKOZZA A PÁRATARTALMAT?

A túlzott páratartalmat számos tényező okozhatja. A leggyakoribbak a nedvesség behatolása a falak nyitott pórusain keresztül, a csöpögő és szivárgó víz, a vízcsapadék, a szobanövények, akváriumok, de olyan gyakori tevékenységek is a nedvesség kialakulása mögött állnak, mint a főzés, a mosás, a szennyes szárítása vagy a zuhanyozás. Az 50% alatti nedvességtartalom általában nem veszélyes, de e szint felett negatív hatásai lehetnek.

 

MIÉRT PÁRÁTLANÍTUNK?

A túlzott páratartalom növeli az egészségre és a holmikra gyakorolt negatív hatásokat. A tartósan magas páratartalom mellett penészgombák és spórák képződnek, amelyek a légúti megbetegedések leggyakoribb kiváltói. Emellett allergiát, a poratka nagyobb előfordulását okozzák, és hozzájárulnak a reuma és más gyulladásos betegségek kialakulásához.

Ezen kívül a nedvesség közvetlenül károsítja az Ön tulajdonát. A bútorok, ruhák vagy élelmiszerek leggyakrabban a nedvesség hatására vesztik el az értéküket. A túlzott nedvesség szintén káros a fizikai és mentális jólétre.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A FELAKASZTHATÓ NEDVESSÉGELNYELŐ?

A nedvességelnyelő két részből áll. Az első, a felső zseb kalcium-klorid részecskéket tartalmaz, amelyek felszívják a felesleges nedvességet, amely aztán a második, alsó részébe kerül. Itt a víz összegyűlik, és nem csöpög a talajra. A praktikus kialakítás az akasztóval biztosítja, hogy szinte alig foglal helyet a szekrényben.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: műanyag, belül kalcium-klorid részecskékkel
  • A táska mérete akasztó nélkül: 24 x 14 x 1 cm
  • Akasztó mérete: 6,5 x 8 x 0,2 cm
  • az illatot a készlet erejéig küldjük

 


 

A MI TIPPÜNK 

FELAKASZTHATÓ VÁKUUMZSÁK 70X105 CM – 1 DARAB

felakasztható vákuumzsák

Az akasztós vákuumzsákokat kifejezetten a szekrényekben való tárolásra tervezték. A beépített akasztórendszernek köszönhetően feltöltés után könnyedén és kényelmesen felakaszthatja őket bármelyik akasztós szekrénybe.

 

 

TÁROLÓDOBOZ RUHÁKNAK ÉS TAKARÓKNAK

 

tárolódoboz ruháknak és takaróknak

Ez a tároló praktikus háztartási kiegészítő. Lehetőséget nyújt a szezonális ruhák tárolására, de akár magazinok, takarók és hasonlók tárolására is. Minden, amit a dobozban tárolunk, védve lesz a portól és a nedvességtőlés szükség esetén a dolgok könnyen kivehetők és újra felhasználhatók.

 

 

RUHAZSÁK – VÉDŐHUZAT RUHÁKRA ÉS ÖLTÖNYÖKRE

 

ruhazsák – védőhuzat ruhákra és öltönyökre

 

Az egyedülálló védő ruhazsák tökéletesen megvédi holmiját a kosztól, portól, rovaroktól és egyéb szennyeződésektől. 

 

PRAKTIKUS SZERVEZŐ A BŐRÖNDHÖZ

szervező a bőröndhöz

Próbálja ki a praktikus bőröndszervezőt, és pillanatok alatt rendben tarthatja csomagjait. Minden bizonnyal kellemesebbé teszi az utazást.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: