Hangszórók és házimozi rendszerek

MULTIFUNKCIONÁLIS ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol kiváló minőségű hangszórók széles választékát kínáljuk, beleértve a Bluetooth hangszórókat és a 9 az 1-ben multifunkciós Bluetooth vezeték nélküli hangszórókat. Ha nagy teljesítményű és sokoldalú hangszórórendszert keres, amely nagyszerű hangminőséget biztosít, ne keressen tovább, mint a mi kollekciónk.

Bluetooth hangszóróink tökéletesek mindazok számára, akik útközben is élvezni szeretnék kedvenc zenéjüket. A karcsú és kompakt kialakítású hangszórók könnyen hordozhatók, és vezeték nélkül csatlakoztathatók okostelefonjához vagy más Bluetooth-kompatibilis eszközökhöz. Akár otthon, akár a tengerparton vagy kempingezés közben, Bluetooth hangszóróink órákon át minőségi hangzást biztosítanak.


 

Legnépszerűbb termékek

bluetooth reproduktor
Bluetooth hangszóró
Raktáron (>5 db)
DS62452990
 
19 990 Ft
összesen 2 termék

Ár

11140 Ft19990 Ft
11114019990
bluetooth reproduktor
Bluetooth hangszóró
Raktáron (>5 db)
19 990 Ft

  Ismerje meg a többfunkciós vezeték nélküli bluetooth hangszórót, és élvezze kedvenc zenéit kiváló minőségben, hangulatos LED-fénnyel. A sokféle csatlakozási...

DS62452990
Multifunkcionális vezeték nélküli Bluetooth hangszóró 9 az 1-ben
11 140 Ft

  Ismerje meg a 9 az 1-ben multifunkciós vezeték nélküli bluetooth hangszórót, és élvezze kedvenc zenéit kiváló minőségben. A hordozókhoz való csatlakozás számos...

DS10000899

Bluetooth hangszóróink mellett többfunkciós 9 az 1-ben Bluetooth vezeték nélküli hangszórókat is kínálunk. Ezeket a hangszórókat úgy terveztük, hogy számos funkciót és funkciót kínáljanak Önnek, beleértve az FM rádiót, ébresztőórát, LED kijelzőt és még sok mást. A többfunkciós hangszóróval egyetlen praktikus eszközzel élvezheti a zenét, ellenőrizheti az időt, és naprakészen értesülhet a legfrissebb hírekről és időjárás-frissítésekről.

Üzletünkben hiszünk abban, hogy mindenkinek minőségi hangzáshoz kell jutnia megfizethető áron. Ezért kínáljuk a hangszórók széles választékát kedvező áron. Akár egy egyszerű Bluetooth hangszórót, akár egy többfunkciós 9 az 1-ben vezeték nélküli Bluetooth hangszórót keres, minden pénztárcának és igénynek talál nálunk valamit.