Nyomkövető készülék - GPS helymeghatározó és lehallgató funkcióval

Kód: DS90139203
13 490 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Ismerje meg ezt az egyedi GPS-helymeghatározót az autók, tárgyak, állatok helyzetének pontos meghatározásához, a vagyonvédelem fokozása és biztosítása érdekében.

A mozgás és a helymeghatározás mellett a készülék a környezetében lévő hangokat is képes rögzíteni vagy lehallgatni. Kettős nyomkövető rendszert használ (GPS és LBS) a pontosabb idő- és helymeghatározási adatok érdekében.

Többféle üzemmód közül választhat, például mozgásvezérlés, követés vagy vészhelyzeti hangjelzés.

A legjobb minőségű anyagok és a legmodernebb gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. A nagy akkumulátorkapacitásnak köszönhetően a készüléket akár több napig is használhatja. Kis méret és könnyű súly a diszkrét használathoz.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

GPS LOKÁTOR A POZÍCIÓ ÉS A MOZGÁS NYOMONKÖVETÉSÉHEZ

A helymeghatározó egy nagyon érzékeny GPS-chipet tartalmaz, amely pontos helymeghatározást tesz lehetővé. Lehetővé teszi a készülék aktuális helyének vagy mozgásának nyomon követését.

 GPS lokator lehallgato funkcioval

 

MAXIMÁLIS DISZKRÉCIÓ

A GPS-nyomkövető készüléket könnyű súlya, kis mérete és diszkrét, fekete színű kialakítása jellemzi. Ezáltal a készülék észrevehetetlenné válik. A helymeghatározó erős mágnesekkel van rögzítve a felülethez, amelyek megakadályozzák, hogy leessen, még gyors vezetés közben is.

 

HANGFELVÉTEL

Ez a praktikus kis eszköz lehetővé teszi, hogy lehallgassa a környezetében lévő hangokat. Ez a hang is rögzíthető. A segélyhívó funkció szintén praktikus funkció. Amint a lokátor olyan hangot érzékel a környezetében, amely meghaladja a 40 db-ot (a normál hangszín hangereje), automatikusan hívja Önt, és Ön hallani fogja a hangot.

 

MIRE HASZNÁLHATJA A LOKÁTORT

A GPS-helymeghatározó egy sokoldalúan használható, többfunkciós eszköz. Használhatja a járművek, tárgyak, állatok és egyebek megfigyelésére... Megbízható információkat nyújt az aktuális tartózkodási helyéről vagy mozgásáról.

 nyomkoveto es lehallgato keszulek

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A GPS-helymeghatározót rendkívül egyszerű használat jellemzi. Először telepítse fell a Googlemaps alkalmazást a telefonjára. Ezután helyezzen be egy külön SIM-kártyát a készülékbe. Telepítse a helymeghatározót a kívánt helyre. Ezután küldjön szöveges üzenetet a behelyezett SIM-kártyára a "000" szöveggel, hogy a GPS-helymeghatározót a telefonhoz csatlakoztassa.

 

MAXIMÁLIS AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAM

A GPS-helymeghatározó kiváló minőségű 3,7 V-os Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek kapacitása 400 mAH, ami elegendő a hosszú távú használathoz. A készenléti idő körülbelül 12 nap. A munkamód 4-6 nap. Az akkumulátor ezután kényelmesen feltölthető egy mikro USB-kábel segítségével.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek a GPS-helymeghatározónak a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták, ami garantálja a termék funkcionalitását, megbízhatóságát és élettartamát.

 egyedi gps nyomkoveto keszulek

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Járművek, holmik, állatok követésére...
 • Csak helyezzen be egy SIM-kártyát és egy max. 16 GB-os memóriakártyát (nem tartozék).
 • Helymeghatározási funkció, lehallgatás, visszahívás, felvétel
 • Könnyen rögzíthető az erős beépített mágnesekkel
 • Bemenet: AC110 - 220V50/60Hz
 • Kimenet DC5.0V 300-500mA
 • Akkumulátor: 3.7V 400mAh Li-ion akkumulátor
 • Készenléti idő: 12 nap. 4-6 napos munkamód
 • Memóriakártya: mini TF kártya (nem tartozék)
 • Hívás: 150-180 perc
 • Hálózati szabvány: GSM/GPRS
 • Üzemi hőmérséklet: -20 °C és +55 °C között
 • Páratartalom-tartomány: 5%-95% nem kondenzálódó páratartalom
 • GPRS: Upload60, TCP/IP14.
 • Működési feszültség: 3,4-4,2 V DC15.
 • Készenléti áram: kb. 2,5mA16.
 • Hangvezérlés: kb. 30mA17.
 • Hangáram: kb. 150mA18.
 • GSM helymeghatározási idő: 25 másodperc
 • Alapvető paraméterek: frekvenciasáv GSM850/900/1800/1900MHZ
 • Méretek: 2.4 x 4.2 x 1.5cm

 

Használati utasítás: Nyomkövető eszköz – GPS-helymeghatározó


 

A MI TIPPÜNK

EGYEDI INTELLIGENS GYEREKÓRA GPS-SZEL

 

kiváló minőségű gyermek okosóra GPS

 

Ismerje meg ezt az egyedi, GPS-helymeghatározóval ellátott okosórát, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza gyermekei biztonságátAz óra rendelkezik az összes szükséges funkcióval, beleértve a hívást, az SOS gombot, a kamerát, a játékokat és még sok mást.

 

 

PRAKTIKUS GPS NYAKÖRV KUTYÁK ÉS MACSKÁK SZÁMÁRA

 

megbízható GPS nyakörv kutyáknak és macskáknak

 

Ismerje meg a megbízható GPS-nyakörvet kutyák és macskák számára, és szerezzen tökéletes áttekintést négylábú kedvence mozgásáról.

 

 

KIVÁLÓ BLUETOOTH KULCSKERESŐ

 

bluetooth kulcskereső lokalizátorral

 

Próbálja ki a kiváló bluetooth kulcskeresőt, és pillanatok alatt megtalálja a kulcsokat. Ezenkívül segít megtalálni a mobiltelefonját vagy más tárgyakat, például hátizsákot, bőröndöt, kézitáskát stb.

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ADÓ-VEVŐ

 

egyedi és minőségi adó-vevő

 

Fedezzen fel egy egyedülálló, kiváló minőségű walkie-talkie-t, amely jelentős gyártási minőséget és egyszerű használatot foglal magában.

 

 

KIVÁLÓ INTELLIGENS FITNESS KARKÖTŐ

 

egyedi intelligens fitnesz karkötő

 

Ismerje meg a népszerű intelligens fitneszkarkötőt, amely javítja az életmódját. Ez lehetővé teszi, hogy Ön irányítsa egészségét, miközben a mobiltelefonjához való csatlakozással fejlettebb funkciókat is élvezhet.

 

 

MEGBÍZHATÓ ÉS BIZTONSÁGOS SZEMÉLYI RIASZTÓ

 

megbízható személyi riasztó

 

A mini zsebben hordozható személyi riasztó megbízható biztonsági segédeszköz azok számára, akiknek azonnali segítségre van szükségük. Vészhelyzet esetén mindig tartsa maga mellett, mivel kulcstartó formájában érkezik. Hangos hangot ad ki, amely már messziről is felhívja magára a figyelmet.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: