Nagy teljesítményű ruhagőzölő

Kód: DS75348839
9 910 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A nagy teljesítményű kézi ruhagőzölő hatékony eszköz bármilyen ruhadarabon a gyűrődések alapos, gyors és professzionális eltávolítására.

Nagy teljesítményének köszönhetően bármely ruhadarabot pillanatok alatt tökéletesen ki tud vasalni. Ugyanakkor a gőz megszabadítja a szöveteket a szagoktól. Ruhája tökéletesen vasalt és friss lesz.

A gőzölő sokkal kíméletesebb a szövetekhez, mint a hagyományos vasaló. Könnyű és elég kompakt ahhoz, hogy bárhová magával vigye. Ráadásul a forró gőz megszabadítja a ruhákat a szagoktól.

Olyan ruhákat is vasalhat, amelyeket hagyományos vasalóval nem tud kivasalni, például különböző báli ruhákat vagy esküvői ruhákat. Csodálatosan működik függönyökön, drapériákon, kárpitokon, szőnyegeken, terítőkön, ágyneműkön, matracokon, párnákon és minden más ruhadarabon.

Nagy teljesítmény, szabadalmaztatott technológia, kiváló minőségű anyagok, ergonomikus kialakítás, mindezek a jellemzők teszik ezt a terméket árkategóriájában prémium termékké.

Fedezze fel a ruhák vasalásának legkényelmesebb és legmodernebb módját. Ezzel időt, energiát és felesleges kiadásokat takaríthat meg.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy akciós 10 darabos vákuumzsák csomagot, amelyhez INGYENES KISZÁLLÍTÁST kap.

Itt más típusú vákuumzsákokat talál.

Ajánljuk továbbá a mosózsákot, hogy megvédje a fehérneműjét a szakadástól, nyúlástól és egyéb sérülésektől.

Próbálja ki a cipőszervezőt amellyel akár 50%-os helymegtakarítást érhet el a szekrényében vagy cipőszekrényében.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGHATÉKONYABB MEGOLDÁS A GYŰRŐDÉSEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA

Utálja az ingek és más ruhadarabok gyűrődésekkel teli vasalását? Keresi a módját annak, hogy gyorsan és hatékonyan vasalhasson bármilyen ruhát tökéletesen? Próbálja ki a vasalás legújabb technológiáját ezzel az egyedülálló kézi ruhagőzölővel. Élvezze a vasalás kényelmét és tökéletességét, amellyel biztos lehet benne, hogy egyetlen darab sem fog megégni. A gőzölővel feldobhatja ruháit is.

 • Vízszintes és függőleges gőz
 • Nagy gőzteljesítmény
 • Kényelmes fogantyú
 • Két fedőréteget tartalmaz
 • Víztartály kapacitása: 200 ml

 

egyedülálló ruhagőzölő

 

KIVASALJA AZ ABSZOLÚT KIVASALHATATLAN RUHADARABOKAT IS

Nem tudja kivasalni az inge gallérját? Fél a kedvenc blúzát kivasalni, nehogy megégjen?  Fél a kedvenc öltönyét kivasalni? Ezekkel és sok más helyzettel is megbirkózik ez a nagy teljesítményű ruhagőzölő. Csak néhány mozdulat, és már mehet is. A gőz tökéletesen és gyorsan kivasalja bármely ruhadarabját pillanatok alatt. Minden típusú szövethez használható, a vastag szövetektől a finom selyemvászonig. Nyugodtan használhatja kanapékon vagy matracokon, hogy kisimítsa a durva gyűrődéseket, valamint fertőtlenítsen. Az eredmény tökéletes lesz.

 

GŐZÖLÉS FÜGGŐLEGES ÉS VÍZSZINTES HELYZETBEN IS

Ezzel az egyedülálló gőzölős vasalóval függőlegesen és vízszintesen is vasalhat. Használja a függőleges pozíciót a beszívott ruhák, például ingek, ruhák, öltönyök és egyéb ruhadarabok gőzöléséhez. Használja a vízszintes gőzölési pozíciót, hogy tökéletes eredményt érjen el a nehezen vasalható területeken, mint például a mandzsetták és a gallérok körül. Mindkét pozícióban kiváló eredményeket érhet el.

 

A MAXIMÁLIS EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN

Ez a gőzölő speciális technológiával biztosítja, hogy a gőzölőfelület optimális hőmérsékletre melegedjen fel, biztonságos legyen minden szövethez, és megakadályozza a nedves foltok kialakulását. A folyamatos gőzáramlás eltávolíthatja a gyűrődéseket.  A cserélhető tartozékok minden típusú szövethez alkalmasak.  A vasalás a lehető legkényelmesebb, leggyorsabb és leghatékonyabb lesz.


professzionális ruhagőzölő

FRISSESSÉGET AD A RUHÁKNAK

A kézi gőzölővel bármikor frissességet kölcsönözhet ruháinak, drapériatakaróinak és más anyagoknak. A gőz mélyen behatol a szálak szerkezetébe, fertőtleníti és eltávolítja a nem kívánt szagokat a ruhákból. Nyugodtan használhatja kanapékon vagy matracokon, hogy kisimítsa a durva gyűrődéseket, valamint fertőtlenítsen. A ruhája mostantól tökéletes és hibátlan lesz.

 

IDEÁLIS UTAZÁSHOZ

Ez a hordozható gőzölő rendkívül könnyű, hordozható, de rendkívül hatékony. Könnyen hordozható, bárhová magával viheti, és élvezheti a kellemes kényelmet. Nincs szüksége terjedelmes vasalódeszkára, csak akassza fel a ruháit a fogasra, és egyszerűen gőzölje át a ruhát függőleges helyzetben.

 

KÉNYELMES ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A különleges kialakítás úgy lett kialakítva, hogy a gőzölő rendkívül kényelmes és könnyen használható legyen, a hangsúlyt az ergonómiára helyezve, főként a fogás és a mozgás ergonómiájára. A nagy gőzfej elég széles területet fed le a szöveten, így minimális időt tölt a gőzöléssel. A mellékelt textilkefe megnyitja a szövetet, hogy a gőz jobban bejuthasson és eltávolíthassa a szennyeződéseket.


ruhagőzölő

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ / ULTRA GYORS FELMELEGEDÉS / NAGY KAPACITÁS

A speciális technológiának köszönhetően ez a nagy teljesítményű ruhagőzölő rövid idő alatt felmelegszik. Könnyen tölthető, és elegendő kapacitással rendelkezik a hosszabb vasalásokhoz. Ezért nem kell gyakran tölteni. Ez hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a használatát.

 

MINŐSÉGI KIVITELEZÉS ÉS FUNKCIONÁLIS KIALAKÍTÁS 

A gőzölő a legmagasabb minőségű anyagokból készült, ami garantálja a termék hosszú élettartamát és funkcionalitását. A nagy teljesítményű gőzfejlesztő minden szögben állandó gőzt biztosít. A masszív műanyag test biztosítja a termék szilárdságát még a legrosszabb bánásmódban is. A kompakt kialakításnak köszönhetően a gőzölő bárhol használható, akár útközben is. 

 

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

 • Víztartály kapacitása: 200 ml
 • Tartalmaz egy mérőpoharat a víz kiöntéséhez
 • Függőleges és vízszintes vasalás
 • Tápkábel hossza: 117cm
 • Méretek: 21.5cm x 20cm x 10cm
 • Tápegység: 240V. 800W teljesítmény

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: