Kézi fóliahegesztő

Kód: DS71766440 DS93226198 Kérjük, válasszon változatot
11 380 Ft / db 13 630 Ft / db 11 380 Ft-tól / db
Raktáron (>5 db) Pillanatnyilag nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű fóliahegesztőt, amely pillanatok alatt lezárja a különböző fóliákat és zacskókat. A 400 wattos kimeneti teljesítményével rendkívül erős hegesztést biztosít.

A hegesztési idő beállítása lehetővé teszi, hogy a hegesztést különböző anyagokhoz igazítsa.

A legjobb minőségű anyagok és a modern gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. A jól átgondolt kialakításnak köszönhetően a munka rendkívül kényelmes és gyors.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI FÓLIAHEGESZTŐ

Tökéletesen le akar zárni egy fóliát vagy műanyag zacskót? Nagy teljesítményű fóliahegesztőt keres? Próbálja ki ezt a nagy teljesítményű eszközt, amellyel játékosan, pillanatok alatt lezárhat szinte bármilyen fóliát.

 praktikus kezi foliahegeszto

 

TÖKÉLETESEN TÖMÖR HEGESZTÉS

Ez a hegesztőgép akár 400 W maximális teljesítményével erős és tartós hegesztést biztosít. Tökéletesen lezár bármilyen fóliát, és víz- és légmentes védelmet nyújt.

 

HOL HASZNÁLHATJA KI A FÓLIAHEGESZTŐT?

A fóliahegesztő olyan eszköz, amely minden otthonban vagy műhelyben jól jön. Olyan fóliás csomagolások lezárására alkalmas, mint a tasakok, tekercsek vagy akár az irattasakok. A konyhában is használhatja, például zacskók és élelmiszercsomagolások lezárására, hogy tökéletes és vízhatlanul zárjon. Alkalmas dokumentumok archiválására is, vagy bárhol a lakásban és a műhelyben.

 

KÜLÖNBÖZŐ ANYAGOKHOZ

A kézi fóliahegesztő a legtöbb olyan anyaghoz használható, amely a hőmérséklet hatására összeáll (pl. PE, PP, PVC fóliákhoz, valamint buborékfóliához).

 
egyedi kezi foliahegeszto

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A fóliahegesztő rendkívül egyszerű használata azt jelenti, hogy a használatához nem szükségesek különleges ismeretek. A hegesztési idő kényelmesen beállítható a gép elején lévő gombbal. A hegesztési időt a fólia vastagságához és a fólia anyagához kell igazítani. Ha nem biztos benne, kezdje alacsonyabb értékkel, és növelje az időt, ha szükséges.

A kézi hegesztőgép nem igényel bemelegítést használat előtt. Bekapcsolás után azonnal munkára kész. Egyszerűen helyezze a lezárt zacskó/fólia nyitott végét a kézi hegesztőgépbe, és szorítsa össze a gép karját.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A fóliahegesztő gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták fel, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. A kifinomult kialakítás biztosítja a könnyű használatot. Kompakt méreteinek és könnyű súlyának köszönhetően a hegesztő összecsukható és könnyen hordozható.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • teljesítmény: 400W
  • tápegység: 220-240V
  • Hegesztési hossz: 400 mm
  • tömítés szélessége: 2 mm
  • pecsételési idő: 1-8 másodperc
  • fólia/zacskó max. vastagsága: 0,4 mm
  • kábel hossza: 115 cm
  • méretek (hossz/szélesség/magasság): 53/8,5/32 cm
  • *A termék színét a raktárkészletünk rendelkezésre állása alapján küldjük.

 

A MI TIPPÜNK

EGYEDÜLÁLLÓ ÉLELMISZER VÁKUUMOZÓ

élelmiszer - vákuumozó gép

 

Próbálja ki az egyedülálló élelmiszer-vákuumot, és az ételek sokkal tovább maradnak frissek. Kényelmesen tárolja a nyers és főtt ételeket, húsokat, zöldségeket, halakat, sőt még a tejtermékeket is.

 

 

UNIVERZÁLIS ÉLELMISZERFÓLIA VÁGÓ

 

univerzális élelmiszerfólia vágó

 

Próbálja ki a sokoldalú, praktikus és kiváló minőségű vágóeszközt élelmiszerfóliához, sütőpapírhoz vagy alufóliához. Mindezt pazarlás nélkül!

 

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ VÁKUUMCSOMAGOLÓ GÉP

 

nagy teljesítményű vákuumcsomagoló gép

 

Próbálja ki az egyedülálló vákuumcsomagoló gépet, és az ételek sokkal tovább maradnak frissek

 

 

ELEKTROMOS ÉTELMELEGÍTŐ DOBOZ

 

elektromos ételmelegítő doboz

 

Ismerje meg ezt az egyedülálló elektromos ételdoboztamellyel bárhol élvezheti a meleg ételt. Nagy teljesítményű fűtőrendszerének köszönhetően bármilyen ételt hatékonyan, pillanatok alatt felmelegít.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: