Kézi fóliahegesztő

Kód: DS71766440 DS93226198 Kérjük, válasszon változatot
11 370 Ft / db 13 085 Ft / db 11 370 Ft-tól / db
Raktáron (>5 db) Pillanatnyilag nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű fóliahegesztőt, amely pillanatok alatt lezárja a különböző fóliákat és zacskókat. A 650 wattos kimeneti teljesítményével rendkívül erős hegesztést biztosít.

A hegesztési idő beállítása lehetővé teszi, hogy a hegesztést különböző anyagokhoz igazítsa.

A legjobb minőségű anyagok és a modern gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. A jól átgondolt kialakításnak köszönhetően a munka rendkívül kényelmes és gyors.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI FÓLIAHEGESZTŐ

Tökéletesen le akar zárni egy fóliát vagy műanyag zacskót? Nagy teljesítményű fóliahegesztőt keres? Próbálja ki ezt a nagy teljesítményű eszközt, amellyel játékosan, pillanatok alatt lezárhat szinte bármilyen fóliát.

 praktikus kezi foliahegeszto

 

TÖKÉLETESEN TÖMÖR HEGESZTÉS

Ez a hegesztőgép akár 650 W maximális teljesítményével erős és tartós hegesztést biztosít. Tökéletesen lezár bármilyen fóliát, és víz- és légmentes védelmet nyújt.

 

HOL HASZNÁLHATJA KI A FÓLIAHEGESZTŐT?

A fóliahegesztő olyan eszköz, amely minden otthonban vagy műhelyben jól jön. Olyan fóliás csomagolások lezárására alkalmas, mint a tasakok, tekercsek vagy akár az irattasakok. A konyhában is használhatja, például zacskók és élelmiszercsomagolások lezárására, hogy tökéletes és vízhatlanul zárjon. Alkalmas dokumentumok archiválására is, vagy bárhol a lakásban és a műhelyben.

 

KÜLÖNBÖZŐ ANYAGOKHOZ

A kézi fóliahegesztő a legtöbb olyan anyaghoz használható, amely a hőmérséklet hatására összeáll (pl. PE, PP, PVC fóliákhoz, valamint buborékfóliához).

 
egyedi kezi foliahegeszto

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A fóliahegesztő rendkívül egyszerű használata azt jelenti, hogy a használatához nem szükségesek különleges ismeretek. A hegesztési idő kényelmesen beállítható a gép elején lévő gombbal. A hegesztési időt a fólia vastagságához és a fólia anyagához kell igazítani. Ha nem biztos benne, kezdje alacsonyabb értékkel, és növelje az időt, ha szükséges.

A kézi hegesztőgép nem igényel bemelegítést használat előtt. Bekapcsolás után azonnal munkára kész. Egyszerűen helyezze a lezárt zacskó/fólia nyitott végét a kézi hegesztőgépbe, és szorítsa össze a gép karját.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A fóliahegesztő gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták fel, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. A kifinomult kialakítás biztosítja a könnyű használatot. Kompakt méreteinek és könnyű súlyának köszönhetően a hegesztő összecsukható és könnyen hordozható.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • teljesítmény: 650W
  • tápegység: 220-240V
  • Hegesztési hossz: 400 mm
  • tömítés szélessége: 2 mm
  • pecsételési idő: 1-8 másodperc
  • fólia/zacskó max. vastagsága: 0,6 mm
  • kábel hossza: 115 cm
  • méretek (hossz/szélesség/magasság): 53/8,5/32 cm

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: