Hagymaszeletelő - multifunkcionális konyhai aprító zöldségekhez

Kód: DS30780335
Akció Tipp
8 595 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A hagymaszeletelő és konyhai aprító egy többfunkciós eszköz, amelyet a hagyma, zöldségek, diófélék és egyéb összetevők egyszerű és gyors szeletelésére terveztek.

Egyedi kialakításának köszönhetően az aprító kompakt, könnyen használható, egyszerűen összerakható és szétszedhető, de mindenekelőtt hatékony és gyors.

A hagyma- és zöldségszeletelő három éles rozsdamentes acélból készült pengével rendelkezik a gyors és egyszerű szeleteléshez, valamint csúszásmentes talppal a biztonságos kezeléshez. Az ételkészítés sokkal kevesebb időt vesz igénybe.

Nincs többé sírás hagymaszeleteléskor.  A speciális fedélnek köszönhetően a szagok a szeletelőben maradnak, és nem irritálják a szemét. A hagyma és a zöldségek szeletelése egyszerűbb lesz, mint valaha.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy csomagot, amely egy minőségi elektromos késélezőt, és egy hagyma- és zöldségszeletelőt tartalmaz, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

A mágneses késtartó sínek dupla csomagjának megvásárlása esetén ingyenes szállítás jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MULTIFUNKCIONÁLIS SZELETELŐ HAGYMÁHOZ, ZÖLDSÉGEKHEZ, GYÜMÖLCSÖKHÖZ, DIÓFÉLÉKHEZ ÉS EGYÉB ÉLELMISZEREKHEZ 

Felejtse el azokat az időket, amikor késsel szeletelve készítette az ételt. Gyakorlatilag bármit felszeletelhet, és csökkentheti az ételkészítés idejét.  Nincs szükség áramra. Egyszerűen helyezze bele, amit szeletelni szeretne, zárja le a fedelet, fogja meg az egyik kezével, és húzza meg a másikkal. Ilyen egyszerű. Figyelje meg, hogy az étel gyorsan feldarabolódik. Bármit felszeletelhet, legyen az gyümölcs, zöldség vagy akár hús.

 • Szeleteljen fel bármit, beleértve a gyümölcsöket, zöldségeket és húsokat is
 • Könnyen tisztítható
 • A könnyű karbantartás és tárolás érdekében szétszerelhető
 • A fedél megakadályozza a szagokat és a szennyeződéseket
 • Nincs szükség áramra
 • Csak húzza meg, és nézze, ahogy az ételt feldarabolódik

 zoldsegaprito

 

A SZELETELŐ HASZNÁLATA

Ezt a többfunkciós kézi szeletelőt az ételek könnyed, tökéletes és gyors szeleteléséhez tervezték. Nem kell aggódnia, hogy szeletelés közben megvágja magát. A szeletelés mostantól biztonságosabb és gyorsabb lesz, mint valaha.

Tegyen bele egy negyedekre vágott hagymát (vagy más, kisebb darabokra vágott zöldséget), húzza meg néhányszor a zsinórt, és kész.

 

NAGY KOCKÁK, KIS KOCKÁK ÉS PÜRÉ 

Az aprított kockák mérete könnyen szabályozható a zsinór meghúzásának számával. Ha kisebb darabokra szeretné aprítani az ételt, csak többször húzza meg. Az aprítóval pestót vagy más zöldségpürét is készíthet.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A gyártáshoz a legjobb minőségű anyagokat használták fel, amelyek garantálják a termék hosszú élettartamát, és mindenkor nagyszerű funkcionalitást biztosítanak. A felhasznált anyagok biztonságosak az egészségre.

Éles rozsdamentes acél pengékkel a gyors és egyenletes aprításhoz/őrléshez, kényelmes fedéllel, puha markolattal és csúszásmentes talppal.

A kézi aprító kompakt, könnyű és hordozható, így bárhol használható - nyaralóban, kempingben, piknikeken, tábortűznél, bárhol és bármilyen konyhában.


egyedi konyhai zoldsegaprito

 

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

A gyártás során maximális hangsúlyt fektettek a mozgás ergonómiájára és az Ön biztonságára. A kényelmes, puha, de szilárd fogású fedél, a csúszásmentes talp és a két erős, kényelmes fogantyú minden szeletelést rendkívül egyszerűvé és élvezetessé tesz.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Méretek: magasság 7,5 cm
 • A tál átmérője: 12,5 cm
 • Anyag: műanyag
 • A kötél húzásával vezérelhető
 • 3 vágópenge
 • Alkalmas gyümölcsökhöz, zöldségekhez vagy húsokhoz
 • Mosogatógépben nem mosható
 • Mikrohullámú sütőbe nem alkalmas

Illusztrációs videó:

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: