Fali Hold lámpa távirányítóval

Kód: DS22799749
11 960 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Képzelje el, ahogy a Hold elhajózik az égről, és eljön az otthonába. Most a Hold minden szépségét és rejtélyét magadénak tudhatja.

A LED-es holdfénylámpa automatikusan a fényérzékelővel vagy manuálisan a távirányítóval aktiválható. Ezután élvezheti a csodálatos holdfény látványát. A lámpa hűen jeleníti meg a hold egyes fázisait, amelyeket Ön is vezérelhet. 

Ez az exkluzív holdlámpa egyedülálló hangulatot teremt. A fény megjelenése tökéletesen utánozza a Hold valódi arcát, annak minden varázslatos jellegével együtt.

  • Az igazi Hold tökéletes másolata
  • A lámpa automatikusan vagy manuálisan indul
  • Távirányítóval történő beállítás
  • A Hold 12 fázisának valósághű megjelenítése
  • Könnyű összeszerelés

 

A MI TIPPÜNK: Próbálja ki az éjszakai égbolt kivetítőt is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nem kell aggódnia, hogy a Hold megtekintésekor a felhők mögé bújik. Mostantól bármikor élvezheti a Hold látványát. Ott van a saját holdja a falon, távirányítóval.

A beépített fényérzékelő automatikusan megvilágítja a holdat sötétedés után, hogy megcsodálhassa annak szépségét.

 

fali hold lampa taviranyitoval

 

INTELLIGENS 3D TECHNOLÓGIA

A legújabb 3D nyomtatási technológiával készült Luna olyan, mint egy felülmúlhatatlanul valósághű hold. Ezen kívül egy távirányító segítségével irányíthatja a holdat.

 

HOLD A TENYÉREN

Csak akassza a holdat a falra vagy a mennyezetre, és a távirányítóval vezérelje.  Így megfigyelheti a hold minden fázisát, és élvezheti a gyönyörű estét a családdal vagy a romantikus pillanatokat a párjával. Ez a holdlámpa valósághűen jeleníti meg a Hold mind a 12 fázisát.

 

fali hold lampa

 

ELALVÁSI PROBLÉMÁI VANNAK? A HOLDLÁMPA SEGÍTHET 

A holdlámpa csodálatos módja annak, hogy élvezze a holdnézést. A különböző holdfázisok megfigyelése tökéletesen ellazítja és kikapcsolja Önt.  Könnyebben fog elaludni, és az alvás jobb és jobb minőségű lesz.

 

A HOLDFÉNY TÖKÉLETESSÉGE

Telihold, újhold, fogyó hold vagy növekvő hold - a lámpa tökéletesen utánozza a valódi holdat és annak minden fázisát. Akkor élvezheti a holdnézést, amikor csak akarja. Ez a lámpa nyugtató hangulatot kölcsönöz minden kedvenc helyének.

 

hold lampa taviranyitoval

 MÉRETEK:

250 x 250 x 70 mm 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: