Egyedi wc világítás

Kód: DS75489303
7 085 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Fedezze fel ezt az egyedülálló mozgásérzékelős WC lámpát, amely tökéletesen megvilágítja a WC-t. Ideális egyedi dizájn kiegészítője bármely WC-nek.

Különösen nagyra fogja értékelni a WC világítást este, amikor félálomban megy vécére. A klasszikus fény felébreszthet, de ez a nagyszerű világítás nem ébreszt fel. Így sokkal könnyebben visszaalszik.

A WC lámpa többféle színnel rendelkezik. Könnyen és kényelmesen telepíthető. Adjon egy kis modernitás és luxust fürdőszobájának ezzel az egyedi lámpával.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MODERN WC VILÁGÍTÁS

A WC-lámpa egy egyedi, funkcionális design-kiegészítő, amely minden otthonba illik. A WC modern világítása stílusos és egyedi kialakítást kölcsönöz a WC-nek.


wc vilagitas

 

HOGY A FÉNY NE ÉBRESSZEN FEL

Mostantól nem kell felkapcsolnia a villanyt, amikor este kimegy a WC-re. A mozgásérzékelőnek köszönhetően a fény megbízhatóan bekapcsol, amint belép. Ezt különösen éjszaka fogja értékelni, amikor félálomban a vécére menet félúton van. A gyengéd fény nem ébreszti fel teljesen, és sokkal könnyebben visszaalszik.

 

KÜLÖNBÖZŐ SZÍNEK A TÖKÉLETES ÉLMÉNYÉRT

Ezzel a WC-lámpával a világítás színét hangulatának és ízlésének megfelelően változtathatja. Válasszon például egy fényűző lilát, egy ragadozó pirosat, egy sportos kéket, egy nyugtató zöldet vagy egy hagyományos aranyat. Rengeteg lehetőség van, csak válasszon és változtassa meg a színt egy gombnyomással, amikor kedve tartja.

 

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

Ennek a nagyszerű LED-es WC-lámpának a kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes. Csak helyezze be az elemeket, csatlakoztassa a készüléket a kívánt helyre, és a nagyszerű világítás készen áll a használatra.

 

wc lampa 

MOZGÁSÉRZÉKELŐ

A szuperérzékeny mozgásérzékelőnek köszönhetően a lámpa megbízhatóan bekapcsol, amint a WC-hez közelít. A bekapcsoláshoz nincs szükség gombokra.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használtak ennek a stílusos LED lámpának a gyártása során, garantálva a funkcionalitást és a termék maximális tartósságát. Az egyedi kialakítás bármilyen fürdőszobába illeszkedik.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Különböző színekben világít
  • Mozgásérzékelővel rendelkezik
  • Hatékony LED
  • Rugalmas hegy
  • Fehér szín
  • Tápegység: 3 x AAA

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: