Alumínium doboz prés

Kód: DS31579992 DS58005174 Kérjük, válasszon változatot
Akció Tipp
9 675 Ft / db 11 265 Ft / db 9 675 Ft-tól / db
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

A speciális aludoboz prés könnyedén összezúzza az alumínium italdobozokat, és segít sok helyet megtakarítani a szemetesben vagy az újrahasznosító kukában. Könnyedén több mint 75%-os helymegtakarítást érhet el.

A kiváló minőségű anyagok, az egyszerű telepítés és a kényelmes használat teszik ezt a prést prémium termékké kedvező áron. Használata a lehető legbiztonságosabb.

Telepítheti a garázsba, dolgozószobába, kamrába, pincébe, kollégiumba, iskolába és újrahasznosító helyiségekbe. A masszív fogantyú rendkívül könnyűvé, gyorssá és hatékonnyá teszi a préselést.

Kímélje meg magát a fáradtságtól, és vásárolja meg ezt az egyedülálló dobozprést, amely mindent megkönnyít.

  • Akár 75%-os helymegtakarítás
  • Kényelmes használat
  • Alkalmas 0,3 és 0,5 literes alumínium dobozokhoz
  • Könnyen telepíthető
  • Prémium minőség

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AKÁR 75%-OS HELYMEGTAKARÍTÁS 

Nincs kedve olyan gyakran kiüríteni a kukát? Ön újrahasznosít? Akkor ez az egyedülálló doboz prés pont az Ön számára készült. Az üres dobozok sok helyet foglalnak el a hulladékban. Ezzel a préssel összenyomhatja a sörös dobozokat, kólás dobozokat, stb., és akár 75%-os helytakarékosságot érhet el.


aluminium doboz pres

 

A GARÁZSBA, PINCÉBE, RAKTÁRBA VAGY LAKÁSBA

A prés függőleges tárolása ideális tárolási módszer, amellyel sok értékes helyet takaríthat meg. A prést használhatja a pincében, raktárban, garázsban, lakásban az erkélyen, egyszóval bárhol, ahol praktikusan és biztonságosan szeretné újrahasznosítani a dobozokat.

 

MINDEN FÉLLITERES DOBOZRA

Univerzális kialakításának köszönhetően a doboz-zúzó szinte minden félliteres alumínium üdítő dobozhoz használható. A markolat szilárd és biztonságos.

 

PRÉMIUM ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM 

A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, biztosítva a termék maximális tartósságát és funkcionalitását. A tartó rész tömör anyagból készült, speciális csúszásmentes fogantyúkkal, amelyek biztosítják, hogy a doboz szorításkor szilárdan a helyén maradjon.


doboz pres

 

HOGYAN HASZNÁLJÁK AZ ALUMÍNIUM DOBOZ PRÉST 

A prést úgy tervezték, hogy a falra lehessen helyezni. A csavarokkal rögzítse a prést a kívánt magasságban a falhoz. Ezután csak helyezze a dobozt a présbe, és húzza meg a fogantyút. A doboz automatikusan összezsugorodik.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: