Teflon tűzhelyvédő fólia

Kód: DS68273847
6 185 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

 

Az egyedülálló védőfólia tökéletesen megvédi a tűzhelyet a szennyeződésektől, az odaégett ételektől, folyadékoktól és egyebektől.

Az egyedi forma gyors és pontos elhelyezést biztosít bármely tűzhelyen. A legjobb minőségű anyagokat tartalmazó tűzhelyvédők újrafelhasználhatók, ugyanolyan minőségben, mint az első alkalommal. Ezen kívül lángállóak és a felhasznált teflonnak köszönhetően rendkívül könnyen tisztíthatók. 

A kiváló minőségű tűzhelyvédőket úgy tervezték, hogy maximálisan megvédjék tűzhelyét a szennyeződésektől és a tisztítás során keletkező mechanikai sérülésektől. Ezekkel a fóliákkal a tűzhelye mindig olyan lesz, mintha új lenne. 

Ugyanakkor matt fekete színüknek köszönhetően láthatatlanok rajtuk a szennyeződések. Ideális megoldás, ha nincs ideje megmosni a tűzhelyet.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI VÉDŐFÓLIÁK A GÁZTŰZHELYHEZ

Vett egy gyönyörű új rozsdamentes acél tűzhelyet, és fél a tisztítástól, nehogy összekarcolja? Mindig tökéletesen tiszta tűzhelyet szeretne, de minden főzés után katasztrofálisan néz ki? A takarítás sok időt, súrolást és idegeskedést igényel? Ismerje meg az egyedi teflon tűzhelyvédő fóliát.


praktikus teflon tuzhelyvedo folia

A TÖKÉLETES REND ÉS A TŰZHELY VÉDELME ÉRDEKÉBEN 

A tűzhelyvédő fóliák segítenek megvédeni a kályhát a szennyeződésektől, a zsírtól és a súrolástól, amelyek károsíthatják azt. Nem kell órákig sikálnia a tűzhelyet, csak egy ronggyal mossa le ezeket a fóliákat, és máris újra használhatja őket. Ez egy olyan gyors, kényelmes és praktikus megoldás, amelyet imádni fog.

 

A TŰZHELY TISZTÍTÁSÁNAK LEGEGYSZERŰBB MÓDJA

A fóliák kiváló minőségű teflonból készülnek, amely lángálló, és a szennyeződések és zsírok nem tapadnak meg rajta. Egyszerűen tisztítsa meg egy nedves ronggyal. A tűzhely tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű.

 

STOP A KARCOS TŰZHELYEK 

Amikor a tűzhelyet tisztítja, nagy a veszélye annak, hogy a helytelen tisztítással megkarcolja, vagy más módon károsítja azt. Az ilyen károk csúnyák, és csökkentik a tűzhely értékét. Arról nem is beszélve, hogy milyen kínos lenne egy ilyen tűzhely egy látogató előtt. Pontosan ettől védik meg ezek a speciális védőfóliák.


minosegi teflon tuzhelyvedo folia

 

TARTÓS ÉS ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ 

A modern gyártási technikáknak köszönhetően a tűzhely védőfóliái rendkívül könnyen és kényelmesen használhatók. Tökéletesen lángállóak és biztonságosan használhatók. A legjobb minőségű anyagok többszöri használat mellett is garantálják a funkcionalitást. Egyszerűen leveszi, lemossa és visszarakja.

 

A FÓLIÁK HASZNÁLATÁNAK MÓDJA

Állítsa be a fedelet szükség szerint. Vigyázzon, hogy ne akadályozza a lángot, különösen a gyújtási ponton. A fólia vízzel és mosószerrel is mosható. Ideális méreteiknek köszönhetően szinte minden típusú gáztűzhelyhez alkalmasak.

Ebben a videóban láthatja, hogyan kell elhelyezni a burkolatot:

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • 4 x tűzhelyfedél
  • Méretek: 27 x 27 cm
  • Anyag: teflon
  • Jó állapotban tartja a tűzhelyet
  • Mosható
  • Szín: fekete

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: