Egyedi kézi gyümölcs- és zöldségfacsaró

Kód: DS71507799
14 165 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az egyedi kézi gyümölcsfacsarót, amellyel pillanatok alatt, gyorsan, kényelmesen és hatékonyan készíthet egyedi egészséges gyümölcsleveket. Mindezt könnyedén megteheti ezzel a készülékkel, amely minőséget garantál a konyhai kisegítők között.

Szerelje fel konyháját egy pótolhatatlan segítővel, amely segítségével könnyedén elkészítheti a felejthetetlen, 100%-ban természetes friss gyümölcsleveket, lekvárokat, gyümölcs- és zöldségpépeket.

Ez a többfunkciós gyümölcscentrifuga nemcsak számos más konyhai készüléket helyettesít, de használata még egyszerűbb és hatékonyabb is. A készülék tökéletesen kinyomja a levet, és elválasztja a magokat, cafatokat, pépet és egyéb maradványokat.

A legjobb minőségű anyagok és a modern gyártási technológia garantálja a termék élettartamát és funkcionalitását. A masszív kialakítás és a stabil alap kényelmes kezelést tesz lehetővé.

A műanyag kialakításnak köszönhetően a préselés során nincs vitaminveszteség. Italjai tökéletesen ízletesek és maximálisan egészségesek lesznek.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI FACSARÓ

Szereti a frissen készített gyümölcslevet, de elriasztja az igényes készítés, a rendetlenség és a sok idő? Egy nagyszerű megoldást kínálunk. Egyedülálló facsaró, amellyel különféle gyümölcsleveket, lekvárokat és gyümölcspépeket készíthet. Különféle gyümölcslevek rendkívül egyszerű, gyors és tiszta elkészítése egy pillanat alatt.

 Egyedi kézi gyümölcs- és zöldségfacsaró

 

HOGYAN MŰKÖDIK A FACSARÓ?

Csak helyezzen be bármilyen gyümölcsöt vagy zöldséget a facsaróba, és a tolóval finoman nyomja a gyümölcsöt. Ezután csak tekeri a fogantyút, és a lé kifolyik a facsaró végéből. Az a nagyszerű, hogy a pép vagy a különféle magvak, darabkák máshol esne ki. A szűrővel ellátott tálban (a csomagolás része) csak tiszta gyümölcslevet talál. Helyezze a készüléket az asztal szélére, hogy a fogantyút kényelmesen tudja forgatni.

A facsaró többnyire műanyag, és ez biztosítja, hogy a préselés során ne maradjon le egyetlen fontos vitaminról sem.

 

MODERN ÉS SÉRÜLÉSMENTES GYÜMÖLCSLÉKÉSZÍTÉS

Ennek a facsarónak a gyártása során a hangsúly a maximális funkcionalitásra és a felhasználó biztonságára került. A széles töltőnyílásba nagyobb zöldség- és gyümölcsdarabok is beleférnek, valamint a széles kiömlőnyílás nem akad el működés közben. A facsaró csúszásgátló alátéttel rendelkezik, és a felhasznált anyagoknak köszönhetően könnyen tisztítható.

 

BÁRMILYEN GYÜMÖLCSRE ÉS ZÖLDSÉGRE

Készítsen különféle italokat gyümölcsökből és zöldségekből, lekvárokból, gyümölcspépből és egyebekből. Préselj ki friss almalevet, céklalevet, sárgarépát, ananászt, trópusi gyümölcsöket és egyebeket. Ezzel a facsaróval a gyümölcslevek tökéletesek lesznek.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A GYÜMÖLCSCENTRIFUGÁT?

Ezt a gyümölcscentrifugát egy perc alatt beállíthatja, és a készülék alján található csúszásgátló párna kiváló kezelhetőséget biztosít. A tolónak köszönhetően a préselés rendetlenségtől és sérülésektől mentes lesz. Ezután csak fordítsa el a fogantyút, és a gyümölcscentrifuga gondoskodik a tökéletesen friss gyümölcslé elkészítéséről.

 

 gyümölcs- és zöldségfacsaró

 

MINŐSÉGI ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A gyümölcscentrifuga a legjobb minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát. A termék speciális, rendkívül tartós műanyagból készült. Tolóval (dugóval) felszerelve a biztonságos használat érdekében, gyors és stabil rögzítés a felülethez egy rendkívül hatékony vákuum szívókorong segítségével.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • tölthető adagoló
  • dugó a gyümölcsök és zöldségek tömörítésére
  • fúró facsaró
  • gyümölcslé tartály
  • bázis
  • forgó fogantyú
  • fagylalt és gyümölcslé fej
  • horgony

Figyelmeztetés - mindig használja a dugót a gyümölcs lenyomásához, hogy a ujjai ne érjenek hozzá a forgó fúróhoz


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: