Professzionális hallókészülék

Kód: DS51827253
13 530 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az egyedi hallókészüléket, amely egy pillanat alatt segít jobban hallani. A készülék kicsi és testszínű, ami maximális diszkréciót biztosít. Kis mérete és könnyű súlya ellenére maximális teljesítményt nyújt.

A prémium minőségű beépített mikrofon tökéletes hangzást biztosít torzítás és zaj nélkül. Ezután a beépített hangszóró segítségével felerősíti. Ennek a készüléknek a teljesítménye akár 110 decibel.

A különféle tartozékoknak köszönhetően a készülék különböző korú férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. Univerzális, tehát alkalmas a bal és a jobb fülbe egyaránt.

Az ergonomikus forma kényelmes viseletet biztosít akár hosszú ideig is. A hangerőszabályzónak köszönhetően a hallókészüléket igényeinek megfelelően állíthatja be. A legjobb minőségű anyagok és a legmodernebb gyártási technológia garantálja a funkcionalitást és a teljesítményt.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 EGYEDI HALLÓKÉSZÜLÉK

Ahogy öregszünk a hallásunk romlik. Halljon úgy, mint fiatalkorában. Ez a nagyszerű hallókészülék segít ebben. Univerzális, mindenki számára megfelelő. Rendkívül kényelmes viselete és kivételes teljesítményt nyújt.

 hallokeszulek

 

A TÖKÉLETES HANGÉRT

A készülék beépített, kiváló minőségű mikrofonnal rendelkezik, amely bármilyen hangot pontosan észlel, majd egy erős mikrofonnal felerősíti a hangot. A maximális teljesítmény 110 decibel. Ugyanakkor a mikrofon elnyomja a zajt a tökéletesen tiszta hang érdekében.

 

MINDENKI SZÁMÁRA ALKALMAS

A hallókészüléket 4 különböző méretű puha szilikon füldugóval kiegészítve szállítjuk. Ennek köszönhetően a készülék univerzális, alkalmas férfiak és nők, idősek és fiatalabbak számára, különböző méretű hallójáratokkal. Mind a bal, mind a jobb fülbe alkalmas.

 

TÖKÉLETESEN TART, ÉS NEM NYOM HASZNÁLAT KÖZBEN

A vezeték nélküli hallókészülék tervezésénél a viselési ergonómiára helyezték a hangsúlyt. Az ergonomikus kialakítás kényelmes viseletet biztosít még hosszú távú használat során is. A különféle rögzítőknek köszönhetően kényelmesen illeszkedik, nem nyomódik viseléskor és nem esik ki. Közvetlenül a fülbe helyezhető, így szemüvegesek számára is alkalmas.

 egyedi hallokeszulek

 

A MAXIMÁLIS DISZKRECIÓ ÉRDEKÉBEN

Kis mérete miatt ez a készülék egyáltalán nem feltűnő. A különleges formát testszín egészíti ki a maximális diszkréció érdekében. Kis mérete ellenére azonban ez a hallókészülék maximális teljesítményt nyújt. Kis méretének és kis súlyának köszönhetően kényelmes viselete, és nem befolyásolja hátrányosan a mindennapi tevékenységekben.

 

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Ennek az eszköznek a vezérlése rendkívül egyszerű és kényelmes. A készüléket egyetlen gombjával kapcsolhatja be, ki és szabályozhatja a hangerőt. Az energiafogyasztás minimális, így az elem sokáig bírja.

 

PRÉMIUM ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Ennek a hallókészüléknek a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legmodernebb gyártási technológiát alkalmazták, amely biztosítja a termék hosszú élettartamát és maximális funkcionalitását. Hosszú távú és rendszeres használatra alkalmas.

 praktikus hallokeszulek

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Szín: test
  • Hangerősítés: 110 dB ± 5 dB
  • Frekvencia: 30 Hz ~ 4000 Hz
  • Áramfelvétel: - ≤ 4 mA
  • Feszültség: 1,5V
  • Zaj: ≤ 40 dB
  • Tápellátás: elem
  • Súly: 0,02 kg

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: