Riasztó vadon élő állatok, kutyák, macskák és madarak ellen

Kód: DS23153907
26 995 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A termék július 4-én lesz újra elérhető

Ismerje meg ezt a hatékony riasztót, amely tökéletesen elűzi az olyan vadon élő állatokat, mint a szarvasok, vaddisznók, rókák, nyestek, mókusok és más vadon élő állatok. Kutyák, macskák, de különféle madárfajok elűzésére is alkalmas.

A változó frekvenciájú hangtartományban lévő ultrahangos jelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon elűzi az állatok. A hatótávolsága 100 m2.

Az infravörös mozgásérzékelő aktiválja az eszközt mozgás esetén és elindítja az ultrahangos hangszórót, amely az állatok számára nagyon kellemetlen, magas frekvenciájú hanghullámokat bocsát ki. A jelek befolyásolják az idegrendszerüket. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen, ami a helyszín elhagyásához vezet.

Az egyedi szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a állatriasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyerekekre, az emberekre, és semmilyen módon nem károsítja a állatokat. Csak arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a védett területet.

Ez egy olyan hatékony, humánus, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás, amely megoldja a nem kívánatos látogatókkal való problémákat. A riasztó használható kertekben, parkokban, gyümölcsösökben, mezőkön, erkélyeken, szőlőültetvényeken, nyaralókban, kempingekben és egyéb külterületeken.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást kertje védelmére. Az ultrahangos technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos módja annak, hogy megszabaduljon a nem kívánatos állatoktól az ingatlanon.


 

A MI TIPPÜNK

Más hatékony távoltartókat és riasztó eszközöket is kínálunk különböző típusú állatok és rovarok ellen.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MINŐSÉGI ULTRAHANGOS RIASZTÓ VADÁLLATOK, MACSKÁK, KUTYÁK, MADARAK ELLEN

Megoldást keres a vaddisznó, őz vagy más állatok elűzésére? Meg szeretné védeni a termést? Aggódik szerettei biztonságáért a nyaralóban vagy a kertben? A szomszéd macskája WC-nek használja a kertjét? Vagy a kutyák piszkítanak a ház előtti gyepre? Olyan megoldást hozunk Önnek, amely macskák, kutyák, egerek, rókák, mókusok, szarvasok, vaddisznók, madarak és egyéb állatok elűzésére szolgál.

Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

 • Ultrahangos hangtechnika
 • Változtassa kertjét egy erőtérre, hogy elűzze a nem kívánatos látogatókat
 • Karbantartásmentes, elemes
 • Nem mérgező, vegyszerek, méreg nélkül
 • A legerősebb eszköz nagy hatótávolsággal
 • Németországban készült


egyedi vadállat riasztó

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÁLLATRIASZTÓ

Ez az egyedi állatriasztó a legmodernebb ultrahangos frekvenciajel-technológiát használja, amely csendesen és nem mérgező módon védi meg a kertjét. Bekapcsolás után a riasztó változó frekvenciájú hangot bocsát ki. A jelek befolyásolják az állatok idegrendszerét. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen. Az állatok ezért inkább elhagyják ezt a területet.

A riasztó hatékonyan megakadályozza, hogy az állatok bejussanak a földjére, a nyaralójába vagy a háza közelébe, és megakadályozza a vadon élő állatok által okozott károkat, akár a járműveken, kertjében vagy a szántóföldjén, védve a termést.  Eszközünk folyamatos elrettentésként szolgál.

 

MAXIMÁLISAN TERMÉSZETBARÁT ÉS EMBERI MEGOLDÁS

Ismerje meg a legtermészetbarátabb állatriasztás módját. Mostantól már nincs szüksége mérgező permetekre vagy más módszerekre. Egyszerűen szúrja a riasztót a földbe, vagy akassza fel a kívánt helyre, és nézze meg, ahogy kiűzi a bosszantó látogatókat a kertből!  Az ultrahangos frekvenciajelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon védheti területét.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ ÁLLATRIASZTÓT?

A készülék karbantartásmentes, vezeték nélküli eszköz, ellenáll az időjárási körülmények változásának és a víznek. Mindössze annyit kell tennie, hogy a kívánt helyre a talajba illeszti, vagy például falra akasztja, és bekapcsolja, amivel automatikusan aktiválja. Ez 24 órás védelmet nyújt kertjének. Akár 3 hatékony ultrahang sáv közül választhat különböző típusú állatokhoz.

17 kHz nyulaknak, mókusoknak, mosómedvéknek, patkányoknak

23 kHz kutyáknak, macskáknak, rókáknak, nyesteknek, madaraknak

40 kHz vaddisznónál


professzionális riasztó vadon élő álllatok ellen

 

HOL HELYEZZE EL A RIASZTÓT

Helyezze az állatriasztót bárhová a kertbe vagy a szabadban lévő területekre, amelyeket meg szeretne védeni, például gyümölcsösökben, réteken, gazdaságokban, valamint a kempingbe való utazás során, olyan kempingben, ahol nagy az állatok veszélye.

 

BÁRMILYEN ÁLLAT SZÁMÁRA

Ennek a riasztószernek a felhasználási területe rendkívül széles. Használja a vaddisznók, rókák, szarvasok, madarak, medvék és más vadon élő állatok elleni küzdelemben. Hatékony macskák, kutyák, egerek, patkányok, nyestek és más nem kívánt látogatók ellen is.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a riasztó eszköznek a gyártásakor a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használták, amelyek biztosítják a termék maximális funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó tartós lesz.

 

 Riasztó-vadon-élő-állatok,-kutyák,-macskák-és-madarak-ellen2

 

MŰSZAKI LEÍRÁS:

 • nem mérgező és vegyszermentes
 • optikai jelzés - LED
 • a mozgásérzékelő hatótávolsága körülbelül 10 m
 • effektív terület 100 m2
 • mozgásérzékelő
 • elemes / hordozható
 • frekvencia 17 kHz / 23 kHz / 40 kHz
 • intervallum - 3 másodperc be / 57 másodperc ki
 • 3 frekvencia közül választhat
 • Anyaga: műanyag
 • Kültéri használatra

 

A MI TIPPÜNK

RIASZTÓ KÍGYÓK, HANGYÁK, VAKONDOK ÉS POCKOK ELLEN

riasztó kígyók, hangyák, vakondok és pockok ellen

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen elűzi a kígyókat, hangyákat, vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más mászó rovarokat. Hatékony növényvédelemre is a madarak ellen.

 

 

KÍGYÓK, HANGYÁK, VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

riasztó kígyók, hangyák, vakondok és pockok ellen

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen elűzi a kígyókat, hangyákat, vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más mászó rovarokat.

 

 

VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

minőségi vakond- és pocokriasztó

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más rágcsálókat.

 

 

HATÉKONY RÁGCSÁLÓRIASZTÓT

ultrahangos kültéri egér, patkány, rágcsáló és rovarriasztó

Ismerje meg ezt az erős riasztót, amely tökéletesen taszítja az egereket, patkányokat és más rágcsálókat. A készülék vízálló, IP 54 védettséggel rendelkezik, ezért alkalmas kültéri rágcsálók elűzésére.

 

 

HATÉKONY RÁGCSÁLÓRIASZTÓT

 

ultrahangos rovar és rágcsálóriasztó

 

Ismerje meg ezt az erős riasztót, amely tökéletesen taszítja az egereket, patkányokat és más rágcsálókat.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: