Digitális intelligens ugrókötél számlálóval - ugrás kötéllel és kötél nélkül

Kód: DS88858254
10 080 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Szeretné tudni, hányszor ugrott kötélen, mennyi ideig edzett, vagy hány kalóriát égetett el edzés közben? Ez az egyedülálló ugrókötél beépített számlálóval rendelkezik az elégetett kalóriák, az edzés hossza és az ugrókötél kihagyásainak számával is, tehát minden adattal, amit csak tudni szeretne. Ezen adatok alapján lehetőség van az edzés beállítására és racionalizálására.  

10 perc kötélugrás 30 perc futásnak felel meg. Már napi 10-15 perc is elég, és érezni lehet, hogy a csípő, a comb és a derék dolgozik. Gyorsan észre fogja venni, hogy a felesleges kalóriák eltűnnek, az izomtömeg erősödik, és az általános fittség növekszik.

A speciális ergonomikus fogantyúk kényelmes és biztos fogást biztosítanak még izzadt kézzel is. A 200 cm-es testmagasságig állítható kötél lehetővé teszi, hogy kényelmesen beállíthassa a testmagasságának megfelelő magasságot. Használható ugráshoz kötéllel vagy kötél nélkül.

Az ugrókötél férfiak és nők, profi és kezdő sportolók számára egyaránt alkalmas.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

UGRÓKÖTÉL - AZ IDEÁLIS SEGÍTŐ A FOGYÁSHOZ 

Szeretne fogyni és feszes izmokat formálni a sok megerőltető edzés nélkül is? Hatékony, jó minőségű és olcsó edzéssegédeszközt keres? Ez az egyedülálló ugrókötél számlálóval csak Önnek szól.

Ugrókötelünk nagy mérési pontossággal büszkélkedhet. Az elégetett kategóriák nagyon pontos kiszámítása,  az ugrókötél kihagyásainak száma vagy az edzésidő megadja a szükséges információkat az edzés hatékonyságáról.


Praktikus intelligens ugrókötél számlálóval - ugrás kötéllel és kötél nélkül

 

UGRÁS KÖTÉLLEL VAGY KÖTÉL NÉLKÜL

A kétköteles konfiguráció lehetővé teszi, hogy kötéllel vagy kötél nélkül ugorjon. A kötelet kényelmesen beállíthatja a magasságának megfelelően. Ha kevés a hely, akkor a végét labdákkal cserélheti ki, és így kényelmesen ugrálhat még szűk helyen is.

 

MIÉRT A JUMP ROPE?

A 10 perces kötélugrás ugyanolyan hatékony, mint a napi 30 perces futás.

Az American College of Sports Medicine szerint a legalább heti háromszor 12-20 perces kötélugrás pozitívan befolyásolja a szívműködést, a vérkeringést, növeli a tüdőkapacitást és az oxigénfelhasználás hatékonyságát. Jelentősen erősíti a vállforgatókat, az elhanyagolt hátsó deltaizmokat, az alkarokat, a vádlikat és a középtájékot. Tovább javítja a koordinációt, a mozgékonyságot, a lepattanóképességet és a mentális állóképességet.

 Praktikus intelligens ugrókötél számlálóval

ERGONOMIKUS FOGANTYÚ

Az ugrókötél fogantyúit kifejezetten a mozgás ergonómiájára összpontosítva tervezték. A speciális csúszásmentes műanyag borítású fogantyúk könnyű és biztos fogást biztosítanak még izzadt kézzel is. Az edzés a lehető legkényelmesebb és legkomfortosabb lesz.

Az ugrókötélnek két gombja van:

  • RESET: visszaállítja a kijelzőt
  • MODE: vált a kijelzők között - ugrások száma - elégetett kalóriák - kilométerek - kilométerek - mérföldek
  • A kijelző automatikusan be- és kikapcsol

 

KOMPAKT MÉRETEK ÉS KÖNNYŰ SÚLY

Kompakt méretének, modern kialakításának és kiváló minőségének köszönhetően az ugrókötelet a világ számos elégedett vásárlója prémium termékként használja és értékeli. Különösen kiemelkedett a magas minőség/ár arányban. Elegáns kialakítás és könnyen leolvasható kijelző a maximális használati kényelem érdekében. A tartós konstrukció biztosítja a termék hosszú élettartamát.

 
Intelligens ugrálókötél

 

UNIVERSÁLIS MÉRET

Az ugrókötél nők, gyermekek és férfiak számára egyaránt alkalmas. A kötél nagyon könnyen beállítható és az Ön magasságához igazítható, így maximális élvezetet és kényelmet biztosítva gyakorolhat.

 

MINŐSÉGI ANYAG A MAXIMÁLIS TARTÓSSÁG ÉRDEKÉBEN

Ennek az ugrókötélnek a gyártásához a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel a maximális tartósság és hosszú élettartam biztosítása érdekében. Ezért biztos lehet benne, hogy ez az ugrókötél tartós lesz.

Ennek az ugrókötélnek a fő előnye a viszonylag alacsony ár a termék magas minőségéhez képest. A minőségi anyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően ez az ugrókötél egy prémium termék, amelyet szeretni fog.

 

*A színt a készlet erejéig szállítjuk


 

A MI TIPPÜNK

KÜLÖNLEGES REFLEX BOKSZLABDA

professzionális visszaverő bokszlabda

Gyakoroljon rendszeresen egy professzionális reflex bokszlabdával, és növelje ügyességét, pontosságát és reakcióképességét. Függetlenül attól, hogy profi harcos vagy kezdő, a mi reflexlabdánk az Ön számára készült.

 

 

GYERMEK BOKSZKÉSZLET

 

a tökéletes gyermek bokszkészlet

 

Ismerje meg a tökéletes gyerek bokszkészletet, amely szórakoztatja a gyerekeket, megtanítja őket bokszolni és fejleszti a motoros készségeiket.

 

 

MINŐSÉGI TENISZ TRÉNER

 

tenisz tréner

 

Optimalizálja az edzést a maximumra. Ez a speciális tenisz tréner segít ebbenEdzheti az adogatást, fonákot, előkezet, technikát és egyéb tevékenységeket.

 

 

PROFESSZIONÁLIS ERŐSÍTŐ GUMI - ÁLLÍTHATÓ EXPANDER

 

professzionális erősítő gumi - állítható expander

 

Az erősítő gumi könnyű és kompakt, nem foglal sok helyet, és a praktikus csomagolásnak köszönhetően bárhová magával viheti. Edzhet otthon, az irodában vagy akár nyaralás közben is.

 

 

EGYEDI LÁB- ÉS CSUKLÓSÚLYOK

 

súlyok a lábak és a csuklók számára

 

Fedezze fel a tökéletes láb- és csuklósúlyok előnyeit és hatékonyságátEz a készlet 2 db 1 kg-os súlyt tartalmaz, amelyek ideálisak a boka és a csukló edzésére és erősítésére.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: