Fekvőtámasz fogantyúk

EDZÉS A MAXIMUMON

Kiváló minőségű fekvőtámasz fogantyúkat keres? Ne keressen tovább, és nézze át a kifejezetten edzéshez tervezett fogantyúk széles választékát. Fogantyúink ideálisak mindazok számára, akik a következő szintre szeretnék emelni az edzésüket, mivel kivételes fogást és tartósságot biztosítanak, amelyre számíthat.

A markolatválaszték széles skáláját kínáljuk az Ön igényeinek megfelelően, a hagyományos habszivacs markolattól a fokozott kényelmet és támogatást nyújtó innovatív ergonomikus kialakítású markolatokig. Akár profi sportoló, akár csak most kezdi a fitnesz utat, fogantyúink biztosan segítenek abban, hogy a legtöbbet hozza ki az edzésből.


 

Legnépszerűbb termékek

fekvotamasz
 
12 205 Ft
fekvőtámasz fogyantyú
 
6 250 Ft
összesen 2 termék

Ár

6250 Ft12205 Ft
1625012205
fekvotamasz
12 205 Ft

  Ismerje meg az egyedülálló fekvőtámasz deszkát a leghatékonyabb izomerősítésért. A deszka kezdőknek és profiknak, férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.  A...

DS35654230
fekvőtámasz fogyantyú
6 250 Ft

  Ismerje meg az egyedülálló fekvőtámasz-támaszokat a leghatékonyabb izomerősítés érdekében. A támaszok kezdők és profik, férfiak és nők számára egyaránt...

DS73723119

Online áruházunkban számos fogantyúválasztékot talál, amelyek számos edzéstartóval kompatibilisek, beleértve az ellenállási szalagokat, edzőlabdákat és egyebeket. Fogantyúinkat úgy terveztük, hogy biztonságosan és kényelmesen illeszkedjenek a kezében, így biztosítva, hogy az edzésre koncentrálhasson anélkül, hogy a csúszás vagy a kényelmetlenség miatt aggódna.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb minőségű termékeket a legversenyképesebb áron kínáljuk, így biztos lehet benne, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja a pénzéért, amikor nálunk vásárol. Ráadásul gyors és megbízható szállításunknak köszönhetően a fogantyúkat pillanatok alatt házhoz szállítjuk Önnek.