Minőségi tenisz tréner

Kód: DS37915094 DS64600612 Kérjük, válasszon változatot
6 420 Ft / db
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Optimalizálja az edzést a maximumra. Ez a speciális tenisz tréner segít ebben. Edzheti az adogatást, fonákot, előkezet, technikát és egyéb tevékenységeket.

Edzés közben nem fogja elvonatkoztatni a labdák utáni állandó rohangálás, és az edzésre koncentrálhat. Ez a segédeszköz akár 100%-kal is segít hatékonyabbá tenni az edzést. Időt takarít meg, jobban koncentrál, és jobban és hatékonyabban tud edzeni.

A tenisz tréner prémium minőségű anyagokból készült. A szabadalmaztatott kialakítás, a speciális alapzat, az erős és hosszú rugalmas kötél teszi ezt az eszközt kategóriájában prémium termékké.

Tökéletesítse a technikáját, és kényeztesse magát egy személyre szabott edzéssel ennek a trénernek a segítségével. Az edzés kétszer olyan hatékony lesz.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

TENISZ TRÉNER - A TÖKÉLETES EGYÉNI EDZÉS ESZKÖZE

A teniszben a szóló edzés fő problémája az, hogy a labda elrepül, és senki nem passzol vissza. Így elveszítjük a koncentrációt, az edzés rövidebb, kevésbé hatékony, és a legtöbb szóló teniszedzésnek nincs sok haszna. Ezzel a trénerrel nem kell több időt vesztegetnie, a labda mindig visszakerül Önhöz. Kényelmesen gyakorolhatja az adogatást, a fonákot, az előkezet, az egyéni játékot és más tevékenységeket. Tökéletes segítő a fal ellen való játék során is. Ez a tréner felbecsülhetetlen segítség a képzés során.


univerzalis tenisz trener

 

FEJLESSZE A TENISZ KÉSZSÉGEIT

Az egyéni edzések segítenek új szintre fejleszteni sportolási készségeit. A tenisz trénerrel való gyakorlással nagyobb sebességre, koordinációra és állóképességre tehet szert. Javítja a koncentrációt, az atlétikai képességeket és fejleszti a sport iránti érdeklődést. Próbálja ki most, és eddzen egész nap.

 

ALKALMAS BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI HASZNÁLATRA

Ezt a tenisz trénert bárhol használhatja. Használhatja a pályán, a kertben, az edzőteremben, akár a lakásban is. A speciális talp gumírozott fogantyúkat tartalmaz, amelyek a jobb stabilitást szolgálják csúszós felületeken, például a padlón vagy az edzőteremben. Így bárhol edzhet.

 

HOSSZÚ ÉS ERŐS KÖTÉL

A labda rögzítésére szolgáló kötél elég hosszú, erős és rugalmas ahhoz, hogy megfeleljen a profik és a kezdők edzési igényeinek egyaránt. Ez egy szilárd alapzathoz van rögzítve, amelyet Ön úgy fektet le, ahogy Önnek megfelel. Ezzel a sport segédeszközzel az egyéni képzés tökéletes lesz.


praktikus tenisz trener

 

KIVÁLÓ MINŐSÉG ÉS ÖTLETES DESIGN

Az edzőgép gyártása során kiváló minőségű anyagokat használtak fel a maximális tartósság érdekében. Az egyszerű és intelligens kialakítás biztosítja a termék egyediségét és funkcionalitását. Ez a szóló tréner kiváló minőségű rugalmas kötéllel, stabil és szilárd alapzattal és kiváló minőségű teniszlabdával rendelkezik.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A TENISZ TRÉNERT?

A tenisz tréner használata nagyon egyszerű, és szinte azonnal elkezdheti vele az edzést! A trénert könnyen, gyorsan és szinte bárhol maga is működtetheti. Ragassza a csúszásmentes alátéteket (mellékelve) az aljzatra az aljáról. A mellékelt gumikötelet egyik végével kösse a gömbhöz, a másik végével pedig az alapzathoz a bilincs segítségével. Ellenőrizze, hogy minden biztonságosan rögzítve van-e. A tetején lévő lyukon keresztül öntsön vizet az alapzatba, vagy öntsön bele homokot, hogy megnehezítse. Így a tréner készen áll a használatra.


tenisz trener az individualis edzesekhez

 

A CSOMAGOLÁS TARTALMA

  • 1x teniszlabda
  • 1x 4 m gumi
  • 1x bilincs
  • 1x talpazat
  • 1x csúszásmentes alátét
  • A talapzat méretei: 24,5 cm x 20,5 cm x 6,5 cm
  • Gumi hossza: kb. 4 m

 

Illusztrációs videó:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: