Minőségi tenisz tréner

Kód: DS64600612
6 820 Ft
Raktáron (>5 db)

 

Optimalizálja az edzést a maximumra. Ez a speciális tenisz tréner segít ebben. Edzheti az adogatást, fonákot, előkezet, technikát és egyéb tevékenységeket.

Edzés közben nem fogja elvonatkoztatni a labdák utáni állandó rohangálás, és az edzésre koncentrálhat. Ez a segédeszköz akár 100%-kal is segít hatékonyabbá tenni az edzést. Időt takarít meg, jobban koncentrál, és jobban és hatékonyabban tud edzeni.

A tenisz tréner prémium minőségű anyagokból készült. A szabadalmaztatott kialakítás, a speciális alapzat, az erős és hosszú rugalmas kötél teszi ezt az eszközt kategóriájában prémium termékké.

Tökéletesítse a technikáját, és kényeztesse magát egy személyre szabott edzéssel ennek a trénernek a segítségével. Az edzés kétszer olyan hatékony lesz.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

TENISZ TRÉNER - A TÖKÉLETES EGYÉNI EDZÉS ESZKÖZE

A teniszben a szóló edzés fő problémája az, hogy a labda elrepül, és senki nem passzol vissza. Így elveszítjük a koncentrációt, az edzés rövidebb, kevésbé hatékony, és a legtöbb szóló teniszedzésnek nincs sok haszna. Ezzel a trénerrel nem kell több időt vesztegetnie, a labda mindig visszakerül Önhöz. Kényelmesen gyakorolhatja az adogatást, a fonákot, az előkezet, az egyéni játékot és más tevékenységeket. Tökéletes segítő a fal ellen való játék során is. Ez a tréner felbecsülhetetlen segítség a képzés során.


univerzalis tenisz trener

 

FEJLESSZE A TENISZ KÉSZSÉGEIT

Az egyéni edzések segítenek új szintre fejleszteni sportolási készségeit. A tenisz trénerrel való gyakorlással nagyobb sebességre, koordinációra és állóképességre tehet szert. Javítja a koncentrációt, az atlétikai képességeket és fejleszti a sport iránti érdeklődést. Próbálja ki most, és eddzen egész nap.

 

ALKALMAS BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI HASZNÁLATRA

Ezt a tenisz trénert bárhol használhatja. Használhatja a pályán, a kertben, az edzőteremben, akár a lakásban is. A speciális talp gumírozott fogantyúkat tartalmaz, amelyek a jobb stabilitást szolgálják csúszós felületeken, például a padlón vagy az edzőteremben. Így bárhol edzhet.

 

HOSSZÚ ÉS ERŐS KÖTÉL

A labda rögzítésére szolgáló kötél elég hosszú, erős és rugalmas ahhoz, hogy megfeleljen a profik és a kezdők edzési igényeinek egyaránt. Ez egy szilárd alapzathoz van rögzítve, amelyet Ön úgy fektet le, ahogy Önnek megfelel. Ezzel a sport segédeszközzel az egyéni képzés tökéletes lesz.


praktikus tenisz trener

 

KIVÁLÓ MINŐSÉG ÉS ÖTLETES DESIGN

Az edzőgép gyártása során kiváló minőségű anyagokat használtak fel a maximális tartósság érdekében. Az egyszerű és intelligens kialakítás biztosítja a termék egyediségét és funkcionalitását. Ez a szóló tréner kiváló minőségű rugalmas kötéllel, stabil és szilárd alapzattal és kiváló minőségű teniszlabdával rendelkezik.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A TENISZ TRÉNERT?

A tenisz tréner használata nagyon egyszerű, és szinte azonnal elkezdheti vele az edzést! A trénert könnyen, gyorsan és szinte bárhol maga is működtetheti. Ragassza a csúszásmentes alátéteket (mellékelve) az aljzatra az aljáról. A mellékelt gumikötelet egyik végével kösse a gömbhöz, a másik végével pedig az alapzathoz a bilincs segítségével. Ellenőrizze, hogy minden biztonságosan rögzítve van-e. A tetején lévő lyukon keresztül öntsön vizet az alapzatba, vagy öntsön bele homokot, hogy megnehezítse. Így a tréner készen áll a használatra.


tenisz trener az individualis edzesekhez

 

A CSOMAGOLÁS TARTALMA

  • 1x teniszlabda
  • 1x 4 m gumi
  • 1x bilincs
  • 1x talpazat
  • 1x csúszásmentes alátét
  • A talapzat méretei: 24,5 cm x 20,5 cm x 6,5 cm
  • Gumi hossza: kb. 4 m
  • A készlet erejéig szállítjuk

 

Illusztrációs videó:


 

A MI TIPPÜNK

KÜLÖNLEGES REFLEX BOKSZLABDA

professzionális visszaverő bokszlabda

Gyakoroljon rendszeresen egy professzionális reflex bokszlabdával, és növelje ügyességét, pontosságát és reakcióképességét. Függetlenül attól, hogy profi harcos vagy kezdő, a mi reflexlabdánk az Ön számára készült.

 

 

GYERMEK BOKSZKÉSZLET

 

a tökéletes gyermek bokszkészlet

 

Ismerje meg a tökéletes gyerek bokszkészletet, amely szórakoztatja a gyerekeket, megtanítja őket bokszolni és fejleszti a motoros készségeiket.

 

 

DIGITÁLIS INTELLIGENS UGRÓKÖTÉL SZÁMLÁLÓVAL - UGRÁS KÖTÉLLEL ÉS KÖTÉL NÉLKÜL

 

digitális intelligens ugrókötél számlálóval - ugrás kötéllel és kötél nélkül

 

Szeretné tudni, hányszor ugrott kötélen, mennyi ideig edzett, vagy hány kalóriát égetett el edzés közben? Ez az egyedülálló ugrókötél beépített számlálóval rendelkezik az elégetett kalóriák, az edzés hossza és az ugrókötél kihagyásainak számával is, tehát minden adattal, amit csak tudni szeretne. Ezen adatok alapján lehetőség van az edzés beállítására és racionalizálására.  

 

 

PROFESSZIONÁLIS ERŐSÍTŐ GUMI - ÁLLÍTHATÓ EXPANDER

 

professzionális erősítő gumi - állítható expander

 

Az erősítő gumi könnyű és kompakt, nem foglal sok helyet, és a praktikus csomagolásnak köszönhetően bárhová magával viheti. Edzhet otthon, az irodában vagy akár nyaralás közben is.

 

 

EGYEDI LÁB- ÉS CSUKLÓSÚLYOK

 

súlyok a lábak és a csuklók számára

 

Fedezze fel a tökéletes láb- és csuklósúlyok előnyeit és hatékonyságátEz a készlet 2 db 1 kg-os súlyt tartalmaz, amelyek ideálisak a boka és a csukló edzésére és erősítésére.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: