Trekking botok

ÚJ KOLLEKCIÓ

Üdvözöljük online áruházunkban, a szenzációs összecsukható túra- és túrabotok végső célpontján! Ha Ön a természet szerelmese, aki szereti felfedezni a természet szépségeit, akkor a legjobb helyen jár. Trekking botok gyűjteményét úgy terveztük, hogy növelje a túrázás és a túrázás élményét, stabilitást, támogatást és kényelmet biztosítva Önnek az egész út során.

Túrabotjaink egyik kiemelkedő jellemzője az összecsukható kialakítás. Ez az innovatív funkció lehetővé teszi, hogy használaton kívül könnyen összecsukja és becsomagolja botjait, így hihetetlenül kényelmes a szállítás és a tárolás. Akár egy kihívást jelentő túrára indul, akár egy többnapos túrát tervez, ezek az összecsukható botok gyorsan megbízható társaivá válnak.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 2 termék

Ár

6420 Ft9975 Ft
164209975
szenzációs trekking- és túrabotok
9 975 Ft

  Próbálja ki a szenzációs összecsukható túra- és trekkingbotokat, és tapasztalja meg a gyors gyaloglást, túrázást vagy trekkinget ezzel a megbízható támasszal....

DA96104088
egyedi összecsukható túrabotok
6 420 Ft

  Próbálja ki a szenzációs összecsukható túra- és trekkingbotokat, és tapasztalja meg a gyors gyaloglást, túrázást vagy trekkinget ezzel a megbízható támasszal....

DS96104088

A tartósság kulcsfontosságú, ha túrabotokról van szó, és mi megértjük a megbízható felszerelés fontosságát a szabadtéri tevékenységek során. Ezért összecsukható túra- és trekkingbotjainkat kiváló minőségű anyagokból készítjük, amelyek tartósak. A masszív konstrukció biztosítja, hogy ezek a botok a legkeményebb terepviszonyoknak és időjárási körülményeknek is ellenállnak, így magabiztosan, könnyedén vághat neki bármilyen útvonalnak.

A kényelem egy másik szempont, amelyet a túrabotjainknál kiemelten kezelünk. Az ergonomikus fogantyúkat úgy terveztük, hogy kényelmes fogást biztosítsanak, csökkentve a kezek és csuklók megterhelését hosszú túrák során. Az állítható csuklópántok további támaszt nyújtanak, és megakadályozzák a véletlen leesést, lehetővé téve, hogy egyenletes tempót tartson anélkül, hogy aggódnia kellene a botok kicsúszása miatt.