Ugrókötelek

HATÉKONY MÓDJA ANNAK, HOGY FORMÁBA HOZZA MAGÁT

Ha szórakoztató és hatékony módját keresi a fittsége elérésének, akkor ne keressen tovább, és tekintse meg ugróköteleink széles választékát! Akár kezdő, akár tapasztalt fitneszrajongó, nálunk megtalálja a tökéletes ugrókötelet.

Választékunkban talál hagyományos ugróköteleket, valamint digitális, intelligens ugróköteleket számlálóval, amelyek tökéletesen alkalmasak a fejlődés nyomon követésére és a fitneszcélok elérésére. Az olyan funkciókkal, mint az állítható hosszúság és a kényelmes fogantyúk, ugrókötelünket úgy terveztük, hogy az edzés a lehető leghatékonyabb és legkényelmesebb legyen.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 2 termék

Ár

6040 Ft9085 Ft
160409085
Digitális intelligens ugrókötél számlálóval - ugrás kötéllel és kötél nélkül
9 085 Ft

  Szeretné tudni, hányszor ugrott kötélen, mennyi ideig edzett, vagy hány kalóriát égetett el edzés közben? Ez az egyedülálló ugrókötél beépített számlálóval rendelkezik...

DS88858254
ugrokotel szamlaloval
Akció Tipp
6 040 Ft

  Szeretné tudni, hányszor ugrotta át az ugrókötelet? Ez az egyedülálló ugrókötél beépített ugrásszámlálóval rendelkezik. Ezen adatok alapján az edzés kiigazítható és...

DS70252174

Amellett, hogy remek kardió edzés, az ugrókötelek alacsony terhelésű, ízületkímélő gyakorlatok is. És mivel kényelmesen használhatja otthon vagy útközben is, az ugrókötelezést könnyen beillesztheti elfoglalt időbeosztásába.

Szóval miért várjon? Böngésszen még ma ugrókötelek választékában, és tegye meg az első lépést egy egészségesebb, boldogabb élet felé! És ne feledje, versenyképes árainkkal és gyors szállításunkkal nincs ok arra, hogy ne kezdje el az ugrókötél használatát még ma.