Minőségi koordinációs létra edzéshez

Kód: DS53337807
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a minőségi koordinációs létrát, amely segít javítani a mozgékonyságot, a koordinációt, a gyorsulást, az egyensúlyt, a ritmust, az állóképességet, a gyorsulást és a testkontrollt.

Hat méter hosszú létra, amely a legjobb minőségű és tartós anyagokból készült a maximális tartósság érdekében. Nagyon könnyen szétszerelhető és az Ön edzési tevékenységeihez igazítható. Rendkívül kompakt, könnyű, és a mellékelt toknak köszönhetően kényelmesen hordozható és tárolható.

Az edzőlétrát bárhol használhatja - a szabadban, otthon és az edzőteremben. Felbecsülhetetlen értékű edzéssegédeszköz minden csapat- és egyéni sportágban. Az edzőknek is jól jön, akiknek különböző sportágakban kell edzeniük a csapataikat.

Eddzen ezzel a létrával, és javítsa a gyorsulást, a sebességet, a mozgást, irányváltásokat, valamint az egyensúlyt, a ritmust és a testkontrollt. Ezek a készségek rendkívül fontosak minden sportoló számára.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AGILITY LÉTRA - TÖKÉLETES MINDEN SPORTÁGHOZ

Az agility létra bárki számára alkalmas, aki szeretné fejleszteni gyorsaságát, mozgékonyságát, robbanékonyságát, koordinációját és egyensúlyát. Az ügyességi létra lehetőséget ad a koordináció és a testkontroll gyakorlására. Tökéletes kiegészítő a hivatásszerűen sportoló emberek és az amatőrök számára egyaránt. Különösen alkalmas focisták, teniszezők, kosárlabdázók, jégkorongozók és más csoportos, küzdősportok, de egyéni sportok űzésére is.


egyedi koordinacios letra

 

ALKALMAS BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI HASZNÁLATRA

Ez a nagyszerű létra rendkívül praktikus és használata kényelmes. A felhasznált anyagoknak és a különleges kialakításnak köszönhetően kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, így bárhol edzhet vele.

 

TESTNEVELÉS ÓRÁKHOZ IS ALKALMAS

A koordinációs létra a testnevelésórákon is kiválóan használható, mivel egyedülálló mozgássegédeszköz minden korosztályú gyermek számára. Ideális egyéni, de csoportos edzéshez is.

 

IDEÁLIS MÉRET ÉS LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A koordinációs létra 6 méter hosszú, 50 cm széles és 12 lépcsőfokból áll. A lépcsőfokok kényelmesen beállíthatók, így a használó személy képességeihez vagy a különböző gyakorlatokhoz igazíthatók. A legjobb minőségű anyagoknak és a különleges kialakításnak köszönhetően garantált a termék maximális tartóssága. A felhasznált anyag vastag, erős és tartós.

 praktikus koordinacios letra

 

MILYEN GYAKORLATOKRA HASZNÁLJÁK A KOORDINÁCIÓS LÉTRÁT?

A létra csodálatosan fejleszti az izmokat, és lehetővé teszi, hogy javítsa a reakcióidejét, ami jobb eredményeket jelent a sportversenyeken. Emellett tökéletes módja a koordináció, a pontosság, az egyensúly és az általános testkontroll gyakorlásának. Az ügyességi létrák lehetővé teszik a futás, az ugrás és az átugrás tökéletesítését, de használhatja a karjai és más testizmait is - minden a képzelőerőtől és a gyakorlat céljától függ.

 

KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ

Ez a nagyszerű tornalétra kényelmesen összerakható és a mellékelt táskába helyezhető. Összerakva a tornalétra nem foglal sok helyet, könnyű és kompakt. Ez lehetővé teszi, hogy tárolja és szállítsa azt gond nélkül.

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

A szilárd helyzetének és a talajjal való érintkezésének köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a helytelenül végzett gyakorlat esetén elhajlik vagy megcsúszik, ami súlyos sérülésekhez vezethet. Ez a koordinációs létra maximálisan biztonságos.


professzionalis koordinacios letra

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Hossz: 6 m
  • Szélesség: 50 cm
  • 12 állítható lépcsőfok

 

A MI TIPPÜNK

 

KIVÁLÓ GYERMEK FOCIKAPU

 

a tökéletes gyermek focikapu

 

Ismerje meg a tökéletes gyermek focikaput, és győződjön meg róla, hogy gyermekei örömmel fognak sportolni és mozogni. A kapu természetesen motiválni fogja őket arra, hogy játszanak a társaikkal és a családdal.

 

 

UNIVERZÁLIS RÖPLABDAHÁLÓ

röplabdaháló

Röplabdázzon bármikor és bárhol. Ezzel a röplabdahálóval élvezheti a játékot a szabadban, a kertben, a kempingben vagy akár a strandon is. Beltéren is használható, így bármilyen alkalomra remek társ lehet.

 

 

KÜLÖNLEGES TOLLASLABDA HÁLÓ

 

univerzális tollaslabda háló

 

Szerezzen be egy új univerzális tollaslabda hálót, amely teljes kényelmet garantál játék közben, és javítja a tollaslabda élményét.

 

 

EXKLUZÍV MINIKOSÁRLABDA SZETT

 

mini kosárlabda készlet

 

Engedje, hogy gyermekei megtanulják a kosárlabda titkait. Ez a mini kosárlabda szett tökéletesen megismerteti őket a szabályokkal, és sok örömet szerez nekik. Kényeztesse gyermekeit és magát is egy felejthetetlen élménnyel.

 

 

AIR DISK FOCILABDA – LÉGFOCI

 

air disk focilabda – légfoci

 

Ismerje meg ezt az egyedülálló Air disk focilabdát, amellyel gyermekei a lakásban vagy a házban is focizhatnak, és nem kell aggódnia, hogy eltörnek valamit, vagy kárt tesznek a padlóban vagy a bútorokban.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: