Pingponghálók

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Üdvözöljük online áruházunkban, a kiváló minőségű pingponghálók végső célpontján! Ha lelkes asztaliteniszező vagy, vagy egyszerűen csak élvezed a játékot a barátaiddal és a családoddal, a megbízható és tartós háló elengedhetetlen az optimális játékhoz. Ne keressen tovább, hiszen bemutatjuk Önnek különleges asztalitenisz hálókból álló kollekciónkat, amely a pingpongozás élményét a következő szintre emeli.

Pingponghálóinkat aprólékosan úgy terveztük, hogy megfeleljenek az alkalmi játékosok és a profik igényeinek egyaránt. A precízen és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült hálók úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak az intenzív labdameneteknek, és biztosítsák a labda következetes visszapattanását. Tudjuk, hogy a kényelem kulcsfontosságú, ezért hálóinkat könnyű felállítani és beállítani, így Ön minden gond nélkül a játékra koncentrálhat.


 

Legnépszerűbb termékek

minőségi tollaslabda háló
Univerzális tollaslabda háló
Raktáron (>5 db)
DS35128058
 
11 430 Ft
Speciális asztalitenisz háló
Speciális asztalitenisz háló
Raktáron (>5 db)
DS16744358
 
6 420 Ft
összesen 2 termék

Ár

6420 Ft11430 Ft
1642011430

Márkák

Megjeleníthető tételek 2
minőségi tollaslabda háló
11 430 Ft

Szerezzen be egy új univerzális tollaslabda hálót, amely teljes kényelmet garantál játék közben, és javítja a tollaslabda élményét. A kiváló tollaslabda háló strapabíró...

DS35128058
Speciális asztalitenisz háló
Akció Tipp
6 420 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedülálló asztalitenisz hálót, amely univerzális és bármilyen asztalon használható. Otthon is használhatja egy klasszikus asztalon, és bárhol...

DS16744358

Különleges asztalitenisz hálóink egyik kiemelkedő tulajdonsága a sokoldalúságuk. Ezek a hálók különböző méretű és típusú asztalokhoz alkalmasak, és könnyedén rögzíthetők bármely szabványos pingpongasztalhoz. Akár szabályos méretű asztalon, akár kisebb otthoni asztalon játszik, hálóink biztonságos és szoros illeszkedést biztosítanak, így a háló a mérkőzések során végig a helyén marad.

A tartósság elsődleges szempont a pingponghálók esetében, és mi ezt komolyan vesszük. Speciális asztalitenisz hálóinkat strapabíró, kopásálló anyagokból készítjük. Kivételes tartósságuknak köszönhetően számtalan órányi intenzív játékot élvezhet anélkül, hogy aggódnia kellene a háló minőségének vagy épségének elvesztése miatt.