Kiváló minőségű multifunkcionális lépésszámláló + testzsír mérő

Kód: DS88601857
Akció Tipp
7 335 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Modern lépésszámlálót - digitális kijelzővel ellátott lépésszámlálót kínálunk Önnek, amely érzékeli a lépések számát, a megtett távolságot és a testzsírt. A maximális minőségű, könnyen használható és megbízható lépésszámláló nagyon pontos, kompakt és ötletes kialakítású. 

Szeretné effektívebbé tenni a testmozgását, tudni szeretné, hány kalóriát égetett el, jól halad-e a fogyásban, vagy csak azt szeretné látni, hány kilométert gyalogol le naponta? Ez az egyedülálló személyi lépésszámláló mindent megold. 

Az egyedülálló lépésszámláló az árkategóriájában az első helyen van. Úgy tervezték, hogy pontosan mérje a megtett távolságot, és más hasznos funkciókkal is kiegészül. 

A készülék nagyméretű kijelzővel rendelkezik a mért érték egyszerű és pontos leolvasásához. Az óra tájékoztatja Önt az aktuális időről. A stopperóra segít a pontos idő mérésében. Az ébresztőóra figyelmeztet egy fontos eseményre. Tartalmaz továbbá távolságszámítást 0,01 km-es pontossággal, a megtett lépések számát, a testzsír állapotát és még sok mást is. Mindezek a funkciók teszik ezt a multifunkcionális készüléket kategóriájának egyik legjobb termékévé, remek áron. 


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós csomagot: Multifunkcionális lépésszámláló + Futótáska sportoláshoz, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Próbálja ki az egyedi fejhallgatót futáshoz is.

A hatékony fogyás érdekében próbálja ki a Rotana forgó korongot vagy az erősítő expandert.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

LÉPÉSSZÁMLÁLÓ - MEGBÍZHATÓ SEGÍTŐ 

Ez a multifunkcionális lépésszámláló kiváló segítség aktív sportolóknak, fogyni vágyóknak kirándulóknak, aktív embereknek, vagy bárkinek, aki szeretné tudni, hány lépést tesz meg naponta. A leolvasott értékek segítségével megtudhatja, hogy elegendő testmozgást végez-e, hogy halad-e az edzésben, mennyi zsír van a testén, és hogy jól halad-e a fogyásban. 

 
lepesszamlalo

 

EGYEDI LÉPÉSSZÁMLÁLÓ TESTZSÍR MÉRŐVEL 

Ismerje meg ezt a kiváló minőségű és megfizethető árú többfunkciós lépésszámlálót, amely erőteljes ébresztőórát, órát, stopperórát, megtett távolság mérését, lépések számát, testzsírmérést és egyéb funkciókat is tartalmaz. A lépésszámlálót akár 5 személy is használhatja. A testzsírmérési funkciónak köszönhetően rendszeresen értékelheti, hogyan áll a fogyás terén. A testzsírmérő pontos és valós információt ad. 

 

KOMPAKT MÉRET ÉS KÖNNYŰ SÚLY   

Kompakt méreteinek (9,2 x 5,2 cm), modern kialakításának és könnyű súlyának köszönhetően ez a készülék vált a legnépszerűbb személyi lépésszámlálóvá. Ezt a lépésszámlálót a világ számos elégedett ügyfele használta és értékelte prémium termékként. Különösen kitűnt a magas minőség-ár arányával. Árkategóriájában átlagon felüli eredményeket ér el a pontos mérés terén. 

Elegáns kialakítás és könnyen leolvasható kijelző a maximálisan egyszerű használat érdekében. Tartós konstrukció biztosítja a termék hosszú élettartamát. 

 

MEGBÍZHATÓ ÉS PONTOS MÉRÉS 

A lépésszámláló nagy mérési pontossággal büszkélkedhet. Távolságszámítás 0,01 km pontossággal. Mindezt a testsúly, magasság, életkor és nemi adatok kiegészítésére szolgáló, ötletes beállításoknak köszönhetően teszi. Ezeknek az adatoknak köszönhetően, amelyeket egyszerűen csak be kell tárcsázni, a lépésszámláló átlagon felüli pontossággal tud mérni. 

 

 testzsirmeres

 

HOSSZÚ ELEM ÜZEMIDŐ 

A lépésszámláló elemmel működik. A beépített automatikus kikapcsolásnak köszönhetően segít megbízhatóan kímélni az elemeket, ami növeli azok élettartamát. Az elemek megbízhatóan kitartanak számos mérésig. 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉG/ÁR ARÁNY 

Ennek a lépésszámlálónak a fő előnye a viszonylag alacsony ár a termék magas minőségéhez képest. A kiváló minőségű anyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a lépésszámláló rendkívül pontos. 

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ 

Imádni fogja a működtetés egyszerűségét. A lépésszámlálóval együtt egy pontos és részletes használati útmutatót is kap, amellyel a működtetés és a beállítás gyerekjáték lesz. 

 
multifunkcionalis lepesszamlalo

 

TESZTELJE MAGÁT ÉS BARÁTAIT VAGY CSALÁDTAGJAIT 

A lépésszámláló akár 5 személy számára is beállítható. Könnyen leolvasható képernyőjével, kivételes elem-üzemidejével ideális saját maga, barátai és családja tesztelésére. Vigye magával bárhová, és szerezze be a szükséges információkat. 

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • testzsír mérés
 • 5 fő részére
 • pontos, megbízható lépésszámláló övre, nadrágra vagy szoknyára rögzíthető deréktájon
 • megbízható és pontos lépésszámláló rengeteg funkcióval:
 • stopperóra funkció
 • óra funkció
 • ébresztőóra funkció
 • 12/24 órás időkijelzés
 • lépésszámláló - legfeljebb 99.999 lépésig
 • magasság beállítás: 30 - 200 cm, lépéshosszúság
 • súlybeállítás
 • nem és életkor beállítás
 • távolságszámítás 0,01 km (mérföld) pontossággal
 • km/mérföld váltási lehetőség
 • a maximális távolság beállításának lehetősége 0 - 99.999 km / mérföld 

 

A MI TIPPÜNK

 

EGYEDI KATONAI HÁTIZSÁK

 

különleges katonai hátizsák

 

Ismerje meg a különleges katonai hátizsákot, és élvezze előnyeit túrázás, szabadtéri tevékenységek során vagy minőségi hátizsákként a diákok számára.

 

 

MEGBÍZHATÓ CSÚSZÁSGÁTLÓ CIPŐHUZATOK

 

megbízható csúszásgátló cipőhuzatok

 

Próbálja ki a megbízható csúszásgátló huzatokat, és rossz időben is probléma nélkül mozoghat a szabadban. Kerülje el a kellemetlen csúszásokat és sérüléseket. Ez sok ember álma.

 

 

KIVÁLÓ VÍZÁLLÓ HÁTIZSÁKHUZAT

 

kiváló minőségű vízálló hátizsákvédő

 

Ismerkedjen meg egy minőségi vízálló hátizsákhuzattalés túrázása során nem fogja meglepni semmilyen időjárás. Ideális a hátizsák védelmére a nedvességtől, esőtől, hótól, sártól és széltől.

 

 

MINŐSÉGI VIZES PALACK SPORTOLÁSHOZ

 

minőségi vizes palack sportoláshoz

 

Ismerje meg ezt a csúcsminőségű vizes palackot, amely egy kincs a vizes palackok közöttÉlvezze italának friss és változatlan ízét. Alkalmas minden sportolónak, sofőrnek, turistának, irodai dolgozónak és mindenkinek, aki szereti a minőségi dolgokat.

 

 

PRAKTIKUS HÓKORCSOLYA - MINI SÍLÉCEK

 

eredeti hókorcsolya - mini síléc

 

Ismerje meg az eredeti hókorcsolyákat - a mini síléceket, és élvezze a tökéletes síelést, amikor csak a hegyekben jár.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: