Lépésszámlálók

FITNESZ KIEGÉSZÍTŐK

Üdvözöljük online áruházunkban, a kiváló minőségű lépésszámlálók és fitnesz kiegészítők végső célpontján. Ha pontos lépéskövetést és átfogó aktivitásfigyelést keres, akkor a legjobb helyen jár. A lépésszámlálók széles választéka minden fitneszrajongónak megfelel, az alkalmi gyaloglóktól az elkötelezett futókig.

Az egyik legnépszerűbb termékünk a multifunkciós lépésszámláló csomag. Ez a mindenre kiterjedő csomag egy olyan korszerű lépésszámlálót tartalmaz, amely túlmutat a lépésszámláláson. Fejlett funkcióival a fitneszút különböző aspektusait figyelheti meg. Nemcsak a lépéseket, hanem a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, sőt még az alvási szokásokat is nyomon követi. A lépésszámláló elegáns kialakítása és felhasználóbarát kezelőfelülete a mindennapi tevékenységek elengedhetetlen társává teszi.


 

Legnépszerűbb termékek

lepesszamlalo
10 410 Ft –33 %
Korábbi: 10 410 Ft  (–33 %)
6 935 Ft
összesen 2 termék

Ár

6935 Ft13170 Ft
1693513170
futotaska
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
13 170 Ft

  A csomag tartalmaz egy multifunkcionális lépésszámlálót + öves futótáskát sportoláshoz, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár. Modern lépésszámláló - digitális kijelzővel...

DE99964668
lepesszamlalo
Akció Tipp
10 410 Ft –33 %
6 935 Ft

  Modern lépésszámlálót - digitális kijelzővel ellátott lépésszámlálót kínálunk Önnek, amely érzékeli a lépések számát, a megtett távolságot és a testzsírt. A maximális...

DS88601857

A lelkes futók és sportrajongók számára kínáljuk a Sports Running lépésszámlálót. Ezt a lépésszámlálót úgy tervezték, hogy a legintenzívebb edzéseknek is ellenálljon, és még nagy terheléssel járó helyzetekben is pontos méréseket biztosítson. Robusztus felépítése biztosítja a tartósságot, vízálló funkciója pedig lehetővé teszi, hogy esőben vagy esőben feszegesse határait. Maradjon motivált, miközben nyomon követi a távolságot, a sebességet és a tempót, így képessé válik fitneszcéljai elérésére.

Multifunkciós lépésszámlálóink mellett olyan kiváló minőségű opciókat is kínálunk, amelyek testzsírmérést is tartalmaznak. Ezek a lépésszámlálók túlmutatnak a lépések nyomon követésén, és a testösszetételének átfogóbb elemzésébe bocsátkoznak. A testzsírszázalék mérésével értékes betekintést nyerhet általános egészségi állapotába és fitneszfejlődésébe. Ezek a fejlett lépésszámlálók élvonalbeli technológiával vannak felszerelve, hogy pontos eredményeket szolgáltassanak, és lehetővé tegyék, hogy megalapozott döntéseket hozzon a jólétével kapcsolatban.