Professzionális fültisztítás - elektromos fültisztító gép

Kód: DS86827062
Akció Tipp
8 195 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg az egyedi professzionális fültisztítót a tökéletes, gyors és kényelmes fültisztításért. Egy új, jobb módszert mutatunk be a füle tökéletes tisztítására.

A tisztítás ezzel a tisztítószerrel rendkívül biztonságos és kényelmes. A fülzsír, folyadékok és szennyeződések felszívásának elvén működik. Ily módon a fülzsír nem tolódik be, ellenkezőleg, a felesleges fülzsír eltávolítható, és nem halmozódik fel.

A tisztítószer az egész család számára alkalmas. A csomag színes végeket tartalmaz, így a család több tagja is higiénikusan használhatja. Próbáljon ki egy innovatív módszert a fülek tisztítására a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fültisztítás érdekében.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI FÜLTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK

A fül megfelelő tisztítása fontos az egészség szempontjából. A nem megfelelő fültisztítás károsíthatja a hallását. Ezt az egyedi fültisztítót ajánljuk a tökéletes és biztonságos fültisztításhoz, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan.

 
elektromos fültisztíto gep

 

MIÉRT HASZNÁLJON PROFESSZIONÁLIS FÜLTISZTÍTÓT?

A felgyülemlett fülzsír súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet. Amikor a zsír felhalmozódik a fülben, és elkezd megszilárdulni, valami dugóhoz hasonlót alakít ki a fülben. Ez fejfájást, sípoló hangot, füldugulást, sőt halláskárosodást is okozhat.

Bár a fülek tisztítására általában vattapamacsot használnak, valójában inkább károsítanak, mintsem segítenek. Tisztításkor visszanyomják a fülzsírt, ami komoly problémákat okozhat.

Ez a professzionális fültisztító azon az elven működik, hogy tökéletesen, gyorsan, kényelmesen és mindenekelőtt biztonságosan tisztítja a fület.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A PROFI FÜLTISZTÍTÓ

A professzionális fültisztítót a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fültisztításra tervezték. Úgy működik, hogy felszívja a füléből a szennyeződéseket. Gyengéden és finoman szívja fel a fülzsírt, vizet és egyéb szennyeződéseket egy szilikon fogantyú segítségével.

 

BIZTONSÁGOS TISZTÍTÁS

A rutintisztítás során a fülzsír gyakran visszaszorul a hallójáratba, ahol felhalmozódik és szövődményeket okozhat. Ezzel a tisztítógéppel a zsír nem tolódik be. Éppen ellenkezőleg, a rendszer kifelé húzza a fülzsírt. A maximálisan biztonságos használatra tervezték.

 
fultisztito gep

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A készülék használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Helyezze a szilikon tartozékot a készülékre, helyezze a készüléket a fülébe, és kapcsolja be. Kis mozdulatokkal mozogjon a hallójárat teljes területén. Egy idő után a füle tökéletesen tiszta lesz.

 

KÜLÖNLEGES TERVEZÉS

A professzionális tisztítószer gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használták, valamint speciális gyártási technológiát a maximális funkcionalitás és termékminőség érdekében.

 

AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

A fültisztítóhoz 4 különböző színű szilikon fej tartozik. Így egy tisztító az egész családot kiszolgálhatja. Csak ne felejtse el, melyik az Ön a színe.

 
professzionalis fultisztito gep

 

 TERMÉKLEÍRÁS

 • Ideális utazáshoz
 • Fájdalommentesen távolítja el és oldja fel a váladékot
 • 4 db szilikon fej
 • Biztonságos
 • Nagyon hatékonyan tisztít
 • Lámpával felszerelve, amely lehetővé teszi a fül gondos ellenőrzését
 • Szín: fehér
 • Tápellátás: 2x AA ceruzaelem (nem tartozék)
 • Méretei: 13x11x5,5 cm

 

CSOMAG TARTALMA

 • fültisztító készülék
 • 4 db szilikon fej
 • 1 tisztító kisecset

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: