Professzionális fültisztítás - elektromos fültisztító gép

Kód: DS86827062
Akció Tipp
8 595 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg az egyedi professzionális fültisztítót a tökéletes, gyors és kényelmes fültisztításért. Egy új, jobb módszert mutatunk be a füle tökéletes tisztítására.

A tisztítás ezzel a tisztítószerrel rendkívül biztonságos és kényelmes. A fülzsír, folyadékok és szennyeződések felszívásának elvén működik. Ily módon a fülzsír nem tolódik be, ellenkezőleg, a felesleges fülzsír eltávolítható, és nem halmozódik fel.

A tisztítószer az egész család számára alkalmas. A csomag színes végeket tartalmaz, így a család több tagja is higiénikusan használhatja. Próbáljon ki egy innovatív módszert a fülek tisztítására a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fültisztítás érdekében.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI FÜLTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK

A fül megfelelő tisztítása fontos az egészség szempontjából. A nem megfelelő fültisztítás károsíthatja a hallását. Ezt az egyedi fültisztítót ajánljuk a tökéletes és biztonságos fültisztításhoz, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan.

 
elektromos fültisztíto gep

 

MIÉRT HASZNÁLJON PROFESSZIONÁLIS FÜLTISZTÍTÓT?

A felgyülemlett fülzsír súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet. Amikor a zsír felhalmozódik a fülben, és elkezd megszilárdulni, valami dugóhoz hasonlót alakít ki a fülben. Ez fejfájást, sípoló hangot, füldugulást, sőt halláskárosodást is okozhat.

Bár a fülek tisztítására általában vattapamacsot használnak, valójában inkább károsítanak, mintsem segítenek. Tisztításkor visszanyomják a fülzsírt, ami komoly problémákat okozhat.

Ez a professzionális fültisztító azon az elven működik, hogy tökéletesen, gyorsan, kényelmesen és mindenekelőtt biztonságosan tisztítja a fület.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A PROFI FÜLTISZTÍTÓ

A professzionális fültisztítót a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fültisztításra tervezték. Úgy működik, hogy felszívja a füléből a szennyeződéseket. Gyengéden és finoman szívja fel a fülzsírt, vizet és egyéb szennyeződéseket egy szilikon fogantyú segítségével.

 

BIZTONSÁGOS TISZTÍTÁS

A rutintisztítás során a fülzsír gyakran visszaszorul a hallójáratba, ahol felhalmozódik és szövődményeket okozhat. Ezzel a tisztítógéppel a zsír nem tolódik be. Éppen ellenkezőleg, a rendszer kifelé húzza a fülzsírt. A maximálisan biztonságos használatra tervezték.

 
fultisztito gep

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A készülék használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Helyezze a szilikon tartozékot a készülékre, helyezze a készüléket a fülébe, és kapcsolja be. Kis mozdulatokkal mozogjon a hallójárat teljes területén. Egy idő után a füle tökéletesen tiszta lesz.

 

KÜLÖNLEGES TERVEZÉS

A professzionális tisztítószer gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használták, valamint speciális gyártási technológiát a maximális funkcionalitás és termékminőség érdekében.

 

AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

A fültisztítóhoz 4 különböző színű szilikon fej tartozik. Így egy tisztító az egész családot kiszolgálhatja. Csak ne felejtse el, melyik az Ön a színe.

 
professzionalis fultisztito gep

 

 TERMÉKLEÍRÁS

 • Ideális utazáshoz
 • Fájdalommentesen távolítja el és oldja fel a váladékot
 • 4 db szilikon fej
 • Biztonságos
 • Nagyon hatékonyan tisztít
 • Lámpával felszerelve, amely lehetővé teszi a fül gondos ellenőrzését
 • Szín: fehér
 • Tápellátás: 2x AA ceruzaelem (nem tartozék)
 • Méretei: 13x11x5,5 cm

 

CSOMAG TARTALMA

 • fültisztító készülék
 • 4 db szilikon fej
 • 1 tisztító kisecset

 

A MI TIPPÜNK

EGYEDI HALLÓKÉSZÜLÉK

egyedi hallókészülék

Ismerje meg ezt az egyedülálló hallókészüléket, amely egy pillanat alatt segít jobban hallani.

 

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HALLÓKÉSZÜLÉK

nagy teljesítményű hallókészülék

Ismerje meg ezt az egyedi hallókészüléket, amely egy pillanat alatt segít jobban hallani.

 

 

EGYEDI FÜLTISZTÍTÓ ESZKÖZ

fültisztító spirál

Ismerje meg az egyedülálló professzionális fültisztítót a tökéletes, gyors és kényelmes fültisztításért.

 

 

MINŐSÉGI FÜLGYERTYA - 20 DARAB

minőségi fülgyertya

 

Ismerje meg ezeket a nagyszerű fülgyertyákat a jótékony terápiához. A fülgyertyák jótékonyan hathatnak fülfájás, fejfájás, fülviszketés, fülsípolás, fáradtság, migrén, alvászavarok, orr- és torokfertőzések és egyéb problémák esetén.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: