Cipőlehúzó

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ CIPŐ KIEGÉSZÍTŐK

Ha kiváló minőségű cipőkiegészítőket keres, ne keressen tovább és böngésszen kínálatunkban! Termékeink nélkülözhetetlenek mindazok számára, akik szeretnék kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni a cipő fel- és levételének folyamatát.

Üzletünkben cipőfűzők és cipőtakarók széles választékát kínáljuk, amelyek a legjobb anyagokból készülnek, és hosszú élettartamra tervezték őket. Termékeink különböző méretekben és stílusokban kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző preferenciáknak és igényeknek.


 

Legnépszerűbb termékek

minőségi cipőeltávolító
8 200 Ft –26 %
Cipő lehúzó segéd
Raktáron (>5 db)
DS47917229
Korábbi: 8 200 Ft  (–26 %)
6 040 Ft
összesen 1 termék

Ár

6040 Ft6041 Ft
160406041
minőségi cipőeltávolító
Akció Tipp
8 200 Ft –26 %
Cipő lehúzó segéd
Raktáron (>5 db)
6 040 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedülálló cipő lehúzó segédet, amely segít, hogy könnyen, gyorsan és kényelmesen levehessen bármilyen cipőt. A különleges kialakítás a biztonságot...

DS47917229

Cipőkanalaink hagyományos, hosszú nyelű kivitelben vagy utazáshoz ideális, kompakt kivitelben is kaphatók. Tartós anyagokból, például rozsdamentes acélból készülnek, és különböző kivitelben, például polírozott vagy csiszolt kivitelben kaphatók. A cipőkanál segítségével könnyedén becsúsztathatja a lábát a cipőbe anélkül, hogy megsérülne a sarka vagy összenyomódna a cipő hátsó része.

Cipőlehúzónk egy másik nélkülözhetetlen eszköz minden cipőrajongó számára. Segítségükkel még a legszűkebbre szabott cipőt is könnyedén leveheti anélkül, hogy lehajolna vagy a cipőfűzővel birkózna. Termékeink szintén kiváló minőségű anyagokból készülnek, és többféle méretben kaphatók, hogy különböző típusú cipőkhöz illeszkedjenek.