Cipőlehúzó

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ CIPŐ KIEGÉSZÍTŐK

Ha kiváló minőségű cipőkiegészítőket keres, ne keressen tovább és böngésszen kínálatunkban! Termékeink nélkülözhetetlenek mindazok számára, akik szeretnék kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni a cipő fel- és levételének folyamatát.

Üzletünkben cipőfűzők és cipőtakarók széles választékát kínáljuk, amelyek a legjobb anyagokból készülnek, és hosszú élettartamra tervezték őket. Termékeink különböző méretekben és stílusokban kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző preferenciáknak és igényeknek.


 

Legnépszerűbb termékek

egyedi cipőfelhúzó
Egyedi cipőfelhúzó
Raktáron (>5 db)
DS19716033
 
6 435 Ft
minőségi cipőeltávolító
Cipő lehúzó segéd
Raktáron (>5 db)
DS47917229
 
6 440 Ft
összesen 2 termék

Ár

6435 Ft6440 Ft
164356440
egyedi cipőfelhúzó
Egyedi cipőfelhúzó
Raktáron (>5 db)
6 435 Ft

Fedezze fel a legkényelmesebb módját annak, hogy könnyedén felvehesse a cipőjét. Ezek a különleges cipőfelhúzók megszabadítják Önt a mindennapi hajolgatás fáradalmaitól....

DS19716033
minőségi cipőeltávolító
Akció Tipp
Cipő lehúzó segéd
Raktáron (>5 db)
6 440 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedülálló cipő lehúzó segédet, amely segít, hogy könnyen, gyorsan és kényelmesen levehessen bármilyen cipőt. A különleges kialakítás a biztonságot szem...

DS47917229

Cipőkanalaink hagyományos, hosszú nyelű kivitelben vagy utazáshoz ideális, kompakt kivitelben is kaphatók. Tartós anyagokból, például rozsdamentes acélból készülnek, és különböző kivitelben, például polírozott vagy csiszolt kivitelben kaphatók. A cipőkanál segítségével könnyedén becsúsztathatja a lábát a cipőbe anélkül, hogy megsérülne a sarka vagy összenyomódna a cipő hátsó része.

Cipőlehúzónk egy másik nélkülözhetetlen eszköz minden cipőrajongó számára. Segítségükkel még a legszűkebbre szabott cipőt is könnyedén leveheti anélkül, hogy lehajolna vagy a cipőfűzővel birkózna. Termékeink szintén kiváló minőségű anyagokból készülnek, és többféle méretben kaphatók, hogy különböző típusú cipőkhöz illeszkedjenek.