Orrszőrnyíró

Kód: DS71087986
Akció Tipp
5 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ez az egyedülálló, kiváló minőségű anyagokból készült, éles acélpengéjű szőrvágó hatékonyan és kényelmesen távolítja el a nem kívánt szőrt az orrból, fülből, szemöldökről, állról és arcról.

Az egygombos kialakítás könnyen használható, férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. Lehetővé teszi a nem kívánatos szőrszálak teljes eltávolítását bárhol és bármikor. A szőrnyíró tisztítása nagyon egyszerű és gyors.

A fő előnye, hogy az ilyen szőrtelenítés nem okoz bőrirritációt vagy nem kívánt kiütéseket.

Ismerje meg a leghatékonyabb és legbiztonságosabb módszert a csúnya szőrzet egyszerű, gyors és fájdalommentes eltávolítására.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kedvezményes, négyes csomag fájdalommentes szőrtelenítést, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely tartalmaz egy epilátort arcra és testre + fájdalommentes szőrtelenítő csomagot, melyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KIVÉTELES ORRSZŐRNYÍRÓ

A termék az orrban és a fülben lévő szőrzet nyírására szolgál. A fedett pengékkel ellátott felső részt az orrába helyezi, amivel kényelmesen kivágja az összes csúnya és idegesítő szőrszálat. Megbízhatóan használhatja a nyírót a szemöldökön, az állon, a bajuszon vagy más kis szőrszálakra.

A speciális vágófejnek köszönhetően a szőrnyírás gyors, kényelmes és hatékony. A vágót a maximális kényelemre és a hosszan tartó eredményre tervezték. Lehetővé teszi a szőrzet eltávolítását bárhol, karcolás, húzás vagy irritáció nélkül.

 orrszornyiro ferfiaknak es noknek

 

TÖKÉLETESEN ÉLES KÉSEK ÉS ERŐS MOTOR

Az acélpengéket speciális technikával csiszolják, hogy minden körülmények között tökéletesen élesek maradjanak. Erőteljes akkumulátoros motorral kombinálva ez a vágó árkategóriájában prémium termék. A vágó kétélű centrifugális pengével van felszerelve, 360°-ban védő belső forgó kialakítással, amely precízen távolítja el a szőrszálakat fájdalmas és kellemetlen húzás nélkül. Kényelmes és könnyen használható.

 

ERGONÓMIKUS FORMA

Ennél az orrszőrvágónál az ergonómiára és a formára fektették a hangsúlyt, hogy a nyírás a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb legyen. A vágó stílusos kialakítású, így minden polcon jól mutat. A módosított alsó résznek köszönhetően a szőrnyíró magában is állni tud a polcon anélkül, hogy további állványra lenne szükség.

 

AZ EXTRA FINOM SZŐRREL IS MEGBIRKÓZIK

Ennek a szőrnyírónak az az előnye, hogy még a nagyon finom szőrszálakat is alaposan eltávolítja. A különleges kialakításnak köszönhetően bármilyen szőrt levág, még a mindössze 0,5 mm hosszú szőrszálakat is.

 egyedi orrszornyiro

 

BIZTONSÁGOS ÉS ALAPOS SZŐRTELENÍTÉS

A szőrnyíró kúp alakú hegye biztonságosan behelyezhető, így könnyen elérheti a fülben, az orrban vagy a szemöldökben lévő szőrt. A vágó több irányban és szögben használható a legjobb hatás elérése érdekében és a bőr megsértésének veszélye nélkül.

 

MINŐSÉGI FELDOLGOZÁS ÉS HATÉKONY TERVEZÉS

Az orrszőrnyíró a legjobb minőségű anyagokból készült, ami garantálja a termék hosszú élettartamát és funkcionalitását. A fej hipoallergén orvosi és ultra-erős acélból készült, amely rendkívül hatékonyan távolítja el a nem kívánt szőrszálakat. A tömör műanyag test még durvább kezelés esetén is biztosítja a termék szilárdságát. A kompakt kialakítás lehetővé teszi a termék használatát bárhol, akár utazáskor is.

 

IDEÁLIS UTAZÁSHOZ

Az orrszőr vágó elemmel működik. Ezért utazáskor bárhová magával viheti. Nem foglal sok helyet a poggyászban, és nem kell állandóan idegesítő kábelekkel küzdenie. Az új és erősebb motorral nőtt az energia megtakarítás, és az elem sok felhasználást kibír.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: