Gyógyszeradagolók

FONTOS TARTOZÉKOK

A gyógyszeradagolók minden egészségügyi intézmény fontos részét képezik, mivel segítenek az egyéneknek abban, hogy a megfelelő időben és a megfelelő mennyiségben vegyék be gyógyszereiket. Sok embernek azonban nehézséget okoz, hogy ne felejtse el rendszeresen bevenni a gyógyszereit, aminek káros egészségügyi hatásai lehetnek. Szerencsére a riasztóval ellátott egyedi gyógyszeradagolók segítségével biztosíthatja, hogy Ön vagy szerettei soha többé ne hagyjanak ki egy adagot sem.

Webáruházunkban a riasztóval ellátott gyógyszeradagolók széles választékát kínáljuk, amelyeket úgy terveztünk, hogy könnyebbé és élvezetesebbé tegyék a gyógyszerek bevételét. Egyedi riasztós gyógyszeradagolóink többféle formában, méretben és kivitelben kaphatók, így Ön kiválaszthatja az igényeinek és preferenciáinak leginkább megfelelőt.


 

Legnépszerűbb termékek

Egyedi gyógyszeradagoló riasztóval
Egyedi gyógyszeradagoló riasztóval
Raktáron (>5 db)
DS71997265
 
11 830 Ft
professzionalis gyogyszeradagolo riasztoval
Professzionális gyógyszeradagoló riasztóval
Pillanatnyilag nem elérhető
DS20508938
 
5 540 Ft
összesen 2 termék

Ár

5540 Ft11830 Ft
1554011830
Egyedi gyógyszeradagoló riasztóval
11 830 Ft

  A professzionális gyógyszeradagoló egy praktikus eszköz, amely mindenki számára lehetővé teszi, hogy ne felejtse el bevenni a gyógyszereket vagy a vitaminokat. Egy erőteljes...

DS71997265
professzionalis gyogyszeradagolo riasztoval
5 540 Ft

A professzionális gyógyszeradagoló egy praktikus eszköz mindenki számára, hogy ne felejtse el bevenni a gyógyszereket vagy a vitaminokat. A nagy teljesítményű riasztó mindig...

DS20508938

Riasztó gyógyszeradagolóink olyan fejlett funkciókkal vannak felszerelve, amelyek megkülönböztetik őket a többitől. Beépített riasztóval rendelkeznek, amely emlékezteti Önt, hogy a megfelelő időben vegye be gyógyszereit, sőt egyesek többféle riasztással is rendelkeznek, amelyek különböző gyógyszerekhez vagy a nap különböző időpontjaihoz állíthatók be. Nagy, könnyen leolvasható kijelzőkkel is rendelkeznek, amelyek mutatják a gyógyszerbevétel időpontját, dátumát és ütemezését.

A fejlett funkciók mellett riasztásos gyógyszeradagolóink nagyon tartósak és megbízhatóak is. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a napi használat viszontagságainak, és úgy tervezték őket, hogy évekig kitartsanak. Könnyen tisztíthatók és karbantarthatók is, így praktikus és problémamentes megoldást jelentenek a gyógyszerkezeléshez.