Fültisztító spirál + 16 cserélhető fej

Kód: DS12153801
Akció Tipp
6 865 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg az egyedülálló professzionális fültisztítót a tökéletes, gyors és kényelmes fültisztításért. Bemutatunk egy új, jobb módszert a tökéletes fültisztításra.

A tisztítás ezzel a tisztítóval a lehető legbiztonságosabb és legkényelmesebb. Egyszerűen csavarja el a fogantyút, és a spirálos barázdákkal ellátott rugalmas fej könnyen eltávolítja a fülzsírt. Az egyszerű fültisztító eszköz segít megtisztítani a füleket anélkül, hogy benyomná és tömörítené a fülzsírt.

Így nem nyomódik be a fülzsír, sőt, a felesleges fülzsír eltávolításra kerül, és nem halmozódik fel.

A tisztító az egész család számára alkalmas. A csomag 16 fejet tartalmaz, így a család több tagja is higiénikusan használhatja. Próbálja ki az innovatív fültisztítási módszert a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fültisztítás érdekében.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI FÜLTISZTÍTÓ ESZKÖZ

A megfelelő fültisztítás fontos az egészség szempontjából. A fül rossz tisztítása halláskárosodáshoz vezethet. Ezért kínáljuk ezt az egyedülálló fültisztítót a tökéletes és biztonságos fültisztításhoz, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan.


egyedi fultisztito spiral

 

MIÉRT HASZNÁLJON PROFESSZIONÁLIS FÜLTISZTÍTÓ ESZKÖZT?

A felgyülemlett fülzsír súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet. Amikor a faggyú felhalmozódik a fülben, és elkezd megszilárdulni, a fülben egyfajta dugót képez. Ez fejfájást, sípoló hangokat, füldugulást okozhat, és még a hallást is károsíthatja.

Bár a vattapamacsokat gyakran használják a fül tisztítására, valójában inkább árthatnak, mint használhatnak. Tisztításkor visszatolják a fülzsírt, ami komoly problémákat okozhat.

Ez a fültisztító a spirális elve alapján működik, ahol tökéletesen, gyorsan, kényelmesen és ami a legfontosabb, biztonságosan tisztítja a füleit.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A PROFESSZIONÁLIS FÜLTISZTÍTÓ

A professzionális fültisztítót a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fültisztításra tervezték. Egyszerűen csavarja el a fogantyút, és a spirális barázdákkal ellátott rugalmas fej könnyen eltávolítja a fülzsírt. Az egyszerű fültisztító eszköz segít megtisztítani a füleket anélkül, hogy nyomná és tömörítené a fülzsírt.


praktikus fultisztito spiral

 

A BIZTONSÁGOS TISZTÍTÁSHOZ

A rutinszerű tisztítás során a fülzsír gyakran visszatolódik a hallójáratba, ahol felhalmozódik, és komplikációkat okozhat. Ezzel a tisztítóval nincs fülzsírnyomkodás. Éppen ellenkezőleg, a tisztító kifelé húzza a fülzsírt. Úgy tervezték, hogy használat közben maximális biztonságot nyújtson.

 

SPECIAL DIZÁJN

Ennek a professzionális tisztítónak a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat használták fel, valamint speciális gyártási technológiát a termék maximális funkcionalitása és minősége érdekében.

 

AZ EGÉSZ CSALÁD SZÁMÁRA

A fültisztítóval együtt 16 szilikon fejet szállítunk. Így egy tisztítószer az egész családot kiszolgálhatja.


minosegi fultisztito spiral

 

Termékleírás

  • Ideális utazáshoz
  • Fájdalommentesen eltávolítja a vizet és feloldja a váladékot
  • Szilikon fejjel rendelkezik
  • Biztonságos
  • Nagyon hatékonyan tisztít
  • A készülék méretei: 12,3 cm x 1,3 cm
  • A fej mérete: 2,8 cm x 1,3 cm

 

A csomag tartalma

  • Fültisztító eszköz
  • 16 szilikon fej

 

Illusztrációs videó:


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: