Nagy teljesítményű hallókészülék

Kód: DS35314462
14 230 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az egyedi hallókészüléket, amely egy pillanat alatt segít jobban hallani. A készülék maximális diszkréciót biztosít. Kis mérete és könnyű súlya ellenére maximális teljesítményt nyújt.

A prémium minőségű beépített mikrofon tökéletes hangzást biztosít torzítás és zaj nélkül. Ezután a beépített hangszóró segítségével felerősíti. A készülék kimeneti teljesítménye akár 130 decibel is lehet. Akár 25 m távolságból is képes érzékelni a hangokat, és több mint 60 decibellel felerősíteni azokat.

A különféle tartozékoknak köszönhetően a készülék különböző korú férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. Univerzális, tehát alkalmas a bal és a jobb fülbe egyaránt.

Az ergonomikus forma kényelmes viseletet biztosít akár hosszú ideig is. A hangerőszabályzónak köszönhetően a hallókészüléket igényeinek megfelelően állíthatja be. A legjobb minőségű anyagok és a legmodernebb gyártási technológia garantálja a funkcionalitást és a teljesítményt.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál akciós csomagban alkalikus elemeket a hallókészülékbe kedvezményes áron.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 EGYEDI HALLÓKÉSZÜLÉK

Ahogy öregszünk a hallásunk romlik. Halljon úgy, mint fiatalkorában. Ez a nagyszerű hallókészülék segít ebben. Univerzális, mindenki számára megfelelő. Rendkívül kényelmes viselete és kivételes teljesítményt nyújt.


egyedi hallokeszulek

 

A TÖKÉLETES HANGÉRT

A készülék beépített, kiváló minőségű mikrofonnal rendelkezik, amely bármilyen hangot pontosan észlel, majd egy erős mikrofonnal felerősíti a hangot. A maximális kimeneti teljesítmény akár 130 decibel is lehet. Akár 25 m távolságból is képes érzékelni a hangokat, és több mint 60 decibellel felerősíteni azokat. A mikrofon elnyomja a zajokat is a tökéletesen tiszta hangzás érdekében.

 

MINDENKI SZÁMÁRA ALKALMAS

A hallókészüléket 3 különböző méretű puha szilikon füldugóval kiegészítve szállítjuk. Ennek köszönhetően a készülék univerzális, alkalmas férfiak és nők, idősek és fiatalabbak számára, különböző méretű hallójáratokkal. Mind a bal, mind a jobb fülbe alkalmas.

 

TÖKÉLETESEN TART, ÉS NEM NYOM HASZNÁLAT KÖZBEN

A vezeték nélküli hallókészülék tervezésénél a viselési ergonómiára helyezték a hangsúlyt. Az ergonomikus kialakítás kényelmes viseletet biztosít még hosszú távú használat során is. A különféle rögzítőknek köszönhetően kényelmesen illeszkedik, nem nyomódik viseléskor és nem esik ki.

 praktikus hallokeszulek

 

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Ennek az eszköznek a vezérlése rendkívül egyszerű és kényelmes. A készüléket egyetlen gombjával kapcsolhatja be, ki és szabályozhatja a hangerőt. Az energiafogyasztás minimális, így az elem sokáig bírja.

 

PRÉMIUM ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Ennek a hallókészüléknek a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legmodernebb gyártási technológiát alkalmazták, amely biztosítja a termék hosszú élettartamát és maximális funkcionalitását. Hosszú távú és rendszeres használatra alkalmas.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Maximális hangteljesítmény: 130 dB
  • Harmonikus torzítási tartalom kevesebb mint 50 dB
  • Működési frekvencia: 300-4000 Hz
  • Áramfelvétel: 4mA alatt
  • Zaj: 30 dB alatt
  • Jobb vagy bal fül

 


 

A MI TIPPÜNK

EGYEDI HALLÓKÉSZÜLÉK

egyedi hallókészülék

Ismerje meg ezt az egyedülálló hallókészüléket, amely egy pillanat alatt segít jobban hallani.

 

 

EGYEDI FÜLTISZTÍTÓ ESZKÖZ

fültisztító spirál

Ismerje meg az egyedülálló professzionális fültisztítót a tökéletes, gyors és kényelmes fültisztításért.

 

 

PROFESSZIONÁLIS FÜLTISZTÍTÁS - ELEKTROMOS FÜLTISZTÍTÓ GÉP

elektromos fültisztító gép

Ismerje meg az egyedi professzionális fültisztítót a tökéletes, gyors és kényelmes fültisztításért.

 

 

MINŐSÉGI FÜLGYERTYA - 20 DARAB

minőségi fülgyertya

 

Ismerje meg ezeket a nagyszerű fülgyertyákat a jótékony terápiához. A fülgyertyák jótékonyan hathatnak fülfájás, fejfájás, fülviszketés, fülsípolás, fáradtság, migrén, alvászavarok, orr- és torokfertőzések és egyéb problémák esetén.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: