Női alakformáló fehérnemű

GYÖNYÖRŰ ALAK MÁR MA 

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol női feszesítő fehérneműk és karcsúsító fűzők széles választékát kínáljuk, hogy Ön magabiztosan és kényelmesen érezze magát a saját bőrében. Akár az alakját szeretné javítani, akár a terhesség előtti alakját szeretné visszanyerni, vagy egyszerűen csak egy kis extra támasz szeretne, kollekciónk segíthet.

Az egyik legnépszerűbb termékünk a szülés utáni karcsúsító, húzózsinóros fűzőnk. A szülés után sok nőnek változik a teste, és küzdhet azért, hogy visszanyerje a terhesség előtti alakját. Fűzőnket kifejezetten úgy terveztük, hogy gyengéd kompressziót és támogatást nyújtson, hogy Ön magabiztosabbnak érezze magát, és segítse a visszanyerés folyamatát.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 2 termék

Ár

11310 Ft11430 Ft
11131011430
alakformalo fuzo
11 310 Ft

  Szeretne szexi, stílusos, karcsú, és feszes lenni? Szeretne karcsúbb hasat, és szexibb csípőt? Próbálja ki ezt a nagyszerű karcsúsító fűzőt nőknek, amely pillanatok...

DS53940813
alakformalo fuzo
200 Ft-tól akár: –3 %
11 430 Ft

  Szeretne szexin, stílusosan, karcsúnak és feszesnek kinézni? Szeretne karcsúbb hasat és szexibb csípőt? Próbálja ki ezt a nagyszerű karcsúsító fűzőt nőknek, amely...

DS96102326

Szülés utáni fűzőnk kiváló minőségű, lélegző anyagokból készül, amelyek kíméletesek a bőréhez. Úgy terveztük, hogy diszkrét és kényelmes legyen, így a ruhája alatt is viselheti anélkül, hogy bárki észrevenné. A fűző célzott kompressziót kínál, hogy segítsen ellapítani a hasát, hátát megtámasztja, és kiemelje természetes íveit.

A szülés utáni karcsúsító fűzőnk nemcsak abban segít, hogy jól nézzen ki és jól érezze magát, hanem elősegíti az egészséges gyógyulást is a szülés után. A gyengéd kompresszió segít támogatni a hasizmokat, amelyek a terhesség alatt meggyengülhettek. Segít csökkenteni a duzzanatot, javítja a vérkeringést és gyengéd támogatást nyújt a hátadnak és a csípődnek.