Panelszállító markolat max 50 kg, 2,5 cm vastagság

Kód: DS16046674
Akció Tipp
11 420 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Mentse meg az egészségét, a karját és a lábait. Mostantól nincs több hajolgatás és erőlködés. Végezze munkáját hatékonyabban, könnyebben és ésszerűbben. Fedezze fel a megoldást - egy speciális paneltartó, amely jelentősen csökkenti a megterhelést és a hát-, nyak-, váll- és kar-sérülések kockázatát. Ugyanakkor kíméli az erejét, és sokkal könnyebbé és praktikusabbá teszi a hordozást.

A hordozó szabadalmaztatott ergonomikus formája lehetővé teszi, hogy akár 50 kg-ot is kényelmesen és könnyedén hordozhasson egy kézben. Mindenféle deszkához, panelhez, fémlemezhez, gipszkartonhoz, cementlaphoz és egyéb anyagokhoz használható.

  • Könnyen szállíthat akár 50 kg-ig
  • Kiváló minőségű anyagból készült
  • Könnyen szállítható mindenfajta anyag
  • Nagyon kényelmes markolat
  • A rögzítendő anyag vastagsága 2,5 cm-ig

 


 

Tekintse meg többi nagyszerű termékünket a barkácsolás szerelmeseinek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

BÁRMILYEN ANYAGHOZ

Használja a speciális hordozót mindenféle deszkák, panelek, forgácslapok, gipszkarton, falécek, melamin, fémlemezek, tömör ajtók, asztallapok, szilárd felületű anyagok, gránit, márvány és egyéb anyagok emelésére és szállítására. A rögzítendő anyag vastagsága legfeljebb 2,5 cm lehet.

 

panel szallito markolat

 

MENTSE MEG AZ EGÉSZSÉGÉT

Ezt a paneltartót kifejezetten a biztonságos kezelés érdekében tervezték, a mozgás ergonómiájára maximális hangsúlyt fektetve. Nincs többé hajolgatás vagy veszélyes kezelés. A paneltartó kiváló ergonomikus emelést biztosít minden panel számára. Védi a hátat, a nyaki gerincet, a vállakat és a karokat. Ezen kívül rendkívül könnyűvé teszi a munkát, és így megspórolja az erőfeszítést. Az egészsége meg fogja hálálni.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SPECIÁLIS PANELTARTÓ?

A lemezhordozó úgy működik, hogy a panel tetejére szorul, így egy ideiglenes, erős fogantyút hoz létre a hordozó számára. Megragadja, és nem engedi el a szállított anyagot, amíg le nem teszi az, és le nem engedi a fogantyút. Ezt akkor is értékelni fogja, ha a deszkákat csigán vagy akár kézzel húzza fel az emeletre.

Lehetővé teszi, hogy egyenes háttal emelje és mozgassa az anyagokat. Ez kiküszöböli a hajolgatást és az ezzel járó fájdalmat, amelyet az építőipari dolgozók túlságosan is jól ismernek.

 

GARANTÁLTAN NEM TÖRIK

A rendkívül tartós acélból, alumíniumból a vázon és csúszásmentes gumifelülettel a fogantyún készült paneltartó prémium minősége garantálja a termék hosszú élettartamát. A tartó szabadalmaztatott csúszásgátló felülettel van bevonva. Elképesztő tapadást biztosít a táblák és panelek szinte bármilyen felületén.

 

professzionalis panel szallito markolat

 

50 KG-OT TUD ELVINNI EGY KÉZBEN

A speciális pofáknak és az anyagminőségnek köszönhetően a hordozó úgy van kialakítva, hogy még a nagyon nehéz anyagokat is képes megtartani. Használja ki a szorítóerőt, hogy egy kézzel akár 50 kg-ot is felemeljen. Többszöri hordozáskor is értékelni fogja a szorítóerő hatását. A panel könnyebb lesz, és Ön nem fog elfáradni a munka során.

 

EGYEDI MARKOLATSZÉLESSÉG

A lemez- és paneltartó speciális pofákkal rendelkezik, amelyek akár 25 mm széles anyagot is meg tudnak ragadni. Erre egyetlen más hordozó sem képes.

 

BIZONYÍTOTT TERMÉK

A professzionális panelhordozó egy bevált termék, számos elégedett ügyféllel. A hordozót nagyvállalatok, gyárak és barkácsolók egyaránt használják.

 

 

A MI TIPPÜNK

Nem szereti a benőtt és koszos fugákat a kertében és az ösvényein? Egyszerű és praktikus megoldást kínálunk - egy fugatisztítót.

Ez a forgó kerti locsoló segít egyenletesen öntözni a kertet.

A vágások és sérülések elleni kesztyűk minden ezermester nagyszerű segítői.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: