Vágásbiztos kesztyű – munkavédelmi kesztyű

Kód: DS21436031
Akció Tipp
5 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a professzionális vágásbiztos kesztyűket, amelyek maximális védelmet biztosítanak kezeinek a munka során. A speciális anyagoknak és a szabadalmaztatott gyártási módszernek köszönhetően ezek a vágásbiztos kesztyűk bármilyen kézi munkához alkalmasak.

Tökéletesen megvédik Önt, ha olyan munkáknál dolgozik, ahol éles tárgyakkal, késekkel, üveggel és más éles tárgyakkal érintkezik. Megakadályozzák a vágásokat, horzsolásokat, hólyagokat és egyéb sérüléseket.

Elsősorban a munkaruházat részeként használják, de a barkácsolók is egyre gyakrabban alkalmazzák. Ne habozzon, válasszon kesztyűt még ma.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy csomagot, amely 3 db vágásbiztos kesztyűt tartalmaz, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Tekintse meg a többi ezermestereknek szánt termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI VÁGÁSBIZTOS KESZTYŰK

Az egyedülálló védőkesztyűk lehetővé teszik a kényelmes munkavégzést, miközben maximális védelmet nyújtanak. Alkalmasak professzionális használatra, de barkácsolók számára is. A szabadalmaztatott kialakításnak, a maximális minőségnek köszönhetően ez egy prémium termék.

 • Speciális vágásbiztos anyagok
 • Egyedi design
 • A legjobb minőségű anyagok
 • Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
 • Univerzális méret

 
Deminas vagasbiztos kesztyu

 

TÖKÉLETES VÉDELEM VÁGÁSOK, HORZSOLÁSOK, ÉS SÉRÜLÉSEK ELLEN

A munkavédelmi kesztyűk kényelmesek és jól illeszkednek. Ez megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a bennük való munkát. Kiváló viselési kényelem és kézügyesség. A kesztyűk rugalmasak és elég szilárd tapadásúak ahhoz, hogy minimálisra csökkentsék a csúszást.

 

MULTIFUNKCIONÁLIS HASZNÁLAT

A kesztyű számos tevékenységhez használható. Használhatja a konyhában, a kertben, a munkahelyi műhelyben vagy bárhol, ahol védelemre van szüksége a pengékkel szemben.

Munkahelyen - munkája során professzionális védelemre van szüksége. Ezek a kesztyűk ezt nyújtják Önnek, bármilyen szakmában dolgozik is. Ács, építőipari, vízvezeték-szerelő vagy egyéb szakmák. Az Ön keze tökéletes védelmet érdemel.

Ház körüli munka - legyen szó kertészkedésről, otthoni javításról vagy garázsban végzett munkáról, ezek a vágásbiztos kesztyűk megvédik a kezét.

A konyhában - mindenféle formájú és méretű kés, szeletelő és egyéb éles szerszámok használata. Ezek a kesztyűk megbízhatóan kiküszöbölik annak kockázatát, hogy bármilyen késsel megvágja magát.


praktikus vagasbiztos kesztyu

 

NINCS IZZADT KÉZ

Ez a prémium vágásbiztos anyag maximális légáteresztő képességet is biztosít. Így biztos lehet benne, hogy a keze száraz marad. A csúszásmentes anyaggal együtt a lehető legkényelmesebb lesz a munka ezekkel a kesztyűkkel.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁSÉRT

A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a kesztyűk hosszú élettartammal és kivételes funkcionalitással rendelkeznek. A biztonsági védőkesztyűk a legmagasabb szintű vágásálló anyagból készülnek. Ennek eredményeképpen számíthat arra, hogy a kesztyű számos felhasználási területen szolgálhatja Önt. Ez a kombináció teszi ezeket a kesztyűket prémium termékké.

 

MINDEN TEVÉKENYSÉGET ELVÉGEZHET BENNÜK

A különleges anyagok és a kialakítás lehetővé teszik, hogy bármilyen tevékenységet végezzen a kesztyűben. Még aprólékos munkára is alkalmasak. A kesztyű egy bevált termék, sok elégedett ügyféllel. Nagyvállalatok, gyárak és barkácsolók egyaránt használják őket.


egyedi munkavedelmi kesztyu

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • A kesztyű maximális hossza: 24 cm
 • A kesztyű maximális szélessége: 14 cm
 • Anyag: dakron/rozsdamentes acél
 • Szín: fekete
 • Alkalmas jobb- és balkezes felhasználók számára
 • Alkalmas minden barkácsmunkához
 • A kesztyűk vágásállóak

 


Illusztrációs videó:

 


 

A MI TIPPÜNK

 

SPECIÁLIS DUGÓKULCS KÉSZLET RACSNIVAL

 

racsnis dugókulcs-készlet

 

Praktikus dugókulcs-készlet - a racsnis dugókulcskészlet különböző méretű kulcsokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a csavarok és anyák kényelmes és pontos meghúzását. Megbízható a legigényesebb munkákhoz is.

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MÁGNESES TÁLCA CSAVAROK, ANYÁK ÉS KIS SZERSZÁMOK SZÁMÁRA

 

mágneses tálca csavarok, anyák és kis szerszámok számára

 

A kiváló minőségű mágneses csavaros tál ideális segítője minden műhelynek és minden ezermesternek. Mostantól nem kell aggódnia amiatt, hogy a tál kiömlik, vagy hogy egy csavar beragad, és nem találja meg. Mindezen gondokat megoldja ez az egyedülálló mágneses tál.

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ NYOMATÉKKULCS

univerzális nyomatékkulcs

A kiváló minőségű nyomatékkulcs univerzális eszköz a különböző méretű csavarok és anyák meghúzásához és meglazításához. Minimális nyomatéka 5 Nm, maximális nyomatéka 25 Nm.

 

 

MÁGNESES KARKÖTŐ SZERSZÁMOKRA

 

mágneses karkötő szerszámokra

 

A kiváló minőségű mágneses csavaros karkötő ideális segítő minden műhelyben és minden ezermester számára. Mostantól nem kell aggódnia amiatt, hogy a tál kicsúszik, vagy a csavar elakad, és nem találja meg. Mindezeket az aggodalmakat megoldja ez a mágneses karkötő.

 

 

KIVÁLÓ KÉSZLET TOKBAN AKKUS CSAVARHÚZÓVAL

akkus csavarhúzó - praktikus készlet keménytáskában

Ismerje meg a praktikus akkumulátoros csavarhúzó készletet tartozékokkal, és könnyítse meg a mindennapi munkát otthon, a kertben, a garázsban és más területeken.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: