Professzionális költöztető pántok

Kód: DS85564369
12 335 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezeket az egyedülálló költöztető pántokat, amelyek minden nehéz tárgy szállítását kényelmessé, egyszerűvé és biztonságossá teszik.

A pántok kihasználják a karhatást, így sokkal nehezebb terheket is felemelhet. A kezelés sokkal jobb és kényelmesebb lesz. A keze szabad marad a hordozás során, amit biztosan kihasznál, amikor bútort stabilizál, ajtókat nyit vagy liftet hív.

A költöztető pántok szélesek, és kihasználják a mozgás ergonómiáját. Így elkerülheti a hát, a karok túlterhelését. Ez sokkal biztonságosabbá és könnyebbé teszi a cipekedést.

A pántok gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használták, ami garantálja a funkcionalitást és a tartósságot. Sok éven át fogják szolgálni Önt. Otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmasak.

 • Csökkentik a hátfájást és megkönnyítik a mozgást
 • Biztonságosan, könnyen és hatékonyan emelhet
 • Ergonomikus, extra széles pánt a nagyobb kényelem érdekében
 • Csökkentse a szállított tárgy súlyát
 • Megszünteti a fa- és csempepadlók megkarcolódásának lehetőségét

 

A MI TIPPÜNK

Tekintse meg a több nagyszerű csináld magad termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI BEHÚZHATÓ PÁNTOK

A költöztető pántok nagy segítséget jelentenek nehéz bútorok, szekrények, hűtőszekrények, mosógépek és egyéb tárgyak mozgatásakor. Ez azért van, mert a teste nem fog annyira elnehezülni, és sokszor könnyebbnek találja majd a cipekedést. Kíméletesek az egészséghez. A karhatásnak köszönhetően csökken a karok és a hát megterhelése. A pántok univerzálisa és a bútorokhoz igazíthatóak.

 

EZEKKEL A PÁNTOKKAL MAGAD IS MEG TUDOD CSINÁLNI

Ezek a pántok minden mozdulatot rendkívül kényelmessé és egyszerűvé tesznek. Még nehéz szekrényeket, kanapékat, hűtőszekrényt vagy más bútorokat is elbír. A lépcsőn is könnyedén felviheti őket.

 

A CIPEKEDÉS GYEREKJÁTÉK LESZ

Ezek a pántok a karhatás elvén működnek. A súly egyenletesen oszlik el. Így sokkal nehezebb tárgyakat is könnyedén tud majd cipelni. Ráadásul a keze szabadon marad, ami nagyszerű a hordozott tárgyak alátámasztására, vagy ha ajtót kell nyitnia, liftet kell hívnia és egyéb tevékenységekhez. A sokkal vastagabb heveder eloszlatja a súlyt, és sokkal könnyebbé teszi a cipekedést.

 

A MAXIMÁLIS BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

Ezeket az egyedi költöztető pántokat úgy gyártották le, hogy maximálisan figyelembe vették a tárgyak emelése közbeni mozgás ergonómiáját. A hát és a karok terhelése jelentősen csökken. Minden lépés sokkal biztonságosabb és stabilabb lesz. Ráadásul nem kell aggódnia, hogy megkarcolja a padlót vagy kárt tesz a bútorokban.

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Ezeknek a költöztető pántoknak a használata rendkívül egyszerű, és tényleg bárki használni tudja. A bútorok alá kell őket fűzni, és így a kezei szabadon maradnak. Helyezze az emelőpántot az emelni kívánt tárgy alá. Vegye fel a kezére tervezett pántokat. Ezután vezesse át az emelőpántokat a heveder fémcsatján. Állítsa be az emelőpántot, nyomja meg a tárgyat, és álljon fel. A behúzható pánt megfelelő felfűzésének és használatának megtanulása érdekében olvassa el a mellékelt útmutatót.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ezeknek a költöztető pántoknak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy ezek a pántok sok költözést kibírnak.


koltozteto pantok

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Univerzális méretű pántok
 • Hordozópánt méretei: kb. 265 x 5 cm
 • Anyag: 100% polipropilén szál, fém
 • Szín: narancssárga, fekete részletekkel
 • Teherbírás: 110 kg
 • Szennyeződés esetén nedves ronggyal tisztítsa meg
 • Könnyen használható és tárolható
 • Felszerelési mód: a bútorok alá
 • 2x hordozó pánt

 

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: