Lézeres távolságmérők

LÉZERTECHNOLÓGIA A TÁVOLSÁGMÉRÉSHEZ

Ha pontos mérésekre van szüksége, a mérőlézer lehet az ideális eszköz az Ön számára. A mérőlézerek olyan eszközök, amelyek a lézertechnológiát használják a távolság, a magasság és a szögek hihetetlen pontossággal történő mérésére. Ezeket a lézereket gyakran használják az olyan iparágakban, mint az építőipar, a gyártás és a mérnöki tevékenység, valamint olyan magánszemélyek, akiknek pontos mérésekre van szükségük barkácsprojektekhez vagy hobbijaikhoz.

Webáruházunkban mérőlézerek széles választékát kínáljuk az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Akár lézeres távolságmérőre, lézeres szintezőre vagy lézeres mérőszalagra van szüksége, nálunk megtalálja a tökéletes eszközt. Mérőlézereink a legmagasabb minőségűek, úgy terveztük őket, hogy minden alkalommal pontos és megbízható méréseket biztosítsanak.


 

Legnépszerűbb termékek

Univerzális vízmérték lézerrel
Univerzális vízmérték lézerrel
Raktáron (>5 db)
DS96025913
 
9 215 Ft
Professzionális lézeres távolságmérő
Professzionális lézeres távolságmérő
Raktáron (>5 db)
DS45471840
 
17 975 Ft
összesen 2 termék

Ár

9215 Ft17975 Ft
1921517975
Univerzális vízmérték lézerrel
9 215 Ft

  Ismerje meg az univerzális lézeres vízmértéket, amely a szakemberek és a barkácsolók számára egyaránt alkalmas. Pontos vízszintes és függőleges méréseket garantál....

DS96025913
Professzionális lézeres távolságmérő
17 975 Ft

  Ismerje meg a professzionális lézeres távolságmérőt, és kezelje az összes mérést és az azt követő számításokat pillanatok alatt és nagyon modern módon. Az egyedülálló...

DS45471840

Mérőlézer-választékunkban kézi és helyhez kötött változatok egyaránt megtalálhatók. A kézi lézerek ideálisak azok számára, akiknek hordozható eszközre van szükségük az útközbeni mérésekhez, míg a helyhez kötött lézerek ideálisak azok számára, akiknek fix helyen kell méréseket végezniük. Különböző lézerszíneket is kínálunk, köztük zöldet és pirosat, így Ön kiválaszthatja az adott alkalmazáshoz legjobban illő színt.

A mérőlézerek széles választéka mellett számos tartozékot is kínálunk, hogy még egyszerűbbé tegyük a mérési feladatokat. A lézercéloktól és okulároktól kezdve az állványokon át a fali tartóig mindent megtalál, amire szüksége van a gyors és hatékony munkavégzéshez.