Bútorszállító hevederek

PRAKTIKUS HEVEDEREK

A költözés nehéz feladat lehet, különösen, ha nehéz bútorokat kell szállítani. A megfelelő eszközökkel azonban a folyamat sokkal könnyebben kezelhető. Itt jönnek a képbe a költöztető hevederek. Ha professzionális bútorszállító készletet vagy professzionális költöztető hevedereket keres, akkor a legjobb helyen jár.

Webáruházunkban a költöztető hevederek széles választékát kínáljuk, amelyeket úgy terveztünk, hogy a költözést a lehető legkönnyebbé tegyék. Akár az utca végére, akár az ország másik végébe költözik, hevedereinket úgy készítettük, hogy a legnehezebb terhekkel is megbirkózzon. Professzionális költöztető hevederjeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantáltan ellenállnak a költözéssel járó igénybevételnek.


 

Legnépszerűbb termékek

professzionalis koltozteto pantok
Professzionális költöztető pántok
Raktáron (>5 db)
DS85564369
 
11 935 Ft
professzionalis butorszallito keszlet
Professzionális bútorszállító készlet
Raktáron (>5 db)
DS59299882
 
8 115 Ft
összesen 2 termék

Ár

8115 Ft11935 Ft
1811511935
professzionalis koltozteto pantok
11 935 Ft

  Ismerje meg ezeket az egyedülálló költöztető pántokat, amelyek minden nehéz tárgy szállítását kényelmessé, egyszerűvé és biztonságossá teszik. A pántok kihasználják a...

DS85564369
professzionalis butorszallito keszlet
8 115 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedi költöztető készletet, amely minden nehéz tárgy mozgatását kényelmessé, egyszerűvé és biztonságossá teszi. A készlet kerekeket és egy...

DS59299882

Az egyik legjobb dolog a húzódzkodó hevederek használatában az, hogy lehetővé teszi, hogy nehéz tárgyakat emeljen és cipeljen anélkül, hogy túlzottan megterhelné a hátát. Ez segíthet csökkenteni a sérülés kockázatát, és sokkal kényelmesebbé teheti a költözési folyamatot. Professzionális bútorszállító készletünkkel mindent megkap, amire szüksége van a nagyméretű tárgyak biztonságos és hatékony mozgatásához.

Költöztető hevederek választékunkban többféle stílus és kialakítás található, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek. Akár olyat keres, ami könnyen használható, akár olyan nagy teherbírású hevederre van szüksége, amely nagy súlyt bír el, nálunk van megoldás az Ön számára. Állítható, párnázott és tartós anyagokból készült hevedereket kínálunk, hogy biztosítsuk, hogy a legjobb minőségű terméket kapja a pénzéért.