Térkőfuga takarító - gyomirtó térkőtisztító

Kód: DS81688999
12 470 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerjen meg a professzionális gyomirtót, amivel rendkívül egyszerűvé válik a gyomeltávolítás, és amennyire csak lehet, csökkenti a munkával töltött időt.

Az innovatív kialakításnak köszönhetően az éles pengét egy egyszerű mozdulattal a hézagba süllyesztheti, és egy egyszerű oda-vissza történő mozdulattal eltávolíthatja a gyomokat és annak gyökereit.

Állva is kihúzza a gazt, felesleges lehajolgatás nélkül. Ezzel nemcsak időt takarít meg, hanem a hátát, a karját és a térdét is kíméli. Használata kényelmes és egyszerű, nem kell húzni, így idősek számára is megfelelő ez az eszköz.

Ezt az eszközt minden ház körüli terület karbantartására tervezték. Használhatja térkövezéshez, járdákhoz, küszöbökhöz, hézagokhoz a ház közelében és mindenhol, ahol gyorsan, kényelmesen és hatékonyan kell megszabadulni a gaztól. A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 EGYEDI GYOMÍRTÓ TÉRKŐTISZTÍTÓ

Belefáradt a térkő tisztításába a bosszantó gaztól? Minimálisra szeretné csökkenteni a gyomirtásra fordított időt? Meg akar szabadulni a gyökeres gyomoktól anélkül, hogy a burkolatot károsítaná? Próbálja ki ezt az egyedülálló gyomirtót, mely pótolhatatlan segítőtárs. A szabadalmaztatott kialakításnak és a maximális minőségnek köszönhetően prémium termék.

  • A legegyszerűbb gyomirtás érdekében
  • Gyökérrel együtt távolítja el a gyomot
  • Jelentősen lerövidíti az időt
  • Kíméli a hátát és a kezét
  • A legjobb minőségű anyagok

 gyomírtó térkőtisztító

 

HOGYAN MŰKÖDIK A GYOMELTÁVOLÍTÓ?

Ez az egyedülálló gyomeltávolító tökéletesen működik a kifinomult kialakításának köszönhetően. Bármilyen fogantyúra illeszkedik. Az éles fogantyút a gyökerekhez helyezi. Ezután egyszerűen előre és hátra húzza a térkövek között. Az eltávolító ezután megtisztítja az fugát, és eltávolítja a gyomokat és a gyökereket.

 

A GYORSABB GYOMÍRTÁSHOZ

Spórolja meg értékes idejét, és szerezze be ezt az egyedülálló gyomirtót. Rövid időn belül kivág minden gazt. A járdái tökéletesek lesznek. Rendkívül gyors, hatékony és kényelmes megoldás, amely jelentősen csökkenti a gazirtás időigényét.

 

NINCS TÖBB HÁTFÁJÁS A HÁZ KÖRÜLI MUNKÁTÓL

Mostantól nem kell lehajolni, ha ki szeretné tépni a gazt a fugákból. Ezentúl kényelmesen, állva is kihúzhatja a gazt. Így nem csak a kezét, hanem a hátát is kíméli.

 terkofuga takaríto

 

ERGONOMIKUS TERVEZÉS

A gyomirtót úgy tervezték, hogy maximális hangsúlyt fektessenek a mozgás ergonómiájára, az egyszerűségre és a könnyű használatra. A munkavégzés rendkívül kényelmes és egyszerű. A készülék minden korosztály számára alkalmas férfiak és nők számára. A fogantyú nem a csomagolás része.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS MŰKÖDÉSÉRT

A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően ez a gyomirtó kivételes élettartammal és kivételes funkcionalitással rendelkezik. Az anyagok maximális ellenállása lehetővé teszi bármilyen gyom elleni történő felhasználást.

 


Illusztrációs videó

 


 

A MI TIPPÜNK

ELSŐ OSZTÁLYÚ PORSZÍVÓ, APRÍTÓGÉP ÉS LOMBFÚVÓ

 

kerti porszívó, aprítógép és lombfúvó

 

Fedezze fel a gyors és egyszerű módszert, amellyel könnyedén megszabadulhat a levelektől a kertjében. A levélfúvó nemcsak porszívózik, hanem aprít is, és a működési mód egyszerű megváltoztatásával egy erőteljes levélfúvót is kap.

 

 

PRAKTIKUS LEVÉL- ÉS FŰGYŰJTŐ

 

kiváló fű- és levélgyűjtő kézi villa

 

Fedezze fel a kiváló levél- és fűgyűjtőt, és könnyítse meg munkáját a kertben és az előkertben. Kényelmesen és biztonságosan távolítsa el a levél- és egyéb kerti hulladékkupacokat.

 

 

PRAKTIKUS KERTI KOSÁR - LEVÉLZSÁK

 

egyedi kerti kosár – levélzsák

 

Próbálja ki ezt a hatalmas, praktikus kerti kosarat a leveleknekEgyszerre nagy mennyiségű levél fér bele, ami sokkal gyorsabbá és könnyebbé teszi a kerti munkát.

 

 

PRAKTIKUS GYOMÉGETŐ

 

erőteljes gyomégető

 

Ismerje meg a kiváló gyomégetőt, amely segít abban, hogy útjai mindig szépen ápoltak, gyommentesek maradjanak. A gyomirtás hatékony, egyszerű és ami a legfontosabb, vegyszermentes lesz, nem károsítja a környező talajt.

 

 

ROBUSZTUS ÉS STRAPABÍRÓ FÚRÓFEJ

 

professzionális földfúró fej

 

Ismerje meg a professzionális talajfúró fejet, amellyel bármilyen lyukat kényelmesen, gyorsan és hatékonyan kifúrhat. Nem számít, hogy zöldségeket, fákat kell ültetnie, a talajt kell szellőztetnie, vagy lyukat kell ásnia egy oszlopnak, ezzel a fúróval könnyedén elvégezheti.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: