Térkőfuga takarító - gyomirtó térkőtisztító

Kód: DS81688999
11 770 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerjen meg a professzionális gyomirtót, amivel rendkívül egyszerűvé válik a gyomeltávolítás, és amennyire csak lehet, csökkenti a munkával töltött időt.

Az innovatív kialakításnak köszönhetően az éles pengét egy egyszerű mozdulattal a hézagba süllyesztheti, és egy egyszerű oda-vissza történő mozdulattal eltávolíthatja a gyomokat és annak gyökereit.

Állva is kihúzza a gazt, felesleges lehajolgatás nélkül. Ezzel nemcsak időt takarít meg, hanem a hátát, a karját és a térdét is kíméli. Használata kényelmes és egyszerű, nem kell húzni, így idősek számára is megfelelő ez az eszköz.

Ezt az eszközt minden ház körüli terület karbantartására tervezték. Használhatja térkövezéshez, járdákhoz, küszöbökhöz, hézagokhoz a ház közelében és mindenhol, ahol gyorsan, kényelmesen és hatékonyan kell megszabadulni a gaztól. A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 EGYEDI GYOMÍRTÓ TÉRKŐTISZTÍTÓ

Belefáradt a térkő tisztításába a bosszantó gaztól? Minimálisra szeretné csökkenteni a gyomirtásra fordított időt? Meg akar szabadulni a gyökeres gyomoktól anélkül, hogy a burkolatot károsítaná? Próbálja ki ezt az egyedülálló gyomirtót, mely pótolhatatlan segítőtárs. A szabadalmaztatott kialakításnak és a maximális minőségnek köszönhetően prémium termék.

  • A legegyszerűbb gyomirtás érdekében
  • Gyökérrel együtt távolítja el a gyomot
  • Jelentősen lerövidíti az időt
  • Kíméli a hátát és a kezét
  • A legjobb minőségű anyagok

 gyomírtó térkőtisztító

 

HOGYAN MŰKÖDIK A GYOMELTÁVOLÍTÓ?

Ez az egyedülálló gyomeltávolító tökéletesen működik a kifinomult kialakításának köszönhetően. Bármilyen fogantyúra illeszkedik. Az éles fogantyút a gyökerekhez helyezi. Ezután egyszerűen előre és hátra húzza a térkövek között. Az eltávolító ezután megtisztítja az fugát, és eltávolítja a gyomokat és a gyökereket.

 

A GYORSABB GYOMÍRTÁSHOZ

Spórolja meg értékes idejét, és szerezze be ezt az egyedülálló gyomirtót. Rövid időn belül kivág minden gazt. A járdái tökéletesek lesznek. Rendkívül gyors, hatékony és kényelmes megoldás, amely jelentősen csökkenti a gazirtás időigényét.

 

NINCS TÖBB HÁTFÁJÁS A HÁZ KÖRÜLI MUNKÁTÓL

Mostantól nem kell lehajolni, ha ki szeretné tépni a gazt a fugákból. Ezentúl kényelmesen, állva is kihúzhatja a gazt. Így nem csak a kezét, hanem a hátát is kíméli.

 terkofuga takaríto

 

ERGONOMIKUS TERVEZÉS

A gyomirtót úgy tervezték, hogy maximális hangsúlyt fektessenek a mozgás ergonómiájára, az egyszerűségre és a könnyű használatra. A munkavégzés rendkívül kényelmes és egyszerű. A készülék minden korosztály számára alkalmas férfiak és nők számára. A fogantyút nem a csomagolás része.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS MŰKÖDÉSÉRT

A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően ez a gyomirtó kivételes élettartammal és kivételes funkcionalitással rendelkezik. Az anyagok maximális ellenállása lehetővé teszi bármilyen gyom elleni történő felhasználást.

 


Illusztrációs videó

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: