Festőszerszámok és kiegészítők

KIEGÉSZÍTŐK FESTŐK SZÁMÁRA

Üdvözöljük online áruházunkban, ahol festőszerszámok és kiegészítők széles választékát találja a barkácsoláshoz vagy a professzionális festéshez. Akár kezdő, akár tapasztalt festő, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy a következő projektje sikeres legyen.

Festőszerszámok gyűjteményünkben ecsetek, hengerek, spray-k és párnák találhatók különböző méretekben és formákban, amelyek mindenféle felülethez és színhez alkalmasak. Festékkaparók, csiszolók és kések választékával is rendelkezünk, amelyek segítenek a felület előkészítésében és a sima felület elérésében.


 

Legnépszerűbb termékek

panel szallito
 
11 020 Ft
festohenger festekadagoloval
 
10 865 Ft
összesen 2 termék

Ár

10865 Ft11020 Ft
11086511020
panel szallito
Akció Tipp
11 020 Ft

  Mentse meg az egészségét, a karját és a lábait. Mostantól nincs több hajolgatás és erőlködés. Végezze munkáját hatékonyabban, könnyebben és ésszerűbben. Fedezze fel a...

DS16046674
festohenger festekadagoloval
10 865 Ft

  Ismerje meg ezt a nagyszerű tölthető festékhengert a tökéletes, rendetlenségmentes, egyszerű és gyors festéshez. Mostantól bárki festhet lakást vagy házat...

DS61138693

A hagyományos festőszerszámok mellett innovatív kiegészítőket is kínálunk, amelyek megkönnyíthetik és hatékonyabbá tehetik a festési munkákat. Kínálatunkban festékesdoboz-nyitók, kiöntőcsövek és keverőszerszámok, valamint festéktálcák, betétek és rácsok találhatók az egyenletes festékelosztás érdekében.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a festőszerszámok és kiegészítők esetében nagyon fontos a minőség. Ezért termékeinket kizárólag neves gyártóktól és márkáktól szerezzük be, biztosítva, hogy minden általunk forgalmazott termék megfelel a magas minőségi és tartóssági elvárásainknak.