Kerti forgó locsoló szórófej

Kód: DS25053850
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Elege van a kert és a gyep kézzel történő öntözéséből? Szeretne egy olyan eszközt, amely segít Önnek kényelmesen és gyorsan öntözni a növényeit? Egyedülálló áron kínálunk Önnek egy hatékony forgó locsolót.

Az automata kerti locsoló egy gyorscsatlakozóval közvetlenül a kerti tömlőhöz csatlakoztatható. Ezután csak nyissa ki a vizet, a víznyomás hatására a locsoló magától elfordul és locsolja a vizet.

Kényelmesen öntözheti a gyepet, a növényeket, a virágokat, a zöldségeket és egyebeket. A locsoló 360 fokban forog, hogy tökéletesen és rendszeresen öntözze a teljes öntözőterületet.

A minőségi korrózióálló anyagoknak köszönhetően ez a tartós gyeplocsoló hosszú távú, gondtalan teljesítményt nyújt.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós 2 db-os madárriasztó csomagot, amellyel spórolni tud.

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 3 db vágásbiztos védőkesztyűt tartalmaz, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Tekintse meg többi nagyszerű csináld magad termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TÖKÉLETES KERTÉRT

Ahhoz, hogy kertünk tökéletes megjelenésű legyen, nagy figyelmet kell fordítanunk a megfelelő gondozására. Az egyik legfontosabb teendő a fű és a növények hidratálása. A locsolóval ez gyerekjáték lesz.

A kerti locsolórendszereket a gyep, a virágágyások, a fák, a sziklakertek és egyéb dísznövények átfogó öntözésére használják. Egy jól megválasztott locsoló felváltja az öntözőkannát vagy a kerti slagot. Időt, fáradságot és energiát takarít meg, és elegendő öntözést biztosít, különösen hőség és szárazság idején.

 

AZ EGYEDI FORGÓ SZÓRÓFEJ

Az automata kerti locsoló egy gyorscsatlakozó segítségével közvetlenül a kerti tömlőhöz csatlakozik. Ezután egyszerűen nyissa ki a vizet, a víznyomás hatására a locsoló magától elfordul és spricceli a vizet. Előnye, hogy a locsolót minden alkalommal a kert egy másik részére lehet helyezni, amelyik éppen öntözésre szorul.

 

MAGAS MINŐSÉG ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A szórófej kiváló minőségű ABS műanyagból és korrózióálló alkatrészekből készült. A modern gyártási technológiával együtt garantált a maximális tartósság és a termék problémamentes működése. A locsoló speciális kör alakú kialakítása biztosítja, hogy a víz pontosan oda kerüljön, ahol szükség van rá. A szórófej bármilyen felületen stabilan áll. A kerekes talapzatnak köszönhetően a locsoló könnyen mozgatható egyik helyről a másikra.

 

IDŐT ÉS VIZET TAKARÍT MEG

Ezt a vízlocsolót nagyon könnyű használni, és másodpercekbe telik a beállítása. Emellett víztakarékos technológiát alkalmaz, amely egyenletes vízréteget juttat ki, túlfolyás nélkül. Az állítható fúvókáknak köszönhetően beállítható a kívánt öntözési irány.

 

KÖNNYŰ ÉS GYORS HASZNÁLAT

Szerelje össze a locsolót úgy, hogy a forgó részt szilárdan rácsavarozza az alapzatra. Csatlakoztassa a locsolót a kerti tömlőhöz a gyorscsatlakozó vagy a menet segítségével. A sérülések elkerülése érdekében mindig tartsa elzárva a vízellátást, mielőtt a locsolót a tömlőhöz csatlakoztatja. Állítsa be a szükséges fúvóka dőlésszöget. Miután mindent jól beállított, nyissa meg a vízellátást, és a locsoló magától elindul a víznyomással. Az öntözés befejeztével állítsa le az öntözőberendezést a vízellátás elzárásával.

 

CSOMAG TARTALMA

  • 1x talpazat
  • 1x forgatható szórófej rész
  • 1x gyorscsatlakozó
  • 1x tömítőgyűrű

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Szín: kék
  • Méretek: 15,2 cm x 9 cm
  • Öntözési terület: kb. 4 m
  • A szórófej hatótávolsága: kb. 2 m
  • A fúvókák 45°-kal elforgathatók

 

Illusztrációs videó:


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: