Karosszériajavítás

HORPADÁSJAVÍTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Ha megbízható horpadáselszívót keres a műhelybe vagy személyes használatra, akkor a legjobb helyen jár. Webáruházunkban horpadáselszívók széles választékát kínáljuk, amelyekkel garantáltan könnyedén eltávolíthatja még a legmakacsabb horpadásokat is járművéből.

Horpadáselszívóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és úgy terveztük őket, hogy tartósak és hatékonyak legyenek. Akár kisebb, akár nagyobb horpadással van dolga, horpadáselszívóink megfelelnek a feladatnak. Ráadásul könnyen kezelhetők és minimális erőfeszítést igényelnek az Ön részéről, így kiváló választásnak bizonyulnak a profik és a barkácsolók számára egyaránt.


 

Legnépszerűbb termékek

Horpadásjavító készlet
Horpadásjavító készlet
Raktáron (>5 szett)
DB49865557
 
13 530 Ft
Megbízható horpadásjavító
Megbízható horpadásjavító
Raktáron (>5 ks)
DS49865557
 
10 420 Ft
összesen 2 termék

Ár

10420 Ft13530 Ft
11042013530
Horpadásjavító készlet
Horpadásjavító készlet
Raktáron (>5 szett)
13 530 Ft

  A csomag tartalmaz 1 db horpadás eltávolítót, 1 db ragasztópisztolyt, 6 db pálcikát Ismerje meg a megbízható horpadáselhárítót, és távolítsa el tökéletesen a...

DB49865557
Megbízható horpadásjavító
10 420 Ft

  Ismerje meg a megbízható horpadáselhárítót, és távolítsa el tökéletesen a különböző horpadásokat az autóján. Tökéletesen eltakarja a jégesőnyomokat vagy a karosszéria...

DS49865557

A horpadáselhárítóink használatának egyik fő előnye, hogy úgy terveztük őket, hogy megőrizzék járművének eredeti fényezését. A hagyományos horpadáseltávolítási módszerekkel ellentétben, amelyek újrafestést igényelnek, horpadáslehúzóink kíméletes szívószerkezetet használnak, amely a környező festékréteg károsítása nélkül húzza ki a horpadást. Ez azt jelenti, hogy visszaállíthatja járműve eredeti állapotát anélkül, hogy nagy összeget kellene költenie újrafestésre.

Amellett, hogy hatékonyak és könnyen kezelhetőek, horpadáslehúzóink nagyon költséghatékonyak is. Hisszük, hogy mindenkinek hozzáférést kell biztosítani a minőségi autójavító eszközökhöz, ezért kínáljuk horpadáselszívóinkat versenyképes áron. Akár hivatásos autószerelő, akár autórajongó, webáruházunkban megtalálja a költségvetéséhez és igényeihez illő horpadáselszívót.