Professzionális bútorszállító készlet

Kód: DS59299882
8 515 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az egyedi költöztető készletet, amely minden nehéz tárgy mozgatását kényelmessé, egyszerűvé és biztonságossá teszi.

A készlet kerekeket és egy speciális kezelőrudat használ. Így kényelmesen és biztonságosan mozgathat bármilyen bútort egy másik személy segítsége nélkül. A költözés sokkal jobb és kényelmesebb lesz.

Ezzel a szettel elkerülheti a hát, a karok és a vállak túlterhelését. Ez sokkal biztonságosabbá és könnyebbé teszi a hordozást.

A bútorszállító készlet gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használtak, ami garantálja a funkcionalitást és a tartósságot. Sok éven át fogja szolgálni Önt.

 • Csökkenti a hátfájást és megkönnyíti a mozgást
 • Biztonságos, könnyű és hatékony bútorszállítás
 • Megszünteti a fa- és csempepadlók megkarcolódásának lehetőségét
 • Nagy teherbírás

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI KÖLTÖZTATŐ KÉSZLET

A költöztető készlet nagyszerű segítség bútorok, szekrények, hűtőszekrények, mosógépek és egyéb tárgyak mozgatására. A teste nem lesz annyira leterhelve, és könnyebbnek találja majd a cipekedést. Kíméletes az egészséghez. Az alátétel sokoldalúak és a bútorokhoz igazíthatók.

 

praktikus butorszallito keszlet

 

EZZEL A BÚTORSZÁLLÍTÓ KÉSZLETTEL EGYEDÜL IS ELBÍRJA

Ez a szett minden mozdulatot rendkívül kényelmessé és könnyűvé tesz. Még nehéz szekrényeket, kanapékat, hűtőszekrényt vagy más bútorokat is elbír.

 

A KÖLTÖZÉS GYEREKJÁTÉK LESZ

Ez a készlet egy emelőt és négy, kerékkel ellátott alátétet tartalmaz a tehermentesítésre, így a nehéz bútorok mozgatása túlzott erőfeszítés nélkül egyszerűvé válik. Így sokkal nehezebb tárgyakat is könnyedén tud majd cipelni. A forgatható platformnak köszönhetően az alátétek könnyen oldalra dönthetők.

 

A MAXIMÁLIS BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

Ezt a költöztető készletet úgy alkották meg, hogy maximális figyelmet fordítottak a tárgyak emelése közbeni mozgás ergonómiájára. A hát, a vállak és a karok terhelése jelentősen csökken. Minden lépés sokkal biztonságosabb és stabilabb lesz.

 
egyedi butorszallito keszlet

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Ennek a költöztető készletnek a használata rendkívül egyszerű, és tényleg mindenki számára elsajátítható. Csúsztassa az emelőt a bútor alá, emelje fel, és helyezze az alátéteket a sarkakra. Az emelő behelyezésének megkönnyítése érdekében döntse meg kissé a bútort. Helyezze az alátéteket a bútor alá úgy, hogy a kerekek a bútor mozgatásának irányába nézzenek.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek a költöztető szettnek a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták fel, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a készlet számos költözést kibír.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Emelő hossza: 31 cm
 • Alátét mérete: 10 cm x 8 cm x 2 cm
 • Emelési kapacitás: 150 kg
 • A költözés egyszerű módja
 • Alkalmas egyenes vagy burkolt felületekre
 • Otthoni használatra tervezték
 • Szükség esetén nedves ronggyal törölje le
 • A bútorok könnyű mozgatásához

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: