Akkus csavarhúzók

A CSAVARHÚZÓ A TÖKÉLETES SZERSZÁM MINDENKI SZÁMÁRA

Az akkumulátoros csavarhúzó tökéletes eszköz mindenki számára, aki a következő szintre szeretné emelni barkácsolási készségeit. Ezeket a sokoldalú szerszámokat úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a különböző méretű és típusú csavarok meghúzását vagy meglazítását, így mindenkinek kötelező kelléknek számítanak, aki elektronikával, készülékekkel vagy bútorokkal szeretne dolgozni.

Üzletünkben minden igényt és pénztárcát kielégítő accu csavarhúzók széles választékát kínáljuk. Akár tapasztalt barkácsoló, akár kezdő, aki még csak most kezdi, nálunk megtalálja a tökéletes szerszámokat.


 

Legnépszerűbb termékek

Akkus csavarhúzó - praktikus készlet keménytáskában
 
24 915 Ft
összesen 1 termék

Ár

24915 Ft24916 Ft
12491524916
Akkus csavarhúzó - praktikus készlet keménytáskában
24 915 Ft

  Ismerje meg a praktikus akkumulátoros csavarhúzó készletet tartozékokkal, és könnyítse meg a mindennapi munkát otthon, a kertben, a garázsban és más területeken. A...

DS17419906

Akkus csavarhúzóink különböző méretekben és stílusokban kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek. A kompakt és könnyű modellektől kezdve, amelyek ideálisak a szűk helyeken való munkavégzéshez, a nagyobb teljesítményű modellekig, amelyek a legnehezebb munkák elvégzéséhez is képesek, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van a munka megfelelő elvégzéséhez.

Számos tartozékot és kiegészítőt is kínálunk az accu csavarhúzóinkhoz, beleértve a különböző csavarhúzófejeket, így könnyedén válthat a különböző csavarok között anélkül, hogy egy teljesen új szerszámot kellene vásárolnia.