Autósülés-szervező

Kód: DS40914187
Akció Tipp
8 400 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Rendetlenség van az autóban a hátsó üléseken pedig össze-vissza az eldobált dolgok? Kerülje el ezt a problémát, és vásárolja meg ezt a praktikus autósülés-szervezőt. Praktikus kiegészítője minden autónak. A tároló több különböző méretű zsebet kínál.

Ismerje meg ezt a praktikus és praktikus autósülés-szervezőt, amellyel rendezetten és biztonságosan tárolhatja holmiját. Ez az autójának felbecsülhetetlen értékű kiegészítője többfunkciósan használható. Nemcsak abban segít, hogy rendezetten tárolja a holmiját, és növeli a biztonságot, hanem megvédi az üléseket a rugdosástól és a karcolásoktól is.

A hét különböző zsebben rendezetten tárolhatja italát, könyveit, esernyőjét, zsebkendőjét, kulcsait, mobiltelefonját, táblagépét vagy egyéb tárgyait. A rakodó is nagyon jó minőségű, és még nehezebb tárgyak esetén is megtartja a formáját.

Mostantól kezdve nincs több eldobált dolog a kocsiban. Az autós zsebvédő minden autós számára felbecsülhetetlen értékű segítő.


 

Próbálja ki a vezetőknek szánt éjjellátó szemüvegeket, hogy megakadályozza a szembejövő autók vakítását, elősegítse az éjszakai látást és a ködöt, és aktívan védje a látását.

A párásodásgátló mikroszálas autóablak-tisztító a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően segít megelőzni az autó ablakainak bepárásodását.

Vásároljon egy praktikus autós szervezőt, amely biztosítja a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet.

Nézze meg a többi vezetői kütyüt is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AUTÓSZERVEZŐ A MAXIMÁLIS REND ÉS TÁROLÓHELY ÉRDEKÉBEN

Elege van a koszos, sáros és karcos ülésekből? Gyakran érezte már úgy, hogy nincs elég hely az autójában a tárgyak tárolására? Ez a hátsó ülésrendező most minden problémáját megoldja.

Ez a nagyszerű autószervező elhozza Önnek a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet. Könnyen használható és tisztítható. Szinte mindent kényelmesen tárolhat.

 

 Praktikus autósülés szervező

 

 ALKALMAS MINDEN AUTÓHOZ

Különleges kialakításának köszönhetően a szervező bármilyen autóba illeszkedik. Nagyon könnyű és gyors a rögzítése. A rekeszek okos kialakítása rengeteg tárolóhelyet biztosít a holmik számára.

 

NAGY TARTÓSSÁGÚ ANYAGOK

A gyártás során kiváló minőségű anyagokat használtak fel, hogy biztosítsák a szervező hosszú távú működőképességét. A szövet nagyon ellenálló a kopással szemben, és még a kevésbé kíméletes bánásmódot is elviseli. Egyedi anyagból készült, amely könnyen karbantartható és nagyon kellemes tapintású.

 

ELSŐ A BIZTONSÁG

Ennek a szervezőnek az elkészítésekor ügyeltünk arra, hogy maximális biztonságot nyújtsunk Önnek és utastársainak. Különösen az autóban minden tárgynak meg kell találnia a helyét. Az ülésen heverő mobiltelefon vagy kulcsok ütközés esetén halálos fegyverré válhatnak. Ezzel a szervezővel biztonságosan tárolhatja holmiját és mindig kéznél tarthatja.

 

Egyedi autósülés szervező

 

TÖKÉLETES ÜLÉSVÉDELEM

A kiváló minőségű anyag tökéletesen megvédi az üléseket a karcolásoktól, a kiömlött folyadékoktól, a foltoktól, a sártól, a szennyeződésektől és a kopástól. Ideális gyermekekkel és háziállatokkal rendelkezők számára. Minimalizálja az ülések károsodását, és hosszú éveken át megőrzi a hibátlan autókárpitot.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: magasság 60 x szélesség 38 cm
  • Könnyen felakasztható az ülés mögé

 

A MI TIPPÜNK

 

NAPELLENZŐ A SZÉLVÉDŐRE

 

napellenző a szélvédőre

 

Ismerjen meg egy kiváló minőségű autós napellenzőt, amely tökéletesen véd a napfénytől és a hőtől. A legjobb minőségű anyagoknak és a speciális technológiának köszönhetően tartós és megbízható.

 

 

AUTÓS CSOMAGTARTÓ RENDEZŐ

 

autós csomagtartó rendező

 

Szerezzen magának egy praktikus vásárlási asszisztenst. Nincs több szanaszét heverő tárgy a csomagtartóban. Vegyen egy praktikus szervezőt, és a dolgok a helyükön maradnak.

 

 

MINŐSÉGI FELFÚJHATÓ AUTÓS MATRAC

 

felfújható autós matrac

 

Élvezze a kényelmes pihenést bárhol utazás közben ezzel a kényelmes autós matraccal.

 

 

 

KIVÁLÓ ELEKTROMOS JÉGKAPARÓ - AUTÓABLAKOKHOZ

 

elektromos jégkaparó - autóablakokhoz

 

Próbálja ki a praktikus jégkaparót, és még a leghidegebb télben is kényelmesen, biztonságosan és mindenekelőtt gyorsan tisztíthatja meg autója ablakait. Tökéletesen eltávolítja a jeget és a fagyott havat az üvegfelületről.

 

 

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ AUTÓFŰTÉS

 

a legnagyobb teljesítményű autófűtés

 

A hatékony kiegészítő autófűtés az autó és a szélvédő vagy a hátsó ablak hatékony fűtéséhez mindössze egy perc alatt fantasztikus meleget biztosít. A szabadalmaztatott kialakítás azonnali felmelegedést és egyenletes hőeloszlást biztosít.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: