Autósülés-szervező

Kód: DS40914187
Akció Tipp
8 000 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Rendetlenség van az autóban a hátsó üléseken pedig össze-vissza az eldobált dolgok? Kerülje el ezt a problémát, és vásárolja meg ezt a praktikus autósülés-szervezőt. Praktikus kiegészítője minden autónak. A tároló több különböző méretű zsebet kínál.

Ismerje meg ezt a praktikus és praktikus autósülés-szervezőt, amellyel rendezetten és biztonságosan tárolhatja holmiját. Ez az autójának felbecsülhetetlen értékű kiegészítője többfunkciósan használható. Nemcsak abban segít, hogy rendezetten tárolja a holmiját, és növeli a biztonságot, hanem megvédi az üléseket a rugdosástól és a karcolásoktól is.

A hét különböző zsebben rendezetten tárolhatja italát, könyveit, esernyőjét, zsebkendőjét, kulcsait, mobiltelefonját, táblagépét vagy egyéb tárgyait. A rakodó is nagyon jó minőségű, és még nehezebb tárgyak esetén is megtartja a formáját.

Mostantól kezdve nincs több eldobált dolog a kocsiban. Az autós zsebvédő minden autós számára felbecsülhetetlen értékű segítő.


 

Próbálja ki a vezetőknek szánt éjjellátó szemüvegeket, hogy megakadályozza a szembejövő autók vakítását, elősegítse az éjszakai látást és a ködöt, és aktívan védje a látását.

A párásodásgátló mikroszálas autóablak-tisztító a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően segít megelőzni az autó ablakainak bepárásodását.

Vásároljon egy praktikus autós szervezőt, amely biztosítja a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet.

Nézze meg a többi vezetői kütyüt is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AUTÓSZERVEZŐ A MAXIMÁLIS REND ÉS TÁROLÓHELY ÉRDEKÉBEN

Elege van a koszos, sáros és karcos ülésekből? Gyakran érezte már úgy, hogy nincs elég hely az autójában a tárgyak tárolására? Ez a hátsó ülésrendező most minden problémáját megoldja.

Ez a nagyszerű autószervező elhozza Önnek a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet. Könnyen használható és tisztítható. Szinte mindent kényelmesen tárolhat.

 

 Praktikus autósülés szervező

 

 ALKALMAS MINDEN AUTÓHOZ

Különleges kialakításának köszönhetően a szervező bármilyen autóba illeszkedik. Nagyon könnyű és gyors a rögzítése. A rekeszek okos kialakítása rengeteg tárolóhelyet biztosít a holmik számára.

 

NAGY TARTÓSSÁGÚ ANYAGOK

A gyártás során kiváló minőségű anyagokat használtak fel, hogy biztosítsák a szervező hosszú távú működőképességét. A szövet nagyon ellenálló a kopással szemben, és még a kevésbé kíméletes bánásmódot is elviseli. Egyedi anyagból készült, amely könnyen karbantartható és nagyon kellemes tapintású.

 

ELSŐ A BIZTONSÁG

Ennek a szervezőnek az elkészítésekor ügyeltünk arra, hogy maximális biztonságot nyújtsunk Önnek és utastársainak. Különösen az autóban minden tárgynak meg kell találnia a helyét. Az ülésen heverő mobiltelefon vagy kulcsok ütközés esetén halálos fegyverré válhatnak. Ezzel a szervezővel biztonságosan tárolhatja holmiját és mindig kéznél tarthatja.

 

Egyedi autósülés szervező

 

TÖKÉLETES ÜLÉSVÉDELEM

A kiváló minőségű anyag tökéletesen megvédi az üléseket a karcolásoktól, a kiömlött folyadékoktól, a foltoktól, a sártól, a szennyeződésektől és a kopástól. Ideális gyermekekkel és háziállatokkal rendelkezők számára. Minimalizálja az ülések károsodását, és hosszú éveken át megőrzi a hibátlan autókárpitot.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: magasság 60 x szélesség 38 cm
  • Könnyen felakasztható az ülés mögé

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: