Mérőműszerek

PROFESSZIONÁLIS TESZTEREK

Ha Ön autórajongó, tudja, mennyire fontos, hogy járművében megbízható fékfolyadék legyen. A fékfolyadék felelős azért, hogy a fékpedálra gyakorolt erőt továbbítsa a fékbetétekre, és végül megállítsa a járművét. Idővel azonban a fékfolyadék elszennyeződhet, ami a fékteljesítmény csökkenéséhez, sőt akár a fékek meghibásodásához is vezethet.
 
Ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze a fékfolyadékot, hogy megbizonyosodjon annak jó állapotáról. Ehhez pedig egy megbízható fékfolyadék-vizsgálóra van szüksége.

 

Legnépszerűbb termékek

Gyakorlati öndiagnosztika - OBD kábel autókhoz
 
9 580 Ft
Megbízható fékfolyadék tesztelő
Megbízható fékfolyadék tesztelő
Raktáron (>5 db)
DS71589022
 
6 485 Ft
összesen 2 termék

Ár

6485 Ft9580 Ft
164859580
Gyakorlati öndiagnosztika - OBD kábel autókhoz
9 580 Ft

  Ismerje meg a praktikus OBD-kábelt, amely lehetővé teszi, hogy pontos diagnózist kapjon autójáról, és ellenőrizze annak állapotát. Az ELM 327 v 1.4a protokollal rendelkező...

DS60554146
Megbízható fékfolyadék tesztelő
6 485 Ft

Próbálja ki a megbízható fékfolyadék-mérőt, és élvezze a biztonságosabb vezetést járművével. Nagyon gyors, egyszerű és kényelmes. Az egyedülálló fékfolyadék-tesztelő egy...

DS71589022

Webáruházunkban kiváló minőségű fékfolyadék-vizsgáló készülékek széles választékát kínáljuk, amelyeket úgy terveztünk, hogy segítsenek Önnek abban, hogy járműve fékrendszerét a legjobb állapotban tartsa. Tesztereink könnyen kezelhetők és pontos mérési eredményeket biztosítanak, így megbízhat az eredményekben.

Akár profi szerelő, akár barkácsoló, fékfolyadék-tesztelőink tökéletes eszközt jelentenek fékjei kiváló állapotban tartásához. Vásároljon tehát kínálatunkból még ma, és szerezze meg a nyugalmat, amely azzal a tudattal jár, hogy járművében megbízható fékfolyadék van.