Autóülés háttámlarendező

Kód: DS33911144
Akció Tipp
6 185 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A hátsó üléseken rendetlenség van, és szanaszét hevernek a dolgok? Kerülje el ezt a problémát, és vásárolja meg ezt a rendezőt a az autóülés háttámlájára. Praktikus kiegészítője minden autónak. A tároló több, különböző méretű zsebet kínál.

Ismerje meg ezt a praktikus autósülés-szervezőt, amellyel rendezetten és biztonságosan tárolhatja holmiját az atuójában. Ez az autójának felbecsülhetetlen értékű kiegészítője többfunkciós felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Nemcsak abban segít, hogy rendezetten tárolja a holmiját, és növeli a biztonságot, hanem megvédi az üléseket a rugdosástól és a karcolásoktól is.

A hét különböző zsebben rendezetten tárolhatja italát, könyveit, esernyőjét, zsebkendőjét, kulcsait, mobiltelefonját, tabletjét vagy más tárgyakat. A rakodó nagyon jó minőségű, és még nehezebb tárgyak esetén is megtartja a formáját.

Mostantól kezdve nincs több szétdobált holmi a kocsiban. Az autóülés rendező minden autós számára felbecsülhetetlen értékű segítő.


 

MOST AKCIÓS: A DUPLA CSOMAG MEGVÁSÁRLÁSA ESETÉN A

SZÁLLÍTÁS INGYENES.

Itt megtalálja: kedvezményes csomag

Próbálja ki a sofőröknek szánt éjjellátó szemüveget, amely megakadályozza a szembejövő autók általi elvakulást, segíti az éjszakai látást és a ködös időben való vezetést, továbbá aktívan védi a látását.

A párásodásgátló mikroszálas autóablak-tisztító a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően segít megelőzni az autó ablakainak bepárásodását.

Vásároljon egy praktikus autós szervezőt, amely biztosítja a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet biztosít.

Nézze meg a többi sofőröknek szánt termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AUTÓS SZERVEZŐ A MAXIMÁLIS RENDÉRT ÉS RENGETEG TÁROLÓHELYÉRT

Elege van a piszkos, sáros és összekarcolt ülésekből? Gyakran érezte már úgy, hogy nincs elég hely az autójában a tárgyak tárolására? Ez a hátsó ülésrendező most minden problémáját megoldja.

Ez a nagyszerű autószervező elhozza a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet biztosít. Könnyen használható és tisztítható. Szinte mindent kényelmesen tárolhat.

 

ALKALMAS MINDEN AUTÓHOZ

Különleges kialakításának köszönhetően a szervező bármilyen autóba illeszkedik. Gyorsan és egyszerűen felhelyezhető. A rekeszek okos kialakítása rengeteg tárolóhelyet biztosít a holmik számára.

 
hattamlarendezo az autoba

 

STRAPABÍRÓ ANYAGOK

A gyártás során kiváló minőségű anyagokat használtak fel, hogy biztosítsák a szervező hosszú távú működőképességét. A szövet nagyon ellenálló a kopással szemben, és még a kevésbé kíméletes használatot is kibírja. Egyedi anyagból készült, amely könnyen karbantartható és nagyon kellemes tapintású.

 

ELSŐ A BIZTONSÁG

Ennek a szervezőnek az elkészítésekor ügyeltünk arra, hogy maximális biztonságot nyújtsunk Önnek és utastársainak. Különösen az autóban minden tárgynak meg kell találni a helyét. Az ülésen heverő mobiltelefon vagy kulcsok ütközés esetén halálos fegyverré válhatnak. Ezzel a szervezővel biztonságosan tárolhatja holmiját, és mindig kéznél tarthatja.

 

TÖKÉLETES VÉDELEM AZ ÜLÉSEKHEZ

A kiváló minőségű anyag tökéletesen védi az üléseket a karcolásoktól, a kiömlött folyadékoktól, a foltoktól, a sártól, a szennyeződésektől és a kopástól. Ideális gyermekekkel és háziállatokkal rendelkezők számára. Minimalizálja az ülések károsodását, így hosszú éveken át megőrizheti a hibátlan autókárpitot.


autoszervezo a hattamlara

 

A mappa a következőket tartalmazza:

  • 2x italzseb
  • 1x papír zsebkendő tartó
  • 1x nagyobb zseb
  • 3x kisebb zseb

 

Műszaki leírás:

  • Méretek: magasság 55 x szélesség 39 cm
  • Anyag: filc
  • Összesen 7 zseb
  • Különböző méretű zsebek
  • Könnyen felakasztható az ülés mögé

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: