Autós pohártartók

A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAG ELENGEDHETETLEN

Kényelmes megoldást keres arra, hogy vezetés közben biztonságban és könnyen elérhető helyen tartsa italait? Ne keressen tovább és tekintse meg autós pohártartó kollekciónkat! Pohártartóinkat úgy terveztük, hogy a legtöbb járműhöz illeszkedjenek, és biztonságos és stabil platformot nyújtsanak az italoknak, így útközben is élvezheti kedvenc italait.

Autós pohártartóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósak, hosszú élettartamúak és könnyen tisztíthatók. Akár a karcsú, minimalista kialakítást, akár a dekoratívabb stílust kedveli, számos lehetőségünk van az Ön igényeinek és személyes ízlésének megfelelően. Az egyszerű pohártartóktól a további tárolórekeszekkel ellátott multifunkcionális modellekig mindent megtalál nálunk, amire szüksége van ahhoz, hogy útközben is hidratált és szervezett maradjon.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 2 termék

Ár

5530 Ft9740 Ft
155309740
autos pohartarto 2x
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
9 740 Ft

  A csomagolás 2 db autós pohártartót tartalmaz INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL. Az egyedi autós pohártartó minden autós számára egyedülálló eszköz. Biztonságosan és hatékonyan...

DS99964711
pohartarto
Akció Tipp
5 530 Ft

  Az egyedi autós pohártartó minden autós számára egyedülálló eszköz. Biztonságosan és hatékonyan rögzítheti italát, és mindig kéznél és szem előtt tarthatja. Vezetés...

DS84330004

Autós pohártartóinkat könnyű felszerelni, és nem igényelnek speciális szerszámokat vagy készségeket. Egyszerűen válassza ki a járművéhez legjobban illő modellt, és máris élvezheti kedvenc italait útközben. Ráadásul versenyképes árainknak és gyors szállításunknak köszönhetően új pohártartóját már néhány napon belül beszerelheti és használatra készen állhat.

Miért várna tehát? Böngésszen autós pohártartó kollekciónkban még ma, és találja meg a tökéletes kiegészítőt, amely még élvezetesebbé teszi az autózást!